Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Eλα μου που στην εμφάνιση δε μπορούμε να συμφωνήσουμε!
Εχω δει γραμμένο "...ψηλή,1.70..." & μπορεί να εννοεί με τα τακούνια! Κι άντε μετά αντί 69 να κάνεις "ροκανίσματα"  :headbang:

Χαχαχαχα, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα φιλε Wing  :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πλάκα στη πλάκα το threadaki αυτό τείνει να γίνει το καλύτερο.

ΣΠΑΜ & OUT.

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες!
Βρε τη Βερα...πολυ σαματα προκαλεσε βλεπω! Παιδια και εγω την Εβα ηθελα αλλα δεν εκατσε η φαση.Πηρα τηλ τη Πεμπτη και μου ειπε οτι Παρασκευη πρωι θα εφτανε στη πολη μας.Ξαναπηρα λοιπον τη Παρασκευη κατα τισ 16.00 και μου ειπε οτι ειχε ηδη κλεισει και για Σαββατο!Μπορω τη Κυριακη λεει...ναι αλλα δεν μπορουσα εγω καθοτι η κυριακη ειναι αφιερωμενη στη μπαλα.
Ετσι λοιπον μετα απο κατι τσιπουρα ειπα να παιξω τα λεφτα μου στη Βερα για μια ωριτσα μιας και ηταν οικονομικη! Αλλα με το κεφαλι που ειχα μια πιπα εδωσα και την εκανα! Θα συμφωνησω με τα παιδια που ειπαν για καποια κιλα παραπανω αλλα και με αυτους που λενε οτι φαινοταν απο τις φωτογραφιες τις! Παντως τζαμπα μαλωνετε γιατι η ιδια μου ειπε οτι ανυπομωνει να φυγει πισω,οτι δεν ειναι για αυτη τη δουλεια και αλλα τετοια.Στο φιναλε με 150 ευρωπουλα τι περιμενουμε?
Παντως στα μεσα Μαρτιου εχω επαγγελματικο ταξαδι στην Αθηνα και θα ξαναπροσπαθησω με τη Βερα γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση πως κανενας απο εδω μεσα δε δοκιμασε και ηταν φουλ η γκομενα!
Ρε μηπως την εκλεισε κανενας για κανενα 2μερο? :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
προς τον φίλο SalonicaM
σε ερώτηση που υπέβαλες στο άλλο φόρουμ για την Λιντα-ΛΛ, σου απάντησα κι εκεί, σου απαντώ και εδώ μήπως δεν το βρεις, ότι είναι η www.bourdela.tv/content/view/2161/1/]Amanda[/url] απο το avantgarde. Όπως και η Αλεκσα είναι η παλιά Κέλλυ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
βλεπω τα μπουκινγκς στο Ζ για τις δυο εδω. Στην μία κατι γινεται. Απλά κατι. Η αλλη η καημενουλα φαινεται τελειως αδεια.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
βλεπω τα μπουκινγκς στο Ζ για τις δυο εδω. Στην μία κατι γινεται. Απλά κατι. Η αλλη η καημενουλα φαινεται τελειως αδεια.

Κάλα η Κίμπερλυ έχει σήμερα απ' ότι βλέπω 2 μονόωρα, 2 δίωρα κι ένα τρίωρο, δηλ. σύνολο (2+4+3=)9 ώρες..!!! Τί παραπάνω να κάνει..; Εντ'αξει οι άλλες μέρες δεν είναι τόσο φουλ, αλλά όλοι τελευταία στιγμή κλείνουν απ' ότι φαίνεται..!
Για την Λέσλυ έχω γράψει κ προηγουμένως, ότι είναι μια πραγματική κουκλίτσα αν είναι αυτή που νομίζω, αλλά είχε πολύ αρνητικές κριτικές για το σερβις της κι αν δεν πάρει θετικές κριτικές δεν βλέπω να σταυρώνει πελάτες..! Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο κοριτσάκι..! Πραγματικό μπουμπουκάκι..!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και στα καναλια στο Αμστερνταμ...με 50 ευρω...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και πισω απο το Δημαρχιο με 15 και ειναι και καλυτερες !!!! :-

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Παντως, αμα παει κανεις στην Μαυρη ας γραψει εδω...να μας πει...Εμένα για LL με βλεπω..!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πήγα στην Kim απόψε κι ήταν μεγάλο λάθος! Τέρμα τα ιδιαίτερα Λαπωνικών,δυό χρόνια τώρα χαμένα πήγαν...
Δεν τα παίρνει η κοπέλα μ'ό,τι δάσκαλο κι αν κάτσει!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
...ειχε και τοσα ωραια ματς στην τιβι αποψε....

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Την μαυρη (Emma) την πηρε κανενας?εντυπωσεις?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε λύσσα κακιά με το γορίλλα...φάτε το φαί σας καλύτερα!  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jill_greenberg_monkey.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom