Η εν λόγω κορασίδα είχε ξανάρθει στο Ελλάντα,στην Αθήνα όμως πάλι με το Ζουζούνα.Τότε θυμάμαι που διάβαζα κριτικές πολλοί την είχαν πάρει ντουετάκι μαζί με την φίλη της(την οποία όμως δεν θυμάμαι πώς την λέγανε).
Σημαντική σημείωση ότι όταν είχε έρθει ήταν με άλλες φωτογραφίες τις οποίες μπορείς να δεις σε αυτό το λινκ
Λόγω περιορισμένου χρόνου από την πλευρά μου δεν προλαβα να κάνω search στο σαιτ για να βάλω λινκ με τις κριτικές που είχαν γραφτεί για αυτήν.Ααααα,δεν νομίζω να με γελάει η μνήμη μου αλλά τότε είχαν γραφτεί θυμάμαι καλούτσικες κριτικές αλλά για σίγουρα ψάξε στο σαιτ.
Λοιπόν στην αρχή δεν πήγαινε το μυαλό μου, αλλά τώρα ξανακοιτάζοντας τις φωτο της κι ειδικά εκείνη από τις παλιές που 'ναι με το άσπρο διτυωτό κ φαίνεται καθαρότερα στο πρόσωπο, είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι μια φίλη της Κίμπερλυ, που όπως γράφει κι ένας φίλος στην κριτική του, είναι ένα πραγματικό αγγελούδι, ένα πραγματικό μπουμπουκάκι, που 'ναι πραγματικά 22-23 χρονών..! Όχι όπως η Κίμπερλυ πχ. που ενώ λέει 24 είναι 30..!
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, άλλες κάνουν φωτοσοπ για να γίνουν πιο όμορφες κι αυτή για να γίνει πιο άσχημη..; Αλλά υποθέτω ότι δε θα θέλει να την αναγνωρίσει κάποιος..! Κι έχει κ πολύ ωραίο σωματάκι, γενικά είναι ένα πολύ γλυκό πιπινάκι, κι απορώ πως δεν την έχει δοκιμάσει κ δεν έχει γράψει κάποια κριτική κάποιος από τους πιο έμπειρους συναδέλφους, γιατί φαίνεται καλή περίπτωση..!
Αν κι όπως γράφηκε κ στις κριτικές, πρέπει να 'ναι άβγαλτη ακόμα κ δεν ξέρει τη δουλεία.. Άλλωστε έχει τόσο αθώα φατσούλα, που δεν πάει καθόλου ο νους σου ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία..!
Μάλλον το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά κ για χόμπι..! Κι αφού τα λεφτά που παίρνουν είναι τόσο καλά γιατί όχι.. Κάνουν το κομμάτι τους τα κοριτσιά, έρχονται μια βολτούλα στην Ελλάδα, τρώνε κ μερικούς π..., τα κονομάνε γερά κ κατά τ' άλλα ζουνε μια φυσιολογική ζωή..! Στην πατρίδα τους κανείς δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνουν αυτή τη δουλεία..!
Μιλάω γι' αυτές που το κάνουν ερασιτεχνικά κ γι' αυτό δεν το κατέχουν το άθλημα, όπως αυτή κι η φίλη της, αλλά έχουν το + ότι είναι απλά κορίτσια κατά τ' άλλα, ενώ κάτι άλλες έχουν φάει χιλιόμετρα από π....!