Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (1 μέλη και 100 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω και εγω μαγκες..μπορουμε να δινουμε και λιγο χαρα...με λιγα ο καθενας μας

Επισκέπτης
Ποιος μπορει να προτρεψει καποιον να κανει το αυτονοητο, ακομα ποιος μπορει να προτρεψει καποιον να φανει οτι βοηθα μετα απο υποδειξη. Αυτα τα πραγματα γινονται απο σενα για σενα και κανεις δεν χρειαζεται να το μαθαινει.
Ειναι αυτονοητα.

Παρολα αυτα καλως το ανέδειξες το θεμα, ελπιζω να βρει ανταποκριση.

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
υπέροχη σαν ιδέα, απλά αδύνατη σαν υλοποίηση. Το λειτουργικό κόστος τεράστιο, ο βαθμός εμπιστοσύνης σχεδόν μηδενικός. μακάρι να δούλευε αλλα μπαίνουν τόσες πολλές παράμετροι που το κάνουν απίθανο να σταθεί να δουλέψει. Στο τέλος περισσότερη γκρίνια (γιατί όχι εγώ με την Καρολίνα, εγώ με την Σάντρα, όχι εσύ με την άλλη, εγώ το έχω κάνει μιά φορά, εγώ δύο αλλά σε ένα χρόνο....) και λιγότερη χαρά. Μπράβο για την ιδέα αλλά....

Επισκέπτης
Ναι εαν σου μεινει και κανενα φραγκο Τσοπανη γιατι με τον ρυθμο που πας δυσκολο το βλεπω. :2funny: :2funny:
Οσο για σενα geomix θα δοσω τα χαιρετισματα σου στο κοντοπουτανο. :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχω ήδη ξώγαμα μέσω Action Aid, δίνω και κάθε χρόνο παλιά ρούχα και παπούτσια, μοιράζω και σακουλάκια με ψηλά στα φανάρια. Ε, φτάνει νομίζω. Μη βάλουμε και solidarity tax στα CT!

Επισκέπτης
Έχω ήδη ξώγαμα μέσω Action Aid, δίνω και κάθε χρόνο παλιά ρούχα και παπούτσια, μοιράζω και σακουλάκια με ψηλά στα φανάρια. Ε, φτάνει νομίζω. Μη βάλουμε και solidarity tax στα CT!
I agree .
Οποιος εχει την μικρη ευαισθησια το κανει μονος δεν χρειαζεται να βαλουμε ΦΠΑ και στα γαμησια.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παντως ευχαριστω για την ανταποκριση και τα θετικα σχολια! αν και περασα τα τριαντα απο τα δεκαπεντε μου που ειχα την πρωτη εμπειρια με πουτανα (στα μπουρδελα) δεν το σταματησα το αθλημα ακολουθωντας την εξης σειρα μπουρδελα , στριπτιζαδικα , βιζιτες (τις γνωστες) λιγο απο μασατζιδικα μεχρι που εμαθα για τα ct τον περασμενο δεκεμβρη. δεν κολωσα στα λεφτα και αμεσως εκλεισα, ε αυτους τους 6 μήνες εχω παρει 5 φορες ct. Μπορει να μην γραφω συνέχεια στο forum αλλα το διαβαζω συχνα. ετσι μου δημιουργηθηκε αυτος ο προβληματισμος. το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να υλοποιηθει κατι τετοιο, παντως σας ευχαριστω για τα θετικα σχολια. εγω παντως το ψαξα και μπορω να υιοθετησω καποιο παιδι απο τις φτωχες αφρικανικες χωρες δινοντας 360 ευρω το χρονο. θα μου στελνουν και φωτο να βλεπω , μπορω να του κανω τα εξοδα για νε ρθει ελλαδα.Σας πληροφορω οτι παντα υπηρξα ευαισθητος σε τετοια ζητηματα αλλα τωρα το πηρα αποφαση και θα το κανω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα μου στελνουν και φωτο να βλεπω , μπορω να του κανω τα εξοδα για νε ρθει ελλαδα.

Επειδή είμαι παλιός στο άθλημα της Action Aid, ούτε φωτό να δεις, ποτέ μην στείλεις φωτό δική σου και ούτε για πλάκα να το φέρεις Ελλάδα (εκτός εάν είναι για μόνιμα).

Εάν δεις φωτό δικές τους, είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Εάν δει φωτό δική σου, θα πάθει κανονικό σοκ, γιατί αυτά που θα δει (περιβάλλον ρούχα κλπ), είναι αδιανότητα για τα παιδιά εκεί.

Να το φέρεις εδώ για διακοπές και να το στείλεις πίσω, πάλι για τους ίδιους λόγους όπως παραπάνω, όχι μόνο θα πάθει σοκ, αλλά όταν γυρίσει πίσω, μπορεί και να αυτοκτονήσει.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επειδή είμαι παλιός στο άθλημα της Action Aid, ούτε φωτό να δεις, ποτέ μην στείλεις φωτό δική σου και ούτε για πλάκα να το φέρεις Ελλάδα (εκτός εάν είναι για μόνιμα).

Εάν δεις φωτό δικές τους, είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Εάν δει φωτό δική σου, θα πάθει κανονικό σοκ, γιατί αυτά που θα δει (περιβάλλον ρούχα κλπ), είναι αδιανότητα για τα παιδιά εκεί.

Να το φέρεις εδώ για διακοπές και να το στείλεις πίσω, πάλι για τους ίδιους λόγους όπως παραπάνω, όχι μόνο θα πάθει σοκ, αλλά όταν γυρίσει πίσω, μπορεί και να αυτοκτονήσει.
εχεις δικιο, ευχαριστω για τις πληροφοριες

Επισκέπτης
Ναι εαν σου μεινει και κανενα φραγκο Τσοπανη γιατι με τον ρυθμο που πας δυσκολο το βλεπω. :2funny: :2funny:
Οσο για σενα geomix θα δοσω τα χαιρετισματα σου στο κοντοπουτανο. :rockon:
Ηδη βγηκα για ερανο, αλλα επειδη δεν βγαινω πηρα αποφαση να τα κοψω τα ct. Ευχαριστήθηκες τωρα παλιομωρο  :helpplea: :dancing: :dancing:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Σε λίγο ανταπόκριση από την πρώτη μου συνάντηση με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ με τα "ράστα"

[youtube=220,175]nJYgWDZmzCo&feature[/youtube]

Επισκέπτης
Δεν παίζεσαι ρε ΝΙTRO, δεν παίζεσαι με τιποτα. Τα κοβω και τα ct και mt και χψ και ολη τη αλβαβητα. Παω Αγ. Ορος να προσευχηθω και γαι σενα.
Αψογος, Υποκλινομαι, τσιαο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Κανα καλο CT για foot fetish παιζει?

Επισκέπτης
Τα ειπε ολα ο mad max στο review για την κοντη οποτε εγω θα σας τα πω αυριο γιατι βαριεμαι σημερα.
Απλα θα πω πως εαν εχεται συναντησει την BIBI και την Donna και πηγαινεται με αυτο το σκεπτικο οπως εγω τοτε ατυχησατε.
Δεν ειναι κακο το κοριτσι και πιπωνει πολυ καλα ΑΛΛΑ οταν πηγαινεις με αλλα στανταρ τοτε SORRY.

Επισκέπτης
Καταλαβατε τωρα γιατι σκοτωνονται τα αδελφια .
Γιατι με στελνει εμενα στην κοντη και κραταει το τεφαρικι για την παρτη του.
Δηθεν οτι ειναι αγνωστη και η δικια μου ειναι σταρ.
Αρχιδια σταρ  .
Δωσε ρε κωλοπαιδαρα το φρεσκο αιμα στον αδελφο σου.
Κωλοπαιδαρα ε κωλοπαιδαρα εγω φταιω που σε μεγαλωνα ολα αυτα τα χρονια.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δωσε ρε κωλοπαιδαρα το φρεσκο αιμα στον αδελφο σου.
Κωλοπαιδαρα ε κωλοπαιδαρα εγω φταιω που σε μεγαλωνα ολα αυτα τα χρονια.

Οχι ρε αδέρφι ,τυχαίο ήταν
Αφού ξέρεις πως έλειπα όλη την εβδομάδα και εκεί που ήμουν έμαθα και δοκίμασα με το που μπήκα στην πόλη
Εσένα σε ετοιμάζω αύριο αδερφούλη με τη φίλη της την μελαχρινή (σήμερα ήταν full booked),αλλά έχω βάλει μέσον για τους φίλους και τους συγγενείς...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom