Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (17 μέλη και 114 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακου κατι Υura.

Γνωρισα το σαιτ τυχαια μεσω ενος φιλου μου πριν καμποσο καιρο.Για αρκετο καιρο χαζευα τα μουνια και καμοια κριτικη και πηγαινα να πηδηξω μετα  λιγο πιο ενημερωμενος απ οτι πριν.Υστερα ξεκινησα να ποσταρω γραφοντας μερικες απο τις εμπειριες μου με δαυτες.Περα απο αυτα με τα ποσταρισματα και την ανταλλαγη αποψεων με τα αλλα μελη εδω καναμε και χαβαλε και χαζευαμε κανα μουνακι μπας και βρουμε κανα καλο και ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ να το γαμησουμε.Και το τονιζω με καφαλαια το πληρωσουμε γιατι οποιος νομιζει οτι οποιος γαμαει πουτανες επι πληρωμης τη στιγμη που και η κουτση μαρια γαμαει οποια θελει με τα φραγκα ειναι, ΠΙΟ μαγκας,ΠΙΟ εξυπνος,ΠΙΟ γαμηκος απο οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ.Παει αυτο.

Προσωπικα φιλε Υura δουλευω 12 ωρες την ημερα και ολη τη μερα το κεφαλι μου γινεται καζανι με τις μαλακιες που ακουω και βλεπω λογω της φυσης της δουλειας μου.Μετα απο μια κουραστικη μερα λοιπον μπαινω εδω(και οχι μονο) για να χαλαρωσω κανοντας χαβαλε,λεγοντας καμοια μαλακια απο δω και εκει και να χαζεψω κανα μουνι.Ειναι τα μονα πραγματα που θελω να κανω σε αυτο το σαιτ.ΔΕ με ενδιαφερει τιποτα αλλο.Οτι αλλο περα απο αυτα που ανεφερα πιο πριν δυσκολευομαι να τα καταλαβω γι αυτο και σε ρωταω συχνα τι εννοεις.

Και γω ρωταω:Υπαρχει καποιος αλλος λογος που μπαινετε στο Bourdela.com ρε παιδια?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωχ, ωχ, ωχ, κατι ειδα τωρα στο mobile phone :dancing: :dancing: :dancing: ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ακου κατι Υura.

Γνωρισα το σαιτ τυχαια μεσω ενος φιλου μου πριν καμποσο καιρο.Για αρκετο καιρο χαζευα τα μουνια και καμοια κριτικη και πηγαινα να πηδηξω μετα  λιγο πιο ενημερωμενος απ οτι πριν.Υστερα ξεκινησα να ποσταρω γραφοντας μερικες απο τις εμπειριες μου με δαυτες.Περα απο αυτα με τα ποσταρισματα και την ανταλλαγη αποψεων με τα αλλα μελη εδω καναμε και χαβαλε και χαζευαμε κανα μουνακι μπας και βρουμε κανα καλο και ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ να το γαμησουμε.Και το τονιζω με καφαλαια το πληρωσουμε γιατι οποιος νομιζει οτι οποιος γαμαει πουτανες επι πληρωμης τη στιγμη που και η κουτση μαρια γαμαει οποια θελει με τα φραγκα ειναι, ΠΙΟ μαγκας,ΠΙΟ εξυπνος,ΠΙΟ γαμηκος απο οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ.Παει αυτο.

Προσωπικα φιλε Υura δουλευω 12 ωρες την ημερα και ολη τη μερα το κεφαλι μου γινεται καζανι με τις μαλακιες που ακουω και βλεπω λογω της φυσης της δουλειας μου.Μετα απο μια κουραστικη μερα λοιπον μπαινω εδω(και οχι μονο) για να χαλαρωσω κανοντας χαβαλε,λεγοντας καμοια μαλακια απο δω και εκει και να χαζεψω κανα μουνι.Ειναι τα μονα πραγματα που θελω να κανω σε αυτο το σαιτ.ΔΕ με ενδιαφερει τιποτα αλλο.Οτι αλλο περα απο αυτα που ανεφερα πιο πριν δυσκολευομαι να τα καταλαβω γι αυτο και σε ρωταω συχνα τι εννοεις.

Και γω ρωταω:Υπαρχει καποιος αλλος λογος που μπαινετε στο Bourdela.com ρε παιδια?
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000 respect!!!

Επισκέπτης
Ετσι για το γαμωτο ρε πουστη μου θελω να δω αν εφτασε το περιστερι που στειλα.... :think: :birdman:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω με τον φιλο μου τον traxanoplagia παντως θα ειμαστε εκει!

εσυ ελα να μας κουνας μαντηλι, και να κλαις :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
lala ειδα τη στοιχομυθια σου με τον yura και δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η μικρη ενταση,στο τελος βεβαια ολα καλα αφου εισαι ενταξει παιδι,αλλα εγω στα πα,rachel η' marik καλυτερα για να φυλας τον κωλο σου και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

πως με βλεπεις?

[youtube=425,350] <object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>  [/youtube]

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλα τα περασαμε και σημερα.. :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Γεια σου ρε Eκτορα!!

Εktoras Brown-Sex machine  :grin: :grin:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΖΕΛΑΚΙ... :dancing: :dancing:...και αυριο λασι....θα την βγαλω βολτα και θα ενημερωσω μαγκες..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ερχεται και το κοριτσι του φιλου μας του ρεμπετη βλεπω..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom