You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ωχ,ωχ,ωχ,
Ε ναι ρε πουστη μου οταν λεμε για Λιθουανες ας κραταμε ενα γαμημενο επιπεδο μην τα ισοπεδωνουμε ολα και τρελλενομαστε με το καθε μπαζο που μας πασαρουν !!! ;)
Νομίζω πάντως ότι πρέπει να στηρίζουμε τα καλά city tour που ερχονται στην Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω αναδουλειάς θα τα χάσουμε. Άλλωστε και πληθυσμιακά και οικονομικά δε δικαιολογείται να έχουμε τόσες πολλές αυτή τη στιγμή και από ότι κατάλαβα παραπονιούνται για λίγη πελατεία. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πχ κριτικές για τη Vera, η οποία στις φώτο της δε φαίνεται για τπτ εξαιρετικό, κάτω του μετρίου. Πράμα που σημαίνει ότι έχει πελατεία. Μόνο η τιμή της είναι καλή. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δε θέλω να μειώσω κανένα συναθλητή.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Συναγωνιστή να εκφράζεσαι πάντα ελεύθερα και ειλικρινά, έτσι θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και θα κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Πάντως στις συναντήσεις με τις κοπέλες (και άρα στις κριτικές) υπάρχουν πάντα πολλά υποκειμενικά, αναφέρω μερικά ενδεικτικά :Νομίζω πάντως ότι πρέπει να στηρίζουμε τα καλά city tour που ερχονται στην Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω αναδουλειάς θα τα χάσουμε. Άλλωστε και πληθυσμιακά και οικονομικά δε δικαιολογείται να έχουμε τόσες πολλές αυτή τη στιγμή και από ότι κατάλαβα παραπονιούνται για λίγη πελατεία. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πχ κριτικές για τη Vera, η οποία στις φώτο της δε φαίνεται για τπτ εξαιρετικό, κάτω του μετρίου. Πράμα που σημαίνει ότι έχει πελατεία. Μόνο η τιμή της είναι καλή. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δε θέλω να μειώσω κανένα συναθλητή.
- τα γούστα του καθενός (αλίμονο αν είμασταν όλοι ίδιοι)
- η διάθεσή του όταν πάει στο ραντεβού
- το πόσο είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να "σώσει" ένα μέτριο ραντεβού καθοδηγώντας την κοπέλα
- η διάθεση, αλλά και ο επαγγελματισμός της κοπέλας
- η συγκυρία
κλπ
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Δυο τα τινά....συμφωνω οτι αν δεν τζιραρει η πολη τα καλα τουλαχιστον θα φυγουν....αλλα και τι να κανουμε γι'αυτο? οτι μας "αξιζει" αυτο θα παρουμε...Το αλλο ομως ειναι, οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα, οτι ετσι ισως αντιληφθουν τα γραφεια, οτι μια ρυθμιση στις τιμες θα λειτουργησει και υπερ ημων και υπερ υμων.Νομίζω πάντως ότι πρέπει να στηρίζουμε τα καλά city tour που ερχονται στην Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω αναδουλειάς θα τα χάσουμε. Άλλωστε και πληθυσμιακά και οικονομικά δε δικαιολογείται να έχουμε τόσες πολλές αυτή τη στιγμή και από ότι κατάλαβα παραπονιούνται για λίγη πελατεία. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πχ κριτικές για τη Vera, η οποία στις φώτο της δε φαίνεται για τπτ εξαιρετικό, κάτω του μετρίου. Πράμα που σημαίνει ότι έχει πελατεία. Μόνο η τιμή της είναι καλή. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δε θέλω να μειώσω κανένα συναθλητή.
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Πάιρνοντας σαν παράδειγμα την Vera την οποία πήρα κι εγώ και έβαλα κριτική πρέπει να πω ότι΄είναι μπάζο ολκής. Παρ' όλα αυτα είχε δυο καλές κριτικές η μια μάλιστα μιλούσε για το "αλλας της ζωής" αναφερόμενη για το πίσω σύστημα. Άν είναι δυνατόν!!! Οι κριτικές ναι πάντα είναι υποκειμενικές αλλά μέχρι ενός σημείου!!! Δεν κακίζω κανένα αλλά αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν περιορισμένες εμπειρίες και κάνουν sex μόνο επι πληρωμή και αυτό σπάνια ας το διευκρινίζουν από την αρχή να ξέρουμε οτι πρόκειται για κριτική μειωμένης αξιοπιστίας. Στα CT πάμε για να πηδήξουμε μουνάρες που το κάνουν καλά και επαγγελματικά. Αν είναι να πληρώσω για να το κάνω με ένα μπάζο δεν κάνω καμάκι σ ένα μπάζο να μου βγεί και τζάμπα και να είναι και πιο ωραία?Συναγωνιστή να εκφράζεσαι πάντα ελεύθερα και ειλικρινά, έτσι θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και θα κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Πάντως στις συναντήσεις με τις κοπέλες (και άρα στις κριτικές) υπάρχουν πάντα πολλά υποκειμενικά, αναφέρω μερικά ενδεικτικά :
- τα γούστα του καθενός (αλίμονο αν είμασταν όλοι ίδιοι)
- η διάθεσή του όταν πάει στο ραντεβού
- το πόσο είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να "σώσει" ένα μέτριο ραντεβού καθοδηγώντας την κοπέλα
- η διάθεση, αλλά και ο επαγγελματισμός της κοπέλας
- η συγκυρία
κλπ
Ειδικά στις κριτικές όπου γίνεται αναλυτική περιγραφή της πράξης και η "γκόμενα έχυσε μαζί μου" δεν δίνω καμία βάση.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
To θέμα είναι τι φχαριστιούνται οι 10 στους 15!!!...
υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, πχ θηριάκια Vanessa, Nina, Amanda, Ewa που αν δεν φάνε το λιγότερο 15 δεν έχουν ευχαριστηθεί τη μέρα τους....
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Άποψη δική μου είναι πως οι καλές τουρίστριες έχουν πάντα δουλειά στην πόλη μας. Τώρα αν τα "μπάζα" δεν μπορούν να σταυρώσουν πελάτη και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν τότε αυτό είναι καλό. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γίνεται και λίγο ξεσκαρτάρισμαΔυο τα τινά....συμφωνω οτι αν δεν τζιραρει η πολη τα καλα τουλαχιστον θα φυγουν....αλλα και τι να κανουμε γι'αυτο? οτι μας "αξιζει" αυτο θα παρουμε...Το αλλο ομως ειναι, οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα, οτι ετσι ισως αντιληφθουν τα γραφεια, οτι μια ρυθμιση στις τιμες θα λειτουργησει και υπερ ημων και υπερ υμων.
Άποψη δική μου είναι πως οι καλές τουρίστριες έχουν πάντα δουλειά στην πόλη μας. Τώρα αν τα "μπάζα" δεν μπορούν να σταυρώσουν πελάτη και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν τότε αυτό είναι καλό. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γίνεται και λίγο ξεσκαρτάρισμα
Το θέμα είναι όμως ότι πρώτα η Καρολίνα (η κορυφή!) και τώρα η Έμιλυ, την έκοψαν σαν προορισμό την πόλη μας.... Δυστυχώς! Επίσης και ο zuzana αν δει ότι δεν τον συμφέρει, θα κόψει κι αυτός!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Oχι όμως επειδή δεν είχε δουλειά εδώ!Έστειλα email στην Έμιλυ, και μου είπε only Athens..........
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Τις τελευταίες μέρες μόνο β΄ και γ΄ διαλογής τουρίστριες έρχονται. Ελάχιστες κοπέλες ήταν πραγματικά καλές και αυτές από ότι μου είπανε έχανε αρκετή δουλειά και σίγουρα θα ξανέρθουνΤο θέμα είναι όμως ότι πρώτα η Καρολίνα (η κορυφή!) και τώρα η Έμιλυ, την έκοψαν σαν προορισμό την πόλη μας.... Δυστυχώς! Επίσης και ο zuzana αν δει ότι δεν τον συμφέρει, θα κόψει κι αυτός!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Περιμένουμε tips στο άμεσο μέλλον τότε...Ελάχιστες κοπέλες ήταν πραγματικά καλές και αυτές από ότι μου είπανε έχανε αρκετή δουλειά και σίγουρα θα ξανέρθουν
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Στις 26 θα έρθει μία από τις προσωπικές αγαπημένες μου και νομίζω μία κοπέλα με πιστή πελατεία. Όποιος πήγε δεν έχασε.Περιμένουμε tips στο άμεσο μέλλον τότε...
Για τους πιο νέους είναι η Κέλλυ απο το παλίο avant
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Nαι,είναι παλιά καραβάνα & φιλέλληνΣτις 26 θα έρθει μία από τις προσωπικές αγαπημένες μου και νομίζω μία κοπέλα με πιστή πελατεία. Όποιος πήγε δεν έχασε.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
αυτην την ξερει κανεις? φοβερη φενεται
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Aπότι λένε οι γκουρού ειν' αυτήwww.bourdela.tv/content/view/2161/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/2161/1/[/url]
αυτην την ξερει κανεις? φοβερη φενεται
Στις 26 θα έρθει μία από τις προσωπικές αγαπημένες μου και νομίζω μία κοπέλα με πιστή πελατεία. Όποιος πήγε δεν έχασε.
και 1/3 ανεβαίνει Julia.
ειδικά για τους ΠΑΟΚτζήδες που έκαναν καλή δουλειά χτες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K