sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Έπεσα κάτω ρε...Και το σημαντικότερο... Το μουνί της ΔΕΝ είναι ξυρισμένο (2 μερες μετά την συνάντηση, έφτυνα τρίχες...)
Έπεσα κάτω ρε...Και το σημαντικότερο... Το μουνί της ΔΕΝ είναι ξυρισμένο (2 μερες μετά την συνάντηση, έφτυνα τρίχες...)
Γι αυτό είμαστε εδώ τέκνο μου Για να προστατεύουμε τους παλαιότερους , και να νουθετούμε τους νέους...Ευχαριστώ για την ενημέρωση !!
Από μένα βγήκε και το σχετικό ανέκδοτο: ποιος είναι ο τελευταίος ήχος που ακούγεται, πριν πέσει στο πάτωμα μια μουνότριχα; Φτου !!!Έπεσα κάτω ρε...
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις και να μη τα πετάς έτσι ξαφνικά τέτοια ποστ, υπάρχουν και ευαίσθητες ομάδες που μπορεί να πάθουν κάτιΚαι το σημαντικότερο... Το μουνί της ΔΕΝ είναι ξυρισμένο (2 μερες μετά την συνάντηση, έφτυνα τρίχες...)
Εντάξει γέροντα. Έχεις το λόγο μου ότι στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός.Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις και να μη τα πετάς έτσι ξαφνικά τέτοια ποστ, υπάρχουν και ευαίσθητες ομάδες που μπορεί να πάθουν κάτι
C/T που δεν φωτογραφίζεται γυμνό... να το φοβάσαι (μπορεί να βγει και ζονγκ). Οπότε , δια της εις άτοπον απαγωγής, η επιλογή είναι μονόδρομος...
ρισκο πανε στα 120...
Arina δοκίμασα εγώ χθές βράδυ.
C/T που δεν φωτογραφίζεται γυμνό... να το φοβάσαι (μπορεί να βγει και ζονγκ). Οπότε , δια της εις άτοπον απαγωγής, η επιλογή είναι μονόδρομος...
Κι όμως έχει κορμάρα.
Κασκαντέρ;Θα πάω στο πιπίνι του golden , αφού κανείς δεν πήγε ....
Ας κάνω κ γω για πρώτη φορά ...Κασκαντέρ;
Yorkie εγραψες για την Αρινα και την εξαφανισαν απο το news...λες να εφυγε πακετο στην Αθηνα ;;;
Είσαι κ χιουμορίστας παπατζικο!πιστευω πρεπει ολες οι κοπελες να περνανε πρωτα απο θεσσαλονικη
να κανετε εσεις τα τεστ και να μας στελνουν αθηνα μονο τα καλα τεμαχια και να μενετε με την σαβουρα
πιστευω αυτο ειναι το δικαιο για ολους μας
Έτσι... free fuck tests εμείς και μετά στην Αθήνα εσείς πλερουάπιστευω πρεπει ολες οι κοπελες να περνανε πρωτα απο θεσσαλονικη
να κανετε εσεις τα τεστ και να μας στελνουν αθηνα μονο τα καλα τεμαχια και να μενετε με την σαβουρα
πιστευω αυτο ειναι το δικαιο για ολους μας
Ναι...ετσι ακριβως..Yorkie εγραψες για την Αρινα και την εξαφανισαν απο το news...λες να εφυγε πακετο στην Αθηνα ;;;