Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
η Julia, πρεπει να ειναι www.bourdela.tv/content/view/2714/1/]αυτή[/url]...
Και 2 αφιξεις απο LL..
Μια Elena απο EU
Καιιιιιιιιιι......το Μεγα Μυστηριο η δεσποινιδα Ilija!!!! Που κανεις στην Αθηνα τελικως δεν καταφερε να την συναντησει..ουτε καν μονιμοι πελατες...Βρε τι επαθε ο ΠΟΙΗΤΗΣ στην Αθηνα με δαυτην!
αυτα για το εγγυς μελλον, συν οτι Ζουζουνοερθει.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Eβίτα -παπούτσι από τον τόπο μας- δεν πρόβαρε κανείς;  :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
άχ πάνε οι ελπίδες μου πάλι αθήνα θέλει να τρέχουμε.. :headbang: :headbang: :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η Julia, πρεπει να ειναι www.bourdela.tv/content/view/2714/1/]αυτή[/url]...
Και 2 αφιξεις απο LL..
Μια Elena απο EU
Καιιιιιιιιιι......το Μεγα Μυστηριο η δεσποινιδα Ilija!!!! Που κανεις στην Αθηνα τελικως δεν καταφερε να την συναντησει..ουτε καν μονιμοι πελατες...Βρε τι επαθε ο ΠΟΙΗΤΗΣ στην Αθηνα με δαυτην!
αυτα για το εγγυς μελλον, συν οτι Ζουζουνοερθει.

Φιλε GFE δεν πιστευω ουι χανετε τιποτα εκτος απο μερικα ευρω!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πάιρνοντας σαν παράδειγμα την Vera την οποία πήρα κι εγώ και έβαλα κριτική πρέπει να πω ότι΄είναι μπάζο ολκής. Παρ' όλα αυτα είχε δυο καλές κριτικές η μια μάλιστα μιλούσε για το "αλλας της ζωής" αναφερόμενη για το πίσω σύστημα. Άν είναι δυνατόν!!! Οι κριτικές ναι πάντα είναι υποκειμενικές αλλά μέχρι ενός σημείου!!! Δεν κακίζω κανένα αλλά αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν περιορισμένες εμπειρίες και κάνουν sex μόνο επι πληρωμή και αυτό σπάνια ας το διευκρινίζουν από την αρχή να ξέρουμε οτι πρόκειται για κριτική μειωμένης αξιοπιστίας. Στα CT πάμε για να πηδήξουμε μουνάρες που το κάνουν καλά και επαγγελματικά. Αν είναι να πληρώσω για να το κάνω με ένα μπάζο δεν κάνω καμάκι σ ένα μπάζο να μου βγεί και τζάμπα και να είναι και πιο ωραία? Ειδικά στις κριτικές όπου γίνεται αναλυτική περιγραφή της πράξης και η "γκόμενα έχυσε μαζί μου" δεν δίνω καμία βάση.
Φίλε SalonicaM ζηλεύω την τύχη σου...
Προφανώς συναναστρέφεσαι με κουκλάρες, κάτι σαν τις Barbie των παραμυθιών, και γι’ αυτό τα standards σου είναι τόσο υψηλά που χαρακτήρισες την Vera «μπάζο ολκής». Εγώ στον χώρο μου δεν έχω τέτοια ευλογημένη τύχη, και για τα γούστα μου η κοπέλα έχει απλά ένα «καλό σώμα» και φυσικά είναι όπως στις φωτό, αυτές που εσύ χαρακτήρισες «παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)». Φυσικά περί ορέξεως ουδείς λόγος, αλλά όσοι συνάντησαν την κοπέλα μπορούν να κρίνουν και από μόνοι τους.
Για τους χαρακτηρισμούς σου και τα λοιπά σου σχόλια (για το… «άλλας» και τις «εμπειρίες») δεν έχω καμιά πρόθεση να ασχοληθώ, άλλωστε πάντα πίστευα ότι στη ζωή ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου τι θα γράψουν οι άλλοι συναγωνιστές μετά, και πόσο καλά ή άσχημα πέρασαν με μια κοπέλα που έχω ήδη γνωρίσει. Αυτό που για μένα μετράει είναι πως πέρασα εγώ, και τίποτα άλλο. Και ο λόγος που γράφω τις κριτικές εδώ είναι γιατί μου έχουν μάθει στη ζωή να βοηθάω πάντα όσους με έχουν βοηθήσει, χωρίς να περιμένω κάτι από αυτό, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω…
Να είσαι πάντα καλά, και να έχεις πάντα την τύχη με το μέρος σου.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φίλε SalonicaM ζηλεύω την τύχη σου...
Προφανώς συναναστρέφεσαι με κουκλάρες, κάτι σαν τις Barbie των παραμυθιών, και γι’ αυτό τα standards σου είναι τόσο υψηλά που χαρακτήρισες την Vera «μπάζο ολκής». Εγώ στον χώρο μου δεν έχω τέτοια ευλογημένη τύχη, και για τα γούστα μου η κοπέλα έχει απλά ένα «καλό σώμα» και φυσικά είναι όπως στις φωτό, αυτές που εσύ χαρακτήρισες «παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)». Φυσικά περί ορέξεως ουδείς λόγος, αλλά όσοι συνάντησαν την κοπέλα μπορούν να κρίνουν και από μόνοι τους.
Για τους χαρακτηρισμούς σου και τα λοιπά σου σχόλια (για το… «άλλας» και τις «εμπειρίες») δεν έχω καμιά πρόθεση να ασχοληθώ, άλλωστε πάντα πίστευα ότι στη ζωή ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου τι θα γράψουν οι άλλοι συναγωνιστές μετά, και πόσο καλά ή άσχημα πέρασαν με μια κοπέλα που έχω ήδη γνωρίσει. Αυτό που για μένα μετράει είναι πως πέρασα εγώ, και τίποτα άλλο. Και ο λόγος που γράφω τις κριτικές εδώ είναι γιατί μου έχουν μάθει στη ζωή να βοηθάω πάντα όσους με έχουν βοηθήσει, χωρίς να περιμένω κάτι από αυτό, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω…
Να είσαι πάντα καλά, και να έχεις πάντα την τύχη με το μέρος σου.
Kaloeros,είσαι Κύριος! Μάλλον δε μοιάζουν τα γούστα μας αλλά ταυτίζομαι 100% με τη νοοτροπία σου(mentality)!
Φυσικά είν' ωραίο να 'σαι αρκετά νέος ώστε να νομίζεις πως τα ξέρεις όλα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
φιλε Kaloere, τα λες καλα, και απαντησες στον φιλο ΣαλονικαΜ με περισση ευγενεια και ψυχραιμια...Απλα δεν νομιζω οτι ηθελε να σου "πει" κατι επι προσωπικου, απλα ετσι βγηκε τελικως...Συμφωνω μαζι σου οτι εδω μεσα ειμαστε για να λεμε τις αποψεις ΜΑΣ, βασει των δικων μας κριτηριων και αξιολογησεων...και για να παιρνουμε αλλα και να δινουμε intel.
Σεβομαι απολυτα και την κριτικη του ΣαλονικαΜ...απολυτα. Απλα η αντιπαραθεση με προτερες κριτικες θα πρεπει να αποφευγονται. Δεν οδηγουν πουθενα. Ο καθενας εδω θα κριθει απο το συνολο και σε βαθος χρονου για το ποιόν των αποψεων μας.
Με εκτιμηση και στους δυο....(ειλικρινα)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Salonica,αυτό είναι για σένα (προς αποφυγή παρεξηγήσεως)
Φυσικά είν' ωραίο να 'σαι αρκετά νέος ώστε να νομίζεις πως τα ξέρεις όλα...
Καλόερε, άδικα χάρηκες,τα χρόνια δεν κρύβονται -όπως κι ό,τι καλό ή κακό μας φέρνουν.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης kaloere από τη αρχή ξεκαθάρισα οτι γράφω σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο και όπως καταλαβαίνουμε όλοι περι ορέξεως ... κολοκυθόπιτα. Κάτι που εμένα θα φάνει άσχημο σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι πολύ καλο. Στο σχόλιο μου για τις άλλες κριτικές αναφέρθηκα μόνο σε θέματα εμφάνισης που όσο να 'ναι είναι αντικειμενικά αν και σε αυτό χωράει υπαοκειμενικότητα μια και τα κριτήρια του καθενος διαφέρουν...ας μην φτάσουμε να κρατάμε μεζούρα και να κανουμε και μια λιπομέτρηση για κάθε συνάντηση.

Οι κριτικές που κάνουμε κατα την γνώμη μου δεν έχουν στόχο να περιγράψουν τις σεξουαλικές μας επιδόσεις (όπως συχνά γίνεται) αλλά να καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους για τα καλά και τα άσχημα που είδαμε ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μας γνώμη και σύμφωνα με τα προσωπικά κριτήρια. Έτσι λοιπόν όσον αφορά την εμφάνιση τα δικά μου προσωπικά κριτήρια εμπεριέχουν το λεπτό σώμα, την έλειψη κυταρίτιδας, τις ωραίες αναλογίες, το όμορφο πρόσωπο. Έτσι κατά την γνώμη μου και την γνώμη φίλων που είχαμε την ίδια εμπειρία η κοπέλα είναι πολύ πιο άσχημη από τις φωτό και το σώμα είχε κιλά και ψωμάκια. Εμένα σύμφωνα με τα γούστα ΜΟΥ αυτα δεν μου αρέσουν. Αν σε κάποιον άρέσει το σωστό είναι να το γράψει "είχε περιττά κιλά αλλά εμένα μ αρέσουν". Ο Kaloeros τόνισε στην κριτική του οτι έχει κιλά και ότι του άρεσε προσωπικά οπότε είναι σωστός στην κριτική του εκτός από την έκφραση "αλας της ζωής" που την θεώρησα too much! Αυτό και μόνο. Γενικά kaloere έχω διαβάσει κριτικές σου και είναι όλες πάντα θετικές για τα ct! Είμαι σίγουρος οτι είσαι καλοπροέρετος γι αυτό και η πληθώρα καλών κριτικών αλλά εμένα δεν με εκφράζεις. Δεν είναι κακό αυτό και δεν χρειάζεται παρεξήγηση

Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω οτι επισκέπτομαι τα ct για να βρώ κάτι καλύτερο ή διαφορετικό από αυτό που έχω και όχι απλά να πηδήξω. Έτσι είμαι πολύ αυστηρός στα της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και της απόδοσης. Δεν έχω λεφτά για πέταμα. Επίσης kaloere ναι συναναστρέφομαι με γυναίκες πολυ, μα πάρα πολύ ομορφότερες από την συγκεκριμένη και δεν νομίζω οτι χρειάζεται η συναναστροφή αλλά μια βόλτα στην πλατεία αριστοτέλους. 

Πάντως εγώ δέχομαι κριτική στην κριτική μου οπότε κάθε αναφορά καλή κακή καλοδεχούμενη.

Με βάση λοιπόν τις παραπάνω διευκρινήσεις ας κρίνει ο καθένας τις κριτικές μου.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η εν λόγω κορασίδα είχε ξανάρθει στο Ελλάντα,στην Αθήνα όμως πάλι με το Ζουζούνα.Τότε θυμάμαι που διάβαζα κριτικές πολλοί την είχαν πάρει ντουετάκι μαζί με την φίλη της(την οποία όμως δεν θυμάμαι πώς την λέγανε).

Σημαντική σημείωση ότι όταν είχε έρθει ήταν με άλλες φωτογραφίες τις οποίες μπορείς να δεις σε αυτό το λινκ
Λόγω περιορισμένου χρόνου από την πλευρά μου δεν προλαβα να κάνω search στο σαιτ για να βάλω λινκ με τις κριτικές που είχαν γραφτεί για αυτήν.Ααααα,δεν νομίζω να με γελάει η μνήμη μου αλλά τότε είχαν γραφτεί θυμάμαι καλούτσικες κριτικές αλλά για σίγουρα ψάξε στο σαιτ.

Λοιπόν στην αρχή δεν πήγαινε το μυαλό μου, αλλά τώρα ξανακοιτάζοντας τις φωτο της κι ειδικά εκείνη από τις παλιές που 'ναι με το άσπρο διτυωτό κ φαίνεται καθαρότερα στο πρόσωπο, είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι μια φίλη της Κίμπερλυ, που όπως γράφει κι ένας φίλος στην κριτική του, είναι ένα πραγματικό αγγελούδι, ένα πραγματικό μπουμπουκάκι, που 'ναι πραγματικά 22-23 χρονών..! Όχι όπως η Κίμπερλυ πχ. που ενώ λέει 24 είναι 30..!
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, άλλες κάνουν φωτοσοπ για να γίνουν πιο όμορφες κι αυτή για να γίνει πιο άσχημη..; Αλλά υποθέτω ότι δε θα θέλει να την αναγνωρίσει κάποιος..! Κι έχει κ πολύ ωραίο σωματάκι, γενικά είναι ένα πολύ γλυκό πιπινάκι, κι απορώ πως δεν την έχει δοκιμάσει κ δεν έχει γράψει κάποια κριτική κάποιος από τους πιο έμπειρους συναδέλφους, γιατί φαίνεται καλή περίπτωση..!
Αν κι όπως γράφηκε κ στις κριτικές, πρέπει να 'ναι άβγαλτη ακόμα κ δεν ξέρει τη δουλεία.. Άλλωστε έχει τόσο αθώα φατσούλα, που δεν πάει καθόλου ο νους σου ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία..!
Μάλλον το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά κ για χόμπι..! Κι αφού τα λεφτά που παίρνουν είναι τόσο καλά γιατί όχι.. Κάνουν το κομμάτι τους τα κοριτσιά, έρχονται μια βολτούλα στην Ελλάδα, τρώνε κ μερικούς π..., τα κονομάνε γερά κ κατά τ' άλλα ζουνε μια φυσιολογική ζωή..! Στην πατρίδα τους κανείς δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνουν αυτή τη δουλεία..!
Μιλάω γι' αυτές που το κάνουν ερασιτεχνικά κ γι' αυτό δεν το κατέχουν το άθλημα, όπως αυτή κι η φίλη της, αλλά έχουν το + ότι είναι απλά κορίτσια κατά τ' άλλα, ενώ κάτι άλλες έχουν φάει χιλιόμετρα από π....!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Όσο γι' αυτά που λες SalonicaM, αν η Vera δούλευε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Nadia, κι ήταν η ξανθιά που δα να βγαίνει απ' το ασανσέρ μαζί της, συμφωνώ μαζί σου ότι ήταν μπάζο ολκής..! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, αφού την είδες πως είναι γιατί πήγες μαζί της...

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
61
Like
2.262
Πόντοι
7.111
Eβίτα -παπούτσι από τον τόπο μας- δεν πρόβαρε κανείς;  :think:

Μετά από τηλέφωνική επικοινωνία δεν κατάφερα να την πάρω γιατί δε βολέψαν τα ωράριά μας. Και αυτό οφείλεται στο (σύμφωνα με την ίδια) αρκετά βαρυφορτωμένο πρόγραμμά της.
Που σημαίνει πολλοί την προβάρανε, αλλά κανείς δε μιλάει....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ πάντως δεν δοκίμασα,next time

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τι pm ρε παιδια? παμε καλα? γραψτε εδω να το δουνε ολοι...αυτο ειναι το νοημα! η κοπελα ειχε μια σελιδα στο freewebs ως τωρα, αλλα δεν τρεχει αλλο η σελιδα...οτι εχετε δωστε το στο φορουμ μας.

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
τι pm ρε παιδια? παμε καλα? γραψτε εδω να το δουνε ολοι...αυτο ειναι το νοημα! η κοπελα ειχε μια σελιδα στο freewebs ως τωρα, αλλα δεν τρεχει αλλο η σελιδα...οτι εχετε δωστε το στο φορουμ μας.

Αυτο είναι το καινούργιο 
Παντως εγώ προσπάθησα και μου είπε οτι είναι φούλ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτο είναι το καινούργιο 
Παντως εγώ προσπάθησα και μου είπε οτι είναι φούλ.

Αυτο το κοριτσι ειναι πολυ γνωστο (κοιτα θρεντ Εβιτα στις ανεξαρτητες) και πολυ καλο. Γουστα ειναι ομως αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Εγω απορω πως μαλωνετε για γουστα! Εγω θα σας ελεγα να γραφετε κριτικες για τα μωρα αρκει να εισαστε αντικειμενικοι στην εμφανηση.

Πως περασατε με το μωρο ειναι τελειως υποκειμενικο!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αυτο το κοριτσι ειναι πολυ γνωστο (κοιτα θρεντ Εβιτα στις ανεξαρτητες) και πολυ καλο. Γουστα ειναι ομως αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Εγω απορω πως μαλωνετε για γουστα! Εγω θα σας ελεγα να γραφετε κριτικες για τα μωρα αρκει να εισαστε αντικειμενικοι στην εμφανηση.

Πως περασατε με το μωρο ειναι τελειως υποκειμενικο!
Eλα μου που στην εμφάνιση δε μπορούμε να συμφωνήσουμε!
Εχω δει γραμμένο "...ψηλή,1.70..." & μπορεί να εννοεί με τα τακούνια! Κι άντε μετά αντί 69 να κάνεις "ροκανίσματα"  :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom