Καλησπερα συναγωνιστες!
Βρε τη Βερα...πολυ σαματα προκαλεσε βλεπω! Παιδια και εγω την Εβα ηθελα αλλα δεν εκατσε η φαση.Πηρα τηλ τη Πεμπτη και μου ειπε οτι Παρασκευη πρωι θα εφτανε στη πολη μας.Ξαναπηρα λοιπον τη Παρασκευη κατα τισ 16.00 και μου ειπε οτι ειχε ηδη κλεισει και για Σαββατο!Μπορω τη Κυριακη λεει...ναι αλλα δεν μπορουσα εγω καθοτι η κυριακη ειναι αφιερωμενη στη μπαλα.
Ετσι λοιπον μετα απο κατι τσιπουρα ειπα να παιξω τα λεφτα μου στη Βερα για μια ωριτσα μιας και ηταν οικονομικη! Αλλα με το κεφαλι που ειχα μια πιπα εδωσα και την εκανα! Θα συμφωνησω με τα παιδια που ειπαν για καποια κιλα παραπανω αλλα και με αυτους που λενε οτι φαινοταν απο τις φωτογραφιες τις! Παντως τζαμπα μαλωνετε γιατι η ιδια μου ειπε οτι ανυπομωνει να φυγει πισω,οτι δεν ειναι για αυτη τη δουλεια και αλλα τετοια.Στο φιναλε με 150 ευρωπουλα τι περιμενουμε?
Παντως στα μεσα Μαρτιου εχω επαγγελματικο ταξαδι στην Αθηνα και θα ξαναπροσπαθησω με τη Βερα γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση πως κανενας απο εδω μεσα δε δοκιμασε και ηταν φουλ η γκομενα!
Ρε μηπως την εκλεισε κανενας για κανενα 2μερο?