Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Κασκαντεριλίκι χθες στην Μεριλίν απο Αφροντίτα. Νέο κορίτσι πιο όμορφο και φρέσκο από τις φωτογραφίες της. Μικρό αλλά ωραίο φυσικό στήθος, piercing στο νινί. Ψηλή κοπέλα με όμορφο, χαμογελαστό πρόσωπο και σφιχτό λοκω. Συνεννόηση με το γραφείο γρήγορη και άψογη.
Φιλιά με το σταγονόμετρο,καλή όμως συμμετοχή στη μάχη. Δεν είναι πολύ έμπειρη αλλά και δεν έκλαψα τα λεφτά. Δεν έχει καθόλου δουλειά ενώ στα διπλανά δωμάτια τα κορίτσια του Gde.Δεν έκλεισαν μπούτια. Αχ βαχ όλος ο όροφος... Το νέο γραφείο πρέπει να κάνει μια πιο καλή διαχείριση αν θέλει να παραμείνει. Κριτική δε γράφω μιας και λόγω καύσωνα ο Δικαιόπολης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αν και κατάφερε να τελειώσει.
ξερεις τι γινεται το μισαωρο βολευει πολλους του GDE στο 80αρι και κυριως σε καυσωνα .....πρεπει να το δουνε και οι αλλοι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.494
Πόντοι
34.538
Καλα τι καυσωνα λετε ρε παιδια?
Στο μπαλκονι γαματε??

Ολα τα δωματια εχουν κλιματισμο..
Εγω μια χαρα πηδηξα χθες..
Ουτε ιδρωσα,ουτε τιποτα..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
λεω κυριως σε καυσωνα αλλα οχι μονο ...το μισαωρακι ειναι καλη μαγκια νομιζω

Επισκέπτης
Τι να σου πω ρε φίλε. Ωραίο κορίτσι αλλά θέλει δουλειά, για να ξεκλειδώσει. Εγώ ήμουν χάλια και ήθελα απλά να ξεφορτώσω δεν είχα κουράγιο και για πολλά. Υπάρχει και αγαπούλης που φέρνει γλυκά κλπ. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Και αυτή δεν ήταν στα χάι της λόγω αναδουλειάς και ζέστης. Έχει έρθει από του διαόλου τη μάνα Βλαδιβοστόκ και δεν ξέρει αν θα βγάλει τα έξοδα. Αν θες μια όμορφη ξανθιά όρμα. Αλλά για τα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.494
Πόντοι
34.538
Ας γαμηθει με ορεξη και χαμογελο..θα βγαλει τα εξοδα,θα βγαλει και κερδος..
Με μουτρα εννοειτε δεν θα βγαλει τιποτα,μεσα θα μπει..

Ειναι αυτο που λεω στη κριτικη μου για τη μικρη..
Ωραιο μουνι η ξανθια αλλα δεν...
Απλα συμπαθητικη η μικρη κανει παπαδες..

Και το ερωτημα?
Τι απο τα δυο προτιμαμε?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Και το ερωτημα?
Τι απο τα δυο προτιμαμε?
πηγες και Merline AF?

Επισκέπτης

Και το ερωτημα?
Τι απο τα δυο προτιμαμε?
Φυσικά το σέρβις, τουλάχιστον εγώ. Στη ξανθούλα πριν φύγω της το είπα. Δεν φτάνει μόνο η ευγένεια,το σώμα και το γλυκό μουτράκι. Αν θες λεφτά πρέπει να κάνεις τον πελάτη βασιλιά. Με κοίταξε και είπε είναι δύσκολη δουλειά. Απο εδώ κατάλαβα ότι δεν είχε καθόλου εμπειρία.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.494
Πόντοι
34.538
Φυσικά το σέρβις, τουλάχιστον εγώ. Στη ξανθούλα πριν φύγω της το είπα. Δεν φτάνει μόνο η ευγένεια,το σώμα και το γλυκό μουτράκι. Αν θες λεφτά πρέπει να κάνεις τον πελάτη βασιλιά. Με κοίταξε και είπε είναι δύσκολη δουλειά. Απο εδώ κατάλαβα ότι δεν είχε καθόλου εμπειρία.
Δεν ειναι μονο η εμπειρια..
Για αρπαχτη ηρθε..να κονομησει χωρις να δουλεψει...

Αν δεν ιδρωσεις δεν εχει φραγκα..
Οσες ειναι καλες κονομανε..

Επισκέπτης
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι πρέπει τα γραφεία να μας πληρώνουν για να τις εκπαιδεύουμε.... :knockinb:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι μονο η εμπειρια..
Για αρπαχτη ηρθε..να κονομησει χωρις να δουλεψει...

Αν δεν ιδρωσεις δεν εχει φραγκα..
Οσες ειναι καλες κονομανε..
σωστος υπαρχουν πολλοι χαχες εξω που τις μουναρες τις λιβανιζουν ...εδω ομως δεν πας μονο να καμαρωσεις μια ομορφη (που μετραει) αλλα και να περασεις καλα ...σωστος ο Dr. Φακιρης...και πρεπει να τους γινει συνειδηση

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.494
Πόντοι
34.538
Αυτο που ψαχνουμε ολοι ειναι η εμφανιση να συμβαδιζει με τις υπηρεσιες..
Πχ..ΤΖΟΥΛΙΕΤ μιας και ειναι στα μερη μας..

Επισκέπτης
Αυτό που μας τρώει πολλές φορές  είναι η αναζήτηση του φρέσκου του καινούργιου η τρέλα του κασκαντέρ. Έτσι απεμπολούμε τις σταθερές Αξίες πχ. Τζούλετ, Bασιλικούλα κλπ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.494
Πόντοι
34.538
Αυτό που μας τρώει πολλές φορές  είναι η αναζήτηση του φρέσκου του καινούργιου η τρέλα του κασκαντέρ. Έτσι απεμπολούμε τις σταθερές Αξίες πχ. Τζούλετ, Bασιλικούλα κλπ
Μια και ανεφερες τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ να σου πω οτι αθορυβα μεν,
δουλευει πολυ καλα τις μερες που ειναι εδω..
Ακριβως γιατι ειναι πολυ καλη στη δουλεια της,
ασχετως αν χανει σε εμφανιση μπροστα σε ΤΖΟΥΛΙΕΤ και αλλα αλογα..

Επισκέπτης
Μια και ανεφερες τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ να σου πω οτι αθορυβα μεν,
δουλευει πολυ καλα τις μερες που ειναι εδω..
Ακριβως γιατι ειναι πολυ καλη στη δουλεια της,
ασχετως αν χανει σε εμφανιση μπροστα σε ΤΖΟΥΛΙΕΤ και αλλα αλογα..
Δεν μου κάνει εντύπωση. Έλειπε καιρό από το στίβο μάχης. Όντως σε κάνει να νιώθεις η Βασιλική βασιλιάς  :erection:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι πρέπει τα γραφεία να μας πληρώνουν για να τις εκπαιδεύουμε.... :knockinb:
Στα λόγια μου έρχεσαι,το είπα και χθές,free fuck εμείς για εκπαίδευση και αποστολή στην Αθήνα για πλερουά  :cheesy:

Επισκέπτης
Στα λόγια μου έρχεσαι,το είπα και χθές,free fuck εμείς για εκπαίδευση και αποστολή στην Αθήνα για πλερουά  :cheesy:
Πάντως όλα ανεξαιρέτως τα γραφεία φέρνουν ερασιτέχνησσες δεν ξέρω τι τους λένε για  μας τις φέρουν. Φαντάζομαι να τις ψαρεύουν λέγοντας πόσο μαλάκες είναι οι ιθαγενείς του γιουνανιστάν που πλερώνουν" επί τη εμφανίση" και όχι για καλό γ..σι. Και δυστυχώς για να το κάνουν όλα τα γραφεία και συνεχώς, μάλλον έχουν δίκιο.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πάντως όλα ανεξαιρέτως τα γραφεία φέρνουν ερασιτέχνησσες δεν ξέρω τι τους λένε για  μας τις φέρουν. Φαντάζομαι να τις ψαρεύουν λέγοντας πόσο μαλάκες είναι οι ιθαγενείς του γιουνανιστάν που πλερώνουν" επί τη εμφανίση" και όχι για καλό γ..σι. Και δυστυχώς για να το κάνουν όλα τα γραφεία και συνεχώς, μάλλον έχουν δίκιο.
Στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom