Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ενα απλο δειγμα της μεσης Μουναρας Λιθουανας !!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ωχ,ωχ,ωχ,
Ε ναι ρε πουστη μου οταν λεμε για Λιθουανες ας κραταμε ενα γαμημενο επιπεδο μην τα ισοπεδωνουμε ολα και τρελλενομαστε με το καθε μπαζο που μας πασαρουν !!! ;)

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω πάντως ότι πρέπει να στηρίζουμε τα καλά city tour που ερχονται στην Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω αναδουλειάς θα τα χάσουμε. Άλλωστε και πληθυσμιακά και οικονομικά δε δικαιολογείται να έχουμε τόσες πολλές αυτή τη στιγμή και από ότι κατάλαβα παραπονιούνται για λίγη πελατεία. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πχ κριτικές για τη Vera, η οποία στις φώτο της δε φαίνεται για τπτ εξαιρετικό, κάτω του μετρίου. Πράμα που σημαίνει ότι έχει πελατεία. Μόνο η τιμή της είναι καλή. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δε θέλω να μειώσω κανένα συναθλητή.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Νομίζω πάντως ότι πρέπει να στηρίζουμε τα καλά city tour που ερχονται στην Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω αναδουλειάς θα τα χάσουμε. Άλλωστε και πληθυσμιακά και οικονομικά δε δικαιολογείται να έχουμε τόσες πολλές αυτή τη στιγμή και από ότι κατάλαβα παραπονιούνται για λίγη πελατεία. Το λέω αυτό γιατί βλέπω πχ κριτικές για τη Vera, η οποία στις φώτο της δε φαίνεται για τπτ εξαιρετικό, κάτω του μετρίου. Πράμα που σημαίνει ότι έχει πελατεία. Μόνο η τιμή της είναι καλή. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δε θέλω να μειώσω κανένα συναθλητή.
Συναγωνιστή να εκφράζεσαι πάντα ελεύθερα και ειλικρινά, έτσι θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και θα κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Πάντως στις συναντήσεις με τις κοπέλες (και άρα στις κριτικές) υπάρχουν πάντα πολλά υποκειμενικά, αναφέρω μερικά ενδεικτικά :
- τα γούστα του καθενός (αλίμονο αν είμασταν όλοι ίδιοι)
- η διάθεσή του όταν πάει στο ραντεβού
- το πόσο είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να "σώσει" ένα μέτριο ραντεβού καθοδηγώντας την κοπέλα
- η διάθεση, αλλά και ο επαγγελματισμός της κοπέλας
- η συγκυρία
κλπ  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Άντε να συνεισφέρω και εγώ σε αυτό που λένε μέση ΜΟΥΝΑΡΑ ΛΙΘΟΥΑΝΑ!!!!!!!!

xaxaxaxax.jpg

Γιατί αν βάλουμε τις κανόνικές ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΛΙΘΟΥΑΝΕΣ...θα πέσουν τα τσιμέντα!!!!!!!! :rockon: :rockon:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δυο τα τινά....συμφωνω οτι αν δεν τζιραρει η πολη τα καλα τουλαχιστον θα φυγουν....αλλα και τι να κανουμε γι'αυτο? οτι μας "αξιζει" αυτο θα παρουμε...Το αλλο ομως ειναι, οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα, οτι ετσι ισως αντιληφθουν τα γραφεια, οτι μια ρυθμιση στις τιμες θα λειτουργησει και υπερ ημων και υπερ υμων.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Συναγωνιστή να εκφράζεσαι πάντα ελεύθερα και ειλικρινά, έτσι θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και θα κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Πάντως στις συναντήσεις με τις κοπέλες (και άρα στις κριτικές) υπάρχουν πάντα πολλά υποκειμενικά, αναφέρω μερικά ενδεικτικά :
- τα γούστα του καθενός (αλίμονο αν είμασταν όλοι ίδιοι)
- η διάθεσή του όταν πάει στο ραντεβού
- το πόσο είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να "σώσει" ένα μέτριο ραντεβού καθοδηγώντας την κοπέλα
- η διάθεση, αλλά και ο επαγγελματισμός της κοπέλας
- η συγκυρία
κλπ  :)
Πάιρνοντας σαν παράδειγμα την Vera την οποία πήρα κι εγώ και έβαλα κριτική πρέπει να πω ότι΄είναι μπάζο ολκής. Παρ' όλα αυτα είχε δυο καλές κριτικές η μια μάλιστα μιλούσε για το "αλλας της ζωής" αναφερόμενη για το πίσω σύστημα. Άν είναι δυνατόν!!! Οι κριτικές ναι πάντα είναι υποκειμενικές αλλά μέχρι ενός σημείου!!! Δεν κακίζω κανένα αλλά αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν περιορισμένες εμπειρίες και κάνουν sex μόνο επι πληρωμή και αυτό σπάνια ας το διευκρινίζουν από την αρχή να ξέρουμε οτι πρόκειται για κριτική μειωμένης αξιοπιστίας. Στα CT πάμε για να πηδήξουμε μουνάρες που το κάνουν καλά και επαγγελματικά. Αν είναι να πληρώσω για να το κάνω με ένα μπάζο δεν κάνω καμάκι σ ένα μπάζο να μου βγεί και τζάμπα και να είναι και πιο ωραία?

Ειδικά στις κριτικές όπου γίνεται αναλυτική περιγραφή της πράξης και η "γκόμενα έχυσε μαζί μου" δεν δίνω καμία βάση.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
...

υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, πχ θηριάκια Vanessa, Nina, Amanda, Ewa που αν δεν φάνε το λιγότερο 15 δεν έχουν ευχαριστηθεί τη μέρα τους....  :grin: :grin:
To θέμα είναι τι φχαριστιούνται οι 10 στους 15!!!

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Δυο τα τινά....συμφωνω οτι αν δεν τζιραρει η πολη τα καλα τουλαχιστον θα φυγουν....αλλα και τι να κανουμε γι'αυτο? οτι μας "αξιζει" αυτο θα παρουμε...Το αλλο ομως ειναι, οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα, οτι ετσι ισως αντιληφθουν τα γραφεια, οτι μια ρυθμιση στις τιμες θα λειτουργησει και υπερ ημων και υπερ υμων.
Άποψη δική μου είναι πως οι καλές τουρίστριες έχουν πάντα δουλειά στην πόλη μας. Τώρα αν τα "μπάζα" δεν μπορούν να σταυρώσουν πελάτη και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν τότε αυτό είναι καλό. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γίνεται και λίγο ξεσκαρτάρισμα

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Άποψη δική μου είναι πως οι καλές τουρίστριες έχουν πάντα δουλειά στην πόλη μας. Τώρα αν τα "μπάζα" δεν μπορούν να σταυρώσουν πελάτη και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν τότε αυτό είναι καλό. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γίνεται και λίγο ξεσκαρτάρισμα

Το θέμα είναι όμως ότι πρώτα η Καρολίνα (η κορυφή!) και τώρα η Έμιλυ, την έκοψαν σαν προορισμό την πόλη μας.... Δυστυχώς! Επίσης και ο zuzana αν δει ότι δεν τον συμφέρει, θα κόψει κι αυτός!

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Έστειλα email στην Έμιλυ, και μου είπε only Athens..........

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Το θέμα είναι όμως ότι πρώτα η Καρολίνα (η κορυφή!) και τώρα η Έμιλυ, την έκοψαν σαν προορισμό την πόλη μας.... Δυστυχώς! Επίσης και ο zuzana αν δει ότι δεν τον συμφέρει, θα κόψει κι αυτός!
Τις τελευταίες μέρες μόνο β΄ και γ΄ διαλογής τουρίστριες έρχονται. Ελάχιστες κοπέλες ήταν πραγματικά καλές και αυτές από ότι μου είπανε έχανε αρκετή δουλειά και σίγουρα θα ξανέρθουν

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι αυτη ειναι !!!
Για τα γουστα μου ασχημουλα !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Στις 26 θα έρθει μία από τις προσωπικές αγαπημένες μου και νομίζω μία κοπέλα με πιστή πελατεία. Όποιος πήγε δεν έχασε.
Για τους πιο νέους είναι η Κέλλυ απο το παλίο avant

και 1/3 ανεβαίνει Julia.

ειδικά για τους ΠΑΟΚτζήδες που έκαναν καλή δουλειά χτες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom