Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (2 μέλη και 121 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
και εγω ειχα εναν κωλοβηχα 15 μερες..

Επισκέπτης
Κοιτα θα μπορουσα να παω, αλλα αν κολαγε η κοπελλα και μετα και οι αλλοι συναγωνιστες τι θα γινοτανε; Οποτε δεν πηγα και ολα καλα.

Υ.Γ. Εννοω να κολησει ιωση, μη παρεξηγηθούμε  :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
και αλλη πιπα η εθνικη...παλι σαν το μουντιαλ του 94 εγινε..κριμα τα κουρασμενα παλικαρια

Edit by Tipos: Αυτό τώρα να το στείλουμε στο "Euro 2008!!"?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
σορρυ τιπος...πανω στα νευρα μου...το εγραψα εδω..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα μαγκες....πολλυ ησυχια επεσε σημερα το πρωι εδω.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
έχω κλείσει σήμερα να σκίσω το κωλαράκι της Florina....
Ξέρουμε τίποτα για αυτή?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κοιτα θα μπορουσα να παω, αλλα αν κολαγε η κοπελλα και μετα και οι αλλοι συναγωνιστες τι θα γινοτανε; Οποτε δεν πηγα και ολα καλα.

Υ.Γ. Εννοω να κολησει ιωση, μη παρεξηγηθούμε  :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά! Μπράβο σου (κι ευχαριστούμε οι υπόλοιποι Συναγωνιστές που μας σκέφτηκες)...

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
:huh:

Παίδες, δε βλέπω απάντηση στο thread με τα γενικά (εκτός και αν κοιμάστε ακόμη).
Θα ήθελα πληροφορίες, για ένα γραφείο που φαίνεται να έχει καλή ομάδα στην Αθήνα.

Το βρήκα σε τυχαία αναζήτηση.
Χθες έστειλα επείγον, για booking, sms, αλλά δεν το παρέλαβαν καν.

:idiot: :uglystupid:
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες πληροφορίες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Καλημερα παιδες,ετσι για να ξυπνησουμε λιγακι..

Συνημμένα

• 1256_jessica4878_1195870237.jpg
    1256_jessica4878_1195870237.jpg
    142,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Ξεκιναμε για σημερα με τον Roz Fidi .

Jennifer Love

[youtube=220,175]1S0O3ZM55RE[/youtube]

Επισκέπτης
Και λιγο μουσικουλα απο την συνονοματη.

[youtube=220,175]AQHgWJqfOQA&feature=related[/youtube]

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Και λιγο μουσικουλα απο την συνονοματη.

[youtube=220,175]AQHgWJqfOQA&feature=related[/youtube]
καλημερασε ολους! θελω να μοιραστω κατι μαζι σας, το οποιο βασανιζει το μυαλο μου εδω και μερες. θα κανω μια προταση σοβαρη και θα ηθελα να ακουσω τη γνώμη σας. ολοι μας παμε και γαμαμε στα ct, πηδαμε θεομουνα με καποιο χρηματικο αντίτιμο(βαζω και τον εαυτο μου μεσα). αλλοι πανε τρεις φορες το μηνα αλλοι τρεις φορες το χρονο αλλοι καθε μερα κοκ αναλογα με την τσεπη του καθενος.  Η προταση που εχω να κάνω λοιπον ειναι η εξης: να ανοιχτει καποιος λογαριασμος προς καποιο ιδρυμα (π.χ. χαμογελο του παιδιου) και να διαθετουμε ολοι αναλογα με την κατασταση του καθενος καποιο ποσο.Δηλαδη αυτος που παει 10 φορες το χρονο ας παει 9 αυτος που παει 20 ας παει 18 κοκ. και η λογική ειναι η εξης οτι ένα γαμησι λιγοτερο το χρονο για μας ισως δωσει χαρα σε καποια ατομα. Εγω προσωπικα θα νοιωσω καλυτερα. σκεφτειτε τι λεφτα θα μαζευοντουσαν τον χρονο αν ο καθενας μας εβαζε 300 ευρώ το χρονο σ΄αυτον τον λογαριασμο.βεβαια θα πρεπει να υπαρξει ενας ασφαλης τροπος διακινησης των χρηματων και μακρια απο αυτους που θα σκεφτουν να εκμεταλλευτουν πονηρα εναν τετοια σκοπο.

σας ευχαριστω που με ακουσατε xpapad

Επισκέπτης
Εγω εχω και δυο παιδια στην Αιθιοπια υπο την προστασια μου και τους στελνω καθε μηνα καποιο ποσο.
Γιατι δεν κανεις το ιδιο και εσυ.
Ειναι ενα τιποτα για εμας το να δινεις ενα 20αρικο καθε μηνα.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Εγω εχω και δυο παιδια στην Αιθιοπια υπο την προστασια μου και τους στελνω καθε μηνα καποιο ποσο.
συμφωνω σ αυτο που λες και καλα κανεις! αλλα το να μαζευτει ενα ποσο καθαρα απο τα γαμησια μας (των οποιων οι τζιροι των ct το χρονο ειναι τεραστια νουμερα) εμενα θα με εκανε να νοιωσω καλυτερα.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

βαλε και τα ξωγαμα που εχεις...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
(πλακα κανω...)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
καλημερασε ολους! θελω να μοιραστω κατι μαζι σας, το οποιο βασανιζει το μυαλο μου εδω και μερες. θα κανω μια προταση σοβαρη και θα ηθελα να ακουσω τη γνώμη σας. ολοι μας παμε και γαμαμε στα ct, πηδαμε θεομουνα με καποιο χρηματικο αντίτιμο(βαζω και τον εαυτο μου μεσα). αλλοι πανε τρεις φορες το μηνα αλλοι τρεις φορες το χρονο αλλοι καθε μερα κοκ αναλογα με την τσεπη του καθενος.  Η προταση που εχω να κάνω λοιπον ειναι η εξης: να ανοιχτει καποιος λογαριασμος προς καποιο ιδρυμα (π.χ. χαμογελο του παιδιου) και να διαθετουμε ολοι αναλογα με την κατασταση του καθενος καποιο ποσο.Δηλαδη αυτος που παει 10 φορες το χρονο ας παει 9 αυτος που παει 20 ας παει 18 κοκ. και η λογική ειναι η εξης οτι ένα γαμησι λιγοτερο το χρονο για μας ισως δωσει χαρα σε καποια ατομα. Εγω προσωπικα θα νοιωσω καλυτερα. σκεφτειτε τι λεφτα θα μαζευοντουσαν τον χρονο αν ο καθενας μας εβαζε 300 ευρώ το χρονο σ΄αυτον τον λογαριασμο.βεβαια θα πρεπει να υπαρξει ενας ασφαλης τροπος διακινησης των χρηματων και μακρια απο αυτους που θα σκεφτουν να εκμεταλλευτουν πονηρα εναν τετοια σκοπο.

σας ευχαριστω που με ακουσατε xpapad

Σωστος!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom