You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
πάντως φιλε, αμα την παρει ο φιλος σου, να μας γραψεις εδω εντυπωσεις...οκ? ειμαι περιεργος να δω τι σόι ειναι...Αντε με το καλοχα χα χα!!!
Ερχεται αυριο Θεσ/νικη ενας φιλος που ειναι κολλημενος και θελει να την παρει για αυτο ρωταω!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Εγω παιδια σημερα πηρα σιγουρακι....Αλεξα απο ΛΛ...και ημουν απ'οτι ειπε ο πρωτος στο τουρ της στην Θεσσαλονικη. Ανεβαζω και κριτικη. Ειναι η παλια Κελλυ απο Αβαντγκαρντ και θα μεινει εδω εως και την Δευτερα με την Λιντα (την παλια Αμαντα).
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Η κοπελα λεει πολλα και ειναι καρατεσταρισμενη...τα κανει ολα και ειναι και κουκλακι...Δεν πιστευα οτι θα την εκλεινα σημερα γιατι απο παλιοτερα αυτη εβγαινε fully booked. 2 φορες ως Κελλυ προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα..Σημερα πηρα χαλαρα στις 11, μπας και, και μου ειπε ο τυπος οτι σε λιγο φτανει και στις 2 θα ειναι οκ....Οποτε σουμπιτος εκανα μπουκ.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Μαλλον την Λεσλυ απο Ζ δεν την τιμησαμε καθολου φαινεται....! κι ετσι στο ζουζουνοσαιτ φαινεται οτι την απεσυραν απο την πολη μας....Δυο ζουζουνες στην ιδια πολη (μας) μαλλον ειναι πολλες....και ερχονται και 2 την αλλη βδομαδα..!
ΔΕΝ ξερώ τίποτα γι'αυτό αλλά νομίζω ότι είδα δύο προφίλ με διαφορετικες φώτο και τιμες όποιος παίχτης ξέρει ας ανημερώσει
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
γιατι εχω την αισθηση απο τις φωτο που βλεπω, οτι τα ματακια της λιγο σαν να "φευγουν"...εντυπωση μου ειναι??? Παντως Καρολινες βρηκα πολλες αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα σε αυτες...αν καποιος ξερει ας γραψει. Ετσι κι αλλιως θα περασει πρωτα απο Αθηνα...
φέυγουν πολύ αλλά λέω μπάς και έχει καλό serviceγιατι εχω την αισθηση απο τις φωτο που βλεπω, οτι τα ματακια της λιγο σαν να "φευγουν"...εντυπωση μου ειναι??? Παντως Καρολινες βρηκα πολλες αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα σε αυτες...αν καποιος ξερει ας γραψει. Ετσι κι αλλιως θα περασει πρωτα απο Αθηνα...
ΑΞΙΟΣ
πρόλαβες ...γιατί είναι και fully booked σήμερα και αυριο
όποιος δεν πρόλαβε...στο ψηγειάκι
αχ,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
πρόλαβες ...γιατί είναι και fully booked σήμερα και αυριο
όποιος δεν πρόλαβε...στο ψηγειάκι
αχ,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
Εγω παιδια σημερα πηρα σιγουρακι....Αλεξα απο ΛΛ...και ημουν απ'οτι ειπε ο πρωτος στο τουρ της στην Θεσσαλονικη. Ανεβαζω και κριτικη. Ειναι η παλια Κελλυ απο Αβαντγκαρντ και θα μεινει εδω εως και την Δευτερα με την Λιντα (την παλια Αμαντα).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K