You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (2 μέλη και 121 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Κοιτα θα μπορουσα να παω, αλλα αν κολαγε η κοπελλα και μετα και οι αλλοι συναγωνιστες τι θα γινοτανε; Οποτε δεν πηγα και ολα καλα.
Υ.Γ. Εννοω να κολησει ιωση, μη παρεξηγηθούμε
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
έχω κλείσει σήμερα να σκίσω το κωλαράκι της Florina....
Ξέρουμε τίποτα για αυτή?
Ξέρουμε τίποτα για αυτή?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Κάποιες παλιότερες κριτικές www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,21064.new#new]εδώ[/url] αν δεν τις έχει δει. ;)
Κοιτα θα μπορουσα να παω, αλλα αν κολαγε η κοπελλα και μετα και οι αλλοι συναγωνιστες τι θα γινοτανε; Οποτε δεν πηγα και ολα καλα.
ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά! Μπράβο σου (κι ευχαριστούμε οι υπόλοιποι Συναγωνιστές που μας σκέφτηκες)...
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Ευχαριστώ δεν τις είχα δει.
Αμφιλεγόμενες .....
Αμφιλεγόμενες .....
Κάποιες παλιότερες κριτικές www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,21064.new#new]εδώ[/url] αν δεν τις έχει δει. ;)
Επισκέπτης
Να δω ποιος θα της το κανει κουμπαρα πρωτος.έχω κλείσει σήμερα να σκίσω το κωλαράκι της Florina....
Ξέρουμε τίποτα για αυτή?
Παίδες, δε βλέπω απάντηση στο thread με τα γενικά (εκτός και αν κοιμάστε ακόμη).
Θα ήθελα πληροφορίες, για ένα γραφείο που φαίνεται να έχει καλή ομάδα στην Αθήνα.
Το βρήκα σε τυχαία αναζήτηση.
Χθες έστειλα επείγον, για booking, sms, αλλά δεν το παρέλαβαν καν.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες πληροφορίες
Επισκέπτης
Ξεκιναμε για σημερα με τον Roz Fidi .
Jennifer Love
[youtube=220,175]1S0O3ZM55RE[/youtube]
Jennifer Love
[youtube=220,175]1S0O3ZM55RE[/youtube]
Επισκέπτης
Και λιγο μουσικουλα απο την συνονοματη.
[youtube=220,175]AQHgWJqfOQA&feature=related[/youtube]
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
καλημερασε ολους! θελω να μοιραστω κατι μαζι σας, το οποιο βασανιζει το μυαλο μου εδω και μερες. θα κανω μια προταση σοβαρη και θα ηθελα να ακουσω τη γνώμη σας. ολοι μας παμε και γαμαμε στα ct, πηδαμε θεομουνα με καποιο χρηματικο αντίτιμο(βαζω και τον εαυτο μου μεσα). αλλοι πανε τρεις φορες το μηνα αλλοι τρεις φορες το χρονο αλλοι καθε μερα κοκ αναλογα με την τσεπη του καθενος. Η προταση που εχω να κάνω λοιπον ειναι η εξης: να ανοιχτει καποιος λογαριασμος προς καποιο ιδρυμα (π.χ. χαμογελο του παιδιου) και να διαθετουμε ολοι αναλογα με την κατασταση του καθενος καποιο ποσο.Δηλαδη αυτος που παει 10 φορες το χρονο ας παει 9 αυτος που παει 20 ας παει 18 κοκ. και η λογική ειναι η εξης οτι ένα γαμησι λιγοτερο το χρονο για μας ισως δωσει χαρα σε καποια ατομα. Εγω προσωπικα θα νοιωσω καλυτερα. σκεφτειτε τι λεφτα θα μαζευοντουσαν τον χρονο αν ο καθενας μας εβαζε 300 ευρώ το χρονο σ΄αυτον τον λογαριασμο.βεβαια θα πρεπει να υπαρξει ενας ασφαλης τροπος διακινησης των χρηματων και μακρια απο αυτους που θα σκεφτουν να εκμεταλλευτουν πονηρα εναν τετοια σκοπο.Και λιγο μουσικουλα απο την συνονοματη.
σας ευχαριστω που με ακουσατε xpapad
Επισκέπτης
Εγω εχω και δυο παιδια στην Αιθιοπια υπο την προστασια μου και τους στελνω καθε μηνα καποιο ποσο.
Γιατι δεν κανεις το ιδιο και εσυ.
Ειναι ενα τιποτα για εμας το να δινεις ενα 20αρικο καθε μηνα.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
συμφωνω σ αυτο που λες και καλα κανεις! αλλα το να μαζευτει ενα ποσο καθαρα απο τα γαμησια μας (των οποιων οι τζιροι των ct το χρονο ειναι τεραστια νουμερα) εμενα θα με εκανε να νοιωσω καλυτερα.Εγω εχω και δυο παιδια στην Αιθιοπια υπο την προστασια μου και τους στελνω καθε μηνα καποιο ποσο.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Εγω εχω και δυο παιδια στην Αιθιοπια υπο την προστασια μου και τους στελνω καθε μηνα καποιο ποσο.
βαλε και τα ξωγαμα που εχεις...
(πλακα κανω...)
καλημερασε ολους! θελω να μοιραστω κατι μαζι σας, το οποιο βασανιζει το μυαλο μου εδω και μερες. θα κανω μια προταση σοβαρη και θα ηθελα να ακουσω τη γνώμη σας. ολοι μας παμε και γαμαμε στα ct, πηδαμε θεομουνα με καποιο χρηματικο αντίτιμο(βαζω και τον εαυτο μου μεσα). αλλοι πανε τρεις φορες το μηνα αλλοι τρεις φορες το χρονο αλλοι καθε μερα κοκ αναλογα με την τσεπη του καθενος. Η προταση που εχω να κάνω λοιπον ειναι η εξης: να ανοιχτει καποιος λογαριασμος προς καποιο ιδρυμα (π.χ. χαμογελο του παιδιου) και να διαθετουμε ολοι αναλογα με την κατασταση του καθενος καποιο ποσο.Δηλαδη αυτος που παει 10 φορες το χρονο ας παει 9 αυτος που παει 20 ας παει 18 κοκ. και η λογική ειναι η εξης οτι ένα γαμησι λιγοτερο το χρονο για μας ισως δωσει χαρα σε καποια ατομα. Εγω προσωπικα θα νοιωσω καλυτερα. σκεφτειτε τι λεφτα θα μαζευοντουσαν τον χρονο αν ο καθενας μας εβαζε 300 ευρώ το χρονο σ΄αυτον τον λογαριασμο.βεβαια θα πρεπει να υπαρξει ενας ασφαλης τροπος διακινησης των χρηματων και μακρια απο αυτους που θα σκεφτουν να εκμεταλλευτουν πονηρα εναν τετοια σκοπο.
σας ευχαριστω που με ακουσατε xpapad
Σωστος!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K