Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Περασμα με αλεξα απο τζιντιη. Λολ. Σωμα τρελο μαυρισμενο τουμπανο. Βυζι σιλικονατο. Απο υπηρεσιες μετρια πραματα. Δεν αφηνει πολυ δαχτυλο στο μουνι για κωλο δεν συζηταω. Φιλια πεταχτα οχι με γλωσσα. Αλλα για αυτο που ηθελα στα 80ε για μιση ωρα περασα καλα ουτε κλαιω τα λεφτα μου ουτε τιποτα. Καλο γαμησι στα 4 αλλα τελιως ορθια γιατι δεν τουρλονε τον κωλο να μπαινει ολος μεσα. Ειναι μικρο το μωρο και θελει καθοδηγηση. Ειναι σαν να γαμας παρθενα. Η πιπα της σε καποια φαση ειχε βελτιωση οταν την εκανα  face fuck. Συνολικα δηλαδη απο εμφανιση θα εβαζα σωμα 10 προσωπο 8 υπηρεσιες 6 η 7 και σιγουρα vfm.

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Περασμα με αλεξα απο τζιντιη. Λολ. Σωμα τρελο μαυρισμενο τουμπανο. Βυζι σιλικονατο. Απο υπηρεσιες μετρια πραματα. Δεν αφηνει πολυ δαχτυλο στο μουνι για κωλο δεν συζηταω. Φιλια πεταχτα οχι με γλωσσα. Αλλα για αυτο που ηθελα στα 80ε για μιση ωρα περασα καλα ουτε κλαιω τα λεφτα μου ουτε τιποτα. Καλο γαμησι στα 4 αλλα τελιως ορθια γιατι δεν τουρλονε τον κωλο να μπαινει ολος μεσα. Ειναι μικρο το μωρο και θελει καθοδηγηση. Ειναι σαν να γαμας παρθενα. Η πιπα της σε καποια φαση ειχε βελτιωση οταν την εκανα  face fuck. Συνολικα δηλαδη απο εμφανιση θα εβαζα σωμα 10 προσωπο 8 υπηρεσιες 6 η 7 και σιγουρα vfm.

Με τέτοια ζέστη μαμησες ;

thegun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
13
Like
646
Πόντοι
991
Δοκιμασα σημερα την
Σχεδον καμια σχεση με τις photo, θα ελεγα ποιο όμορφη και ποιο αδυνατη σιγουρα.Σωμα γυμνασμένο(μου ειπε οτι πηγαινε παλια Kick boxing)πρόσωπο πολυ όμορφο,στήθος αρκετα χαλαρο αλλα δεν με χαλασε καθολου, Πιπα εξαιρετικη και βαθειά, φιλια κανονικοτατα και πιασιματα παντου , χωρις μη κτλ.Γενικά ειναι μια καθαρή και χαρουμενη κοπελιά, μιλαει αρκετα αλλα στα του αγωνα ειναι πολυ ενταξει.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως δεν ζητησε στην αρχη λεφτα, ουτε ζητησε στο CMF extra.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ε ρε τα καημένα τα κορίτσια τι έχουν να πάθουν τώρα με τα μισάωρα... :fuck2: κάνει και ζέστη,θα συγκαούν τα παπιά τους  :heavymetalbig: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Tetsuo

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ε ρε τα καημένα τα κορίτσια τι έχουν να πάθουν τώρα με τα μισάωρα... :fuck2: κάνει και ζέστη,θα συγκαούν τα παπιά τους  :heavymetalbig: :2funny:
Ε τότε ας το γυρίσουν όλες στο anal, να δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
παντως μαλακες χαρα στο κουραγιο σας ετσι

θεσσαλονικη για να γαμησεις tour της προκοπης πρεπει να εχεις υπομονη γαμησε τα

πως την παλευετε εκει περα αξιοι

τιποτα αλλο

εγω σας βγαζω το καπελο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
παντως μαλακες χαρα στο κουραγιο σας ετσι

θεσσαλονικη για να γαμησεις tour της προκοπης πρεπει να εχεις υπομονη γαμησε τα

πως την παλευετε εκει περα αξιοι

τιποτα αλλο

εγω σας βγαζω το καπελο

Στο τζόκερ έχουμε περισσότερες πιθανότητες!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κι όταν έρθει καμία καλή τρέχουμε όλοι σαν τα πρόβατα  :headbang:

azazel