Επισκέπτης
Μονο καημος δεν ειναι.
Μια χαρα κοριτσοπουλο.
Μια χαρα κοριτσοπουλο.
kαλημερα
Ο μεγαλος μου καημος
Σωστος 400 η πρωτη ωρα.
Κλεισε 3ωρο καλυτερα.
Ρωτα τον Path.οεο!!!!!!!!Αμ ΔΕΝ λέει, τις κρατάει για ΠΑΡΤΥ του ΜΟΝΟΝ!
κουμπάρε μου, με αδικείς. Οεο!
http://[URL unfurl="true"]www.conti-models.com/photos/model_154_hxaxpb0iol54rs9m.jpg[/img[/URL]]
[/quote][/quote]
...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "[i]τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ[/i]", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.
Σημείωση: Πήρες μάτι πως το μαγιώ είναι το ίδιο ε?
[img]http://88.86.100.87/img/080531/1/a5tn_3mjqX.jpg
...ελα και καλό απόγευμα σε ΟΛΟΥΣ
και μου χε πει οτι θα παει στην μανα της το σαβατοκυριακο στη χαλκιδικη να της καθαρισει το σπιτι γιατι ειναι γρια γυναικα και δεν μπορει...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.
Αρχοντας [size=18pt]σε[/size] λεω.
Καλα ανεβασε σε μια εβδομαδα 100 Ε την τιμη, 400 ΔΗΛΑΔΗ, και το αντιμετωπιζετε με μια απαθεια...Σωστος 400 η πρωτη ωρα.
Κλεισε 3ωρο καλυτερα.
αν σου απαντησει η tiff στο sms.....!!!Καλα ανεβασε σε μια εβδομαδα 100 Ε την τιμη, 400 ΔΗΛΑΔΗ, και το αντιμετωπιζετε με μια απαθεια...
Ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω.
Αν και ψηνομουν. Θα ξανακλεισω Tiffany και θα περιμενω Vanesa.
Ποσο καλυτερη μπορει να ειναι απο αυτες δηλαδη???
Ωραιος ο master λεω να αλαξουμε το αβαταρ σου σε sir pathfinder ωραιο νιμου...κι επειδή θέλω να σε προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσεις να γκρινιάζεις οτι "τα κρατάω όλα για ΠΑΡΤΗ μου ΜΟΝΟ", πάρε μερικά data ακόμη από την εξόρμηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Χαλκιδική.
Οι νόμοι της αγοράς είναι αμείλικτοι. Γι' αυτό στις κριτικές πρέπει να τονίζονται και οι όποιες αδυναμίες της κάθε περίπτωσης. Παρ'όλα αυτά θα ενδώσω στον πειρασμό και θα κλείσω - αν μπορέσω - για μια ώρα. Αν είναι να ψυχαγωγηθώ τόσο πολύ...Λόγω των συνολικά διθυραμβικών κριτικών σας
Μαλακια βαλε αλλο ενα 100αρικο και καντες δυο .Οι νόμοι της αγοράς είναι αμείλικτοι. Γι' αυτό στις κριτικές πρέπει να τονίζονται και οι όποιες αδυναμίες της κάθε περίπτωσης. Παρ'όλα αυτά θα ενδώσω στον πειρασμό και θα κλείσω - αν μπορέσω - για μια ώρα. Αν είναι να ψυχαγωγηθώ τόσο πολύ...
πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?Hatzos γαμω την ατυχια μας και την αρρωστια μου, καποιος περασε πολυυυυυ καλα, εκει που ακυρωσαμε, καταλαβες που. :S :S :S :S
Μια το λαδι μια το ξυδι τρεις και το λαδοξυδο.Hatzos γαμω την ατυχια μας και την αρρωστια μου, καποιος περασε πολυυυυυ καλα, εκει που ακυρωσαμε, καταλαβες που. :S :S :S :S
πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?
Μια το λαδι μια το ξυδι τρεις και το λαδοξυδο.
Παντα οταν ειναι τρεις ειναι καλυτερα.