jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
παταω γερα τωραΣτην κατάσταση που είσαι χρειάζεσαι μπουρδελακι και Νικόλ γαλλιδα (από το σαντανσκι)
παταω γερα τωραΣτην κατάσταση που είσαι χρειάζεσαι μπουρδελακι και Νικόλ γαλλιδα (από το σαντανσκι)
ναι αλλα εμεις ζουμε στην '' ερωτικη Θεσσαλονικη''...
παταω γερα τωρα
Και αυτό ψάρεμα είναι, μόνο που πιάνεις γριές φώκιες....
Το τσουτσούνι μου έχει ευαισθησία στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν το βγάζω έξω.
Όλοι οι ευαίσθητοι εδώ?
Βάλτου αντηλιακή κρεμούλα
φουρναρησ κ αυτιστικο μαζι για ψαρεμα στην παραλια του μπουταρη που τουσ εφερε κ αμμουδια.θα γαμηθουν να βγαζουνΑν πατάς γερα,πάμε για ψάρεμα με τέτοια ζέστη και άσε τα εξτριμ σπορ,παλιογερε..
Χθες βραδυ επεσε δουλεια στα γραφεια παρα την αφορητη ζεστη..
Αυτες που ειχαν προτεραιοτητα κλεισμενες..
Τελικα ξεπεσα στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΚΛΑΜΠ..
Η αποδοση και το σερβις της αντιστροφως αναλογα με το υψος και τα κιλα της..
Καιρο ειχα να περασω τοσο καλα..
Με ξεζουμισε το μικρο..
Της αρέσουν τα ζουμιά της μικρής...είναι και μικροκαμωμένο, το πας γαμιώντας όπως θες.
[/quote
Εχεις παρει?
Της αρέσουν τα ζουμιά της μικρής...είναι και μικροκαμωμένο, το πας γαμιώντας όπως θες.
[/quote
Εχεις παρει?
ασταμάτητο μπουκι και γλωσσοφιλα απανωτά
[/quote
Εχεις παρει?
Έχει αρκετό καιρό...πέρσι αν θυμάμαι καλά...
Μπορεί να είναι μικροκαμωμένη και να μην την πιάνει το μάτι σου, αλλά την ιδρώνει την φανέλα. Αν ήταν στα 100 νομίζω θα ήταν το καλύτερο VFM της πόλης.Χθες βραδυ επεσε δουλεια στα γραφεια παρα την αφορητη ζεστη..
Αυτες που ειχαν προτεραιοτητα κλεισμενες..
Τελικα ξεπεσα στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΚΛΑΜΠ..
Η αποδοση και το σερβις της αντιστροφως αναλογα με το υψος και τα κιλα της..
Καιρο ειχα να περασω τοσο καλα..
Με ξεζουμισε το μικρο..
Έχω κανα μήνα που την πήρα (ίσως και λιγότερο) και ήδη τότε ήταν πολύ λεπτή. Τώρα δλδ πόση έγινε...Μου πε οτι τον τελευταιο καιρο εχει χασει 5-6 κιλα..
:S :S :S :S :S
Φανταστητε πως εγινε?
Αλλα τρομερη διαθεση για σεξ...
ακομα πιο λεπτη...μαλλον..Έχω κανα μήνα που την πήρα (ίσως και λιγότερο) και ήδη τότε ήταν πολύ λεπτή. Τώρα δλδ πόση έγινε...
Πολύ φιλότιμο το αλβανάκι πάντως.ακομα πιο λεπτη...μαλλον..
Χα χα!!