You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Κόντεψα να μάθω λαπωνικά για πάρτη της!διαβαζω αντιφατικα πραγματα γι'αυτην...με κοινο παρονομαστη ομως οτι απο σερβις ΔΕΝ...ασε που και στα δηλωμενα σερβις δεν κανει σχεδον τιποτα...και τιμη 32αρας LCD...
Κριτική δεν έβαλα ποτέ καθώς υπάρχουν πολλές & σωστές,ενδεικτικά tres,fantom,antisthenis κα.
Το σίγουρο: είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!
μην χάσεις το κελεπούρι!!!
ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!! αλλά....
κασκαντερ δεν βρέθηκε για την άλλη ακόμα?
ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!! αλλά....
κασκαντερ δεν βρέθηκε για την άλλη ακόμα?
Κόντεψα να μάθω λαπωνικά για πάρτη της!
Κριτική δεν έβαλα ποτέ καθώς υπάρχουν πολλές & σωστές,ενδεικτικά tres,fantom,antisthenis κα.
Το σίγουρο: είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πρόεδρε, dirty forties μου κάνει!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Είναι η ίδια .... λοιπόν gfe εμπειρία με μεγάλο φυσικό στήθος αλλά πολύ πεσμένο και αρκετά περιτά κιλά. Μην περιμένεις κανένα μοντέλο. Μέτρια πράγματα όπως διάβασες...
Εσύ είχες γράψει κ την κριτική..; Κοίτα όπως τη βλέπω στις φωτο βλέπω ότι είναι γεμάτη με φυσικές βυζάρες κ γι' αυτό κ λίγο χαλαρές... Φυσικό είναι, οι αδύνατες με τις βυζάρες συνήθως είναι εγχειρησμένες.. Να σου πω, όπως την ειδα στις φωτο μου θύμισε τη Μαιρούλα απ' το μπλε της Προμηθέως που μ' αρέσει πολύ..!
Τώρα αν είναι πιο χοντρή από τις φωτο, εγώ θα της ζητήσω να τη δω γυμνή αν πάω πριν πληρώσω για να πράξω αναλόγως..
Η τιμή πάντως (150) αν περιλαμβάνει κ CIM είναι καλή.. Εδώ άλλοι δίνουν σε στούντιο περισσότερα..!
Εσύ είχες γράψει κ την κριτική..; Κοίτα όπως τη βλέπω στις φωτο βλέπω ότι είναι γεμάτη με φυσικές βυζάρες κ γι' αυτό κ λίγο χαλαρές... Φυσικό είναι, οι αδύνατες με τις βυζάρες συνήθως είναι εγχειρησμένες.. Να σου πω, όπως την ειδα στις φωτο μου θύμισε τη Μαιρούλα απ' το μπλε της Προμηθέως που μ' αρέσει πολύ..!
Τώρα αν είναι πιο χοντρή από τις φωτο, εγώ θα της ζητήσω να τη δω γυμνή αν πάω πριν πληρώσω για να πράξω αναλόγως..
Η τιμή πάντως (150) αν περιλαμβάνει κ CIM είναι καλή.. Εδώ άλλοι δίνουν σε στούντιο περισσότερα..!
δεν την έγραψα εγώ την κριτική αλλά συμφωνώ απόλυτα. Είναι καλή φάση η τύπισα αλλά πρέπει να σ' αρέσουν οι παχουλούτσικές χωρίς να έχεις πρόβλημα με τις κοιλίτσες κ.α.
δεν είναι άχρηστη επιλογή
Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Νεα αφιξη (χτες βραδυ δεν ηταν δηλωμενη) απο Ζου. Ξερει κανεις τιποτα για την www.zuzana.com/wm.asp?T=CXZE934oV4:02112010103056AM:085074150195:1:ZTV:0:GR&TP=0]Lesly[/url]? Φιλοι εξ'Αθηνων? καμια αποψη?
Η εν λόγω κορασίδα είχε ξανάρθει στο Ελλάντα,στην Αθήνα όμως πάλι με το Ζουζούνα.Τότε θυμάμαι που διάβαζα κριτικές πολλοί την είχαν πάρει ντουετάκι μαζί με την φίλη της(την οποία όμως δεν θυμάμαι πώς την λέγανε).
Σημαντική σημείωση ότι όταν είχε έρθει ήταν με άλλες φωτογραφίες τις οποίες μπορείς να δεις σε αυτό το λινκ
Λόγω περιορισμένου χρόνου από την πλευρά μου δεν προλαβα να κάνω search στο σαιτ για να βάλω λινκ με τις κριτικές που είχαν γραφτεί για αυτήν.Ααααα,δεν νομίζω να με γελάει η μνήμη μου αλλά τότε είχαν γραφτεί θυμάμαι καλούτσικες κριτικές αλλά για σίγουρα ψάξε στο σαιτ.
Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Εκανα ένα μικρό search και θυμήθηκα ότι τότε είχε έρθει παρέα με αυτήν την κοπέλα
Δυστυχώς οι κριτικές της Lesly είναι μάλλον άσχημες:
Κρίμα και φαινόταν ωραίο κοριτσάκι
Κρίμα και φαινόταν ωραίο κοριτσάκι
Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Σωστός ο συνάδελφος παραπάνω,αυτή είναι η κοπέλα και μάλλον από ότι έχω ει δεν την έχει bookάρει κανείς μέχρι τώρα οπότε δεν βλέπω να έρχεται τελικά στα μέρη μας.Αλλώστε αυτή την εβδομάδα εχει καλύτερα τεμάχια
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Οντως η κοπελα δεν εχει καλες κριτικες...μπορει βεβαια να βελτιωθηκε...Αν καποιος παντως κανει τον κασκαντερ, ας γραψει...
Η αλλη, η Κιμπερλυ ειναι παλια καραβανα, κλασσικη τουριστρια...βεβαια ολοι λενε οτι ειναι χαρμα ιδεσθαι, αλλα απο δηλωθεντα σερβις δεν κανει και πολλα...οποτε πας μονο για την κορμαρα της...
Η αλλη, η Κιμπερλυ ειναι παλια καραβανα, κλασσικη τουριστρια...βεβαια ολοι λενε οτι ειναι χαρμα ιδεσθαι, αλλα απο δηλωθεντα σερβις δεν κανει και πολλα...οποτε πας μονο για την κορμαρα της...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Οντως η κοπελα δεν εχει καλες κριτικες...μπορει βεβαια να βελτιωθηκε...Αν καποιος παντως κανει τον κασκαντερ, ας γραψει...
Κρατα μικρα καλαθια για την κορμαρα! Εγω θα ελεγα για τους βυζους, αλλα αυτα ειναι γουστα και ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα.
Παντα ομως εχεις την περιεργεια να τα δεις απο κοντα.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Δεν νομιζω να παρω Κιμ....παντως ΣΕ ακουω σε αυτα που λες...για την Αννα καλα τα ειπες, πηγα, και συμφωνω μαζι σου...περασα σουπερ...να μας δινεις τα φωτα σου..(ολες αυτες τις εχετε περασει απο Αθηνα)Κρατα μικρα καλαθια για την κορμαρα! Εγω θα ελεγα για τους βυζους, αλλα αυτα ειναι γουστα και ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα.
Παντα ομως εχεις την περιεργεια να τα δεις απο κοντα.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παιδες, οποιος περασε απο εδω ας μας δωσει τα φωτα του!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
η λεγαμενη παιζει και σαν www.zuzana.com/wm.asp?T=ZE7G7aJBAN:01042010121736AM:094068185110:1:ZTV:0:GR&TP=0]Τανια[/url], αλλα παλι κριτικες δεν θα βρεις...Θαρρω καποιος πηγε και την κοπανησε..Θαρρω...εψαξα να βρω το ποστ αλλα δεν το βρηκα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K