Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (2 μέλη και 87 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Λόγω των συνολικά διθυραμβικών κριτικών σας για τη Sandra του Swedish και λόγω του ότι ξανάρχεται 20-29 είπα να κάνω μια προσπάθεια να προγραμματίσω ένα ραντεβού (πολύ δύσκολο).
Έπεσε όμως το μάτι μου και στις τιμές και είδε 400 ευρώ την πρώτη ώρα ενώ στο προηγούμενο τουρ η τιμή ήταν 300. Μας δουλεύουν ή κάνω λάθος;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σωστος 400 η πρωτη ωρα.
Κλεισε 3ωρο καλυτερα.

'Εχεις δίκιο για το τρίωρο και μπορεί για τη συγκεκριμένη να είναι η πιο ενδεδειγμένη διάρκεια.
Αλλά 100 ευρώ/ώρα δεν παίρνει αύξηση ούτε πυρηνικός φυσικός στη ΝΑΣΑ. Όπως και νάχει σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο μαλάκας. Άσε που έχω το μόνιμο πρόβλημα του προγραμματισμού του χρόνου μου οπότε το τρίωρο χλωμαίνει πολύ.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρωτα τον Path.οεο!!!!!!!!Αμ ΔΕΝ λέει, τις κρατάει για ΠΑΡΤΥ του ΜΟΝΟΝ!
κουμπάρε μου, με αδικείς. Οεο!  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.conti-models.com/photos/model_154_hxaxpb0iol54rs9m.jpg[/img[/URL]]
[/quote][/quote]
...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "[i]τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ[/i]", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.

Σημείωση: Πήρες μάτι πως το μαγιώ είναι το ίδιο ε?

[img]http://88.86.100.87/img/080531/1/a5tn_3mjqX.jpg
a5tn_3mjs0.jpg

...ελα και καλό απόγευμα σε ΟΛΟΥΣ :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ .
Να κανουν και καμμια δουλια ποιος θα κανει σκουπα στην πισινα ντε.
Αρχοντας σε λεω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.

a5tn_3mjqX.jpg
a5tn_3mjs0.jpg

και μου χε πει οτι θα παει στην μανα της το σαβατοκυριακο στη χαλκιδικη να της καθαρισει το σπιτι γιατι ειναι γρια γυναικα και δεν μπορει :2funny: :2funny:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Σωστος 400 η πρωτη ωρα.
Κλεισε 3ωρο καλυτερα.
Καλα ανεβασε σε μια εβδομαδα 100 Ε την τιμη, 400 ΔΗΛΑΔΗ, και το αντιμετωπιζετε με μια απαθεια...

Ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω.
Αν και ψηνομουν. Θα ξανακλεισω Tiffany και θα περιμενω Vanesa.
Ποσο καλυτερη μπορει να ειναι απο αυτες δηλαδη???

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Καλα ανεβασε σε μια εβδομαδα 100 Ε την τιμη, 400 ΔΗΛΑΔΗ, και το αντιμετωπιζετε με μια απαθεια...

Ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω.
Αν και ψηνομουν. Θα ξανακλεισω Tiffany και θα περιμενω Vanesa.
Ποσο καλυτερη μπορει να ειναι απο αυτες δηλαδη???
αν σου απαντησει η tiff στο sms.....!!! :think: :think: :think: :think:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.

a5tn_3mjqX.jpg
a5tn_3mjs0.jpg

Ωραιος ο master λεω να αλαξουμε το αβαταρ σου σε sir pathfinder :2funny: :2funny:ωραιο νιμου :thumbsup:

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Λόγω των συνολικά διθυραμβικών κριτικών σας
Οι νόμοι της αγοράς είναι αμείλικτοι. Γι' αυτό στις κριτικές πρέπει να τονίζονται και οι όποιες αδυναμίες της κάθε περίπτωσης. Παρ'όλα αυτά θα ενδώσω στον πειρασμό και θα κλείσω - αν μπορέσω - για μια ώρα. Αν είναι να ψυχαγωγηθώ τόσο πολύ...

Επισκέπτης
Hatzos γαμω την ατυχια μας και την αρρωστια μου, καποιος περασε πολυυυυυ καλα, εκει που ακυρωσαμε, καταλαβες που.  :S :S :S :S

Επισκέπτης
Οι νόμοι της αγοράς είναι αμείλικτοι. Γι' αυτό στις κριτικές πρέπει να τονίζονται και οι όποιες αδυναμίες της κάθε περίπτωσης. Παρ'όλα αυτά θα ενδώσω στον πειρασμό και θα κλείσω - αν μπορέσω - για μια ώρα. Αν είναι να ψυχαγωγηθώ τόσο πολύ...
Μαλακια βαλε αλλο ενα 100αρικο και καντες δυο . :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom