sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πως να το πούμε αυτό στη πορνογλώσσα;foot incertion ?Τι? θελει και το ποδι μεσα αυτη?
Πως να το πούμε αυτό στη πορνογλώσσα;foot incertion ?Τι? θελει και το ποδι μεσα αυτη?
ας ερθει και θα σου πω εγω...Τι? θελει και το ποδι μεσα αυτη?
θελει να πατας γερα για να την ξεσκισεις...γουσταρει αγρια γαμησιαόχι...αεροπλάνο κάνει ε;
Κάντο σαν το πελεκάνο που λέει και ο Κάστοραςθελει να πατας γερα για να την ξεσκισεις...γουσταρει αγρια γαμησια
Ο μεγαλος Γκουσγκουνης το ειπε ...δεν εχω copyright...Κάντο σαν το πελεκάνο που λέει και ο Κάστορας
Ο μεγαλος Γκουσγκουνης το ειπε ...δεν εχω copyright...
200 χωρίς cim,cif?cok para yavrum!Έπρεπε να της κάνεις ένα ψωλοντους ετσι για το γαμωτο!Επίσκεψη σε Αντζέλικα.
Ωραίο τούμπανο,ψηλή με βυζάρες χορταστικές,φτιαγμένα αλλά σαν φυσικά.
Εντυπωσιακή κοπέλα με ακριβά εσώρουχα,δεν υπάρχει περίπτωση να πας και να....φύγεις.
Στο σέρβις αρκετά καλή,χαμηλών τόνων,αλλά ανταποκρίνεται σε όλα.
Η φώτο με την πετσέτα στο κεφάλι είναι 100% αντιπροσωπευτική και σε πρόσωπο και σε στήθος.Κόστος 200 χωρίς με cim.
Σταματήστε τα 200άρια επιτέλους.
Και τόσα το πολύ θα'πρεπε να δίνουμε.Μέχρι 150€ είναι vfm,οι υπόλοιπες μπουλο!!!
τζαμπα;;Και τόσα το πολύ θα'πρεπε να δίνουμε.
Μην πιστεύετε όσα γράφουν.
Πάρα πολλοί γαμάνε με έκπτωση ή και τζάμπα..
Σταματήστε τα 200άρια επιτέλους.
Για να γαμήσω πήγα εκεί πέρα;εσυ φιλε μου δεν πηγαινες μεχρι Καλιφορνια για να γαμησεις καποια αν θυμαμαι?
ο καθενας ξερει το πορτοφολι του
Αν έρχονταν οι ίδιες και εδώ πέρα ναι..δηλαδη στο εξωτερικο αξιζει να δωσεις 200 ή 500 και εδω οχι?
δεν εχει λογικη αυτο
Γι αυτό βάζεις και 140 ευρώ παραπάνω (440 σύνολο) πάς μέχρι το Βουκουρέστι (260 ευρώ με επιστροφή αεροπορικώς, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου), κάνεις την βόλτα σου, παίρνεις και για ένα 2ωρο την Alexa , με 180...Ε δεν είμαστε καλά,όλες 300άρια ζητάνε Ρε ποιοί τα πληρώνετε αυτά; πολύ κοροϊδία αδερφάκι μου...
Τι λες τώρα,συγκρίνεται η Μάργκο πχ με το τσουρέκι που λες; Εδώ μιλάμε για μουσειακό κομμάτι,αξία απεριόριστηΓι αυτό βάζεις και 140 ευρώ παραπάνω (440 σύνολο) πάς μέχρι το Βουκουρέστι (260 ευρώ με επιστροφή αεροπορικώς, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου), κάνεις την βόλτα σου, παίρνεις και για ένα 2ωρο την Alexa , με 180...