You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (3 μέλη και 115 επισκέπτες)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
PE PATH θα αρχίσω τις γρήγορες σε ΛΕΩ οεεεοοοο!!! Και ξέρω ένα φίλο πιστολά με κάτι πιστόλια ΝΑ!!!! Να σε πιστολίσω....
Σου είπα? Ερχομαι ΘΕΣ/ΚΗ επαγγελματικό και μετά θα γίνω POOLMAN
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
KAΛΑ εσυ ΤΩΡΑΑΑΑ το πήρε χαμπάρι για τον τον Ζορό? Μάλλον η ζέστη σε πείραξε!Παιδιά ο zuzanas λεεί οτι επειδη δεν είμαι regular πελάτης δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού.Τι είναι αυτές οι παπαριές?
Επισκέπτης
KAΛΑ εσυ ΤΩΡΑΑΑΑ το πήρε χαμπάρι για τον τον Ζορό? Μάλλον η ζέστη σε πείραξε!
Ελα ρε Yura, νεος στο forum ειναι το παλικάρι.
καντες δυο
Από οικονομικής πλευράς λογικότατο. Έλα όμως που με καλύπτει το χρονικό διάστημα της μιας ώρας. Τα νουμεράκια που θέλω να κάνω χωράνε άνετα στο σύντομο πρόγραμμα. Και πάντοτε και παντού με τα ct αγοράζω την ωριαία εκδοχή. Το ξέρω κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν καλύτερα το πολύωρο, αλλά γούστα είναι αυτά...
welcome to the club παρε πρωτα μια δευτεροκλασατη και μετα περνεις το πασσοΠαιδιά ο zuzanas λεεί οτι επειδη δεν είμαι regular πελάτης δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού.Τι είναι αυτές οι παπαριές?
Ε ρε μπαγκοτερμα θα γινει πιαστην,πανω σου ερχετεΕτσι ε ΑΞΙΟΣ !!!!!!
Respect
Επισκέπτης
Ε ρε μπαγκοτερμα θα γινει πιαστην,πανω σου ερχετε
Φαγαμε γκολ αδελφι :S :S
Επισκέπτης
Lassie & Lyndie
Αδελφουλες φρεσκες στην μπιζνα ψιλοαπειρες και ευκολες στο κουμανταρισμα , τι αλλο να θελει ο παππους για να παει να κοιμηθη ευχαριστημενος.
Αντε ενα τιλιο μου λειπει και παω να δω το ματσακι .
Ο ενας μουνος περιοπης δεν το συζηταμε και ο αλλος πιο γλυκος και πιο φυσικος στα μετρα μας για να φερνει ισοροπια στην τριπλετα.
Ασε που ειναι και καλες στην αμπαριζα εκει που εισαι με την μια σου δινει αμπαριζα η αλλη και συνεχιζεις και παει λεγοντας.
Ενα πολυ καλο δυωρο για να ξαναμπουμε στις μαχες δυναμικα τωρα που μαυρισαμε και γιναμε και τεκνα.
Αδελφουλες φρεσκες στην μπιζνα ψιλοαπειρες και ευκολες στο κουμανταρισμα , τι αλλο να θελει ο παππους για να παει να κοιμηθη ευχαριστημενος.
Ο ενας μουνος περιοπης δεν το συζηταμε και ο αλλος πιο γλυκος και πιο φυσικος στα μετρα μας για να φερνει ισοροπια στην τριπλετα.
Ασε που ειναι και καλες στην αμπαριζα εκει που εισαι με την μια σου δινει αμπαριζα η αλλη και συνεχιζεις και παει λεγοντας.
Ενα πολυ καλο δυωρο για να ξαναμπουμε στις μαχες δυναμικα τωρα που μαυρισαμε και γιναμε και τεκνα.
Συνημμένα
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε Yura, νεος στο forum ειναι το παλικάρι.
OI παπαρίες του ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!! (του Ζορό εννοώ!)
Τι σχέση έχει η ζέστη αμα υπάρχει άγνοια επι του θέματος.Μια λύση ζήτησα.KAΛΑ εσυ ΤΩΡΑΑΑΑ το πήρε χαμπάρι για τον τον Ζορό? Μάλλον η ζέστη σε πείραξε!
Επισκέπτης
Τιλιο, σαλεπι, τσαγια αρωματικα. Για μαυρισμενα τεκνα!!!!!
Επισκέπτης
Το θεμα εχει συζητηθει πολυ φιλαρακι, ο Ζ. εχει αυτη την πολιτικη. Για να παρεις τα ''πρωτα'' πρεπει να σε τεσταρει, ας το πουμε ετσι, με καποια πιο ''δευτερη''. Στειλε mail και ρωτα ποια μπορεις να παρεις και αν σου αρεσει παρτην ετσι ωστε να γινεις πελατης. Ελπιζω να σε καλυψα.Τι σχέση έχει η ζέστη αμα υπάρχει άγνοια επι του θέματος.Μια λύση ζήτησα.
Επισκέπτης
Καλως τον εξερευνητη!!! Σε ποια Ηπειρο ησουν λεβεντη;γεια σας μαγκες
Σε ευχαριστώ με κάλυψεςΤο θεμα εχει συζητηθει πολυ φιλαρακι, ο Ζ. εχει αυτη την πολιτικη. Για να παρεις τα ''πρωτα'' πρεπει να σε τεσταρει, ας το πουμε ετσι, με καποια πιο ''δευτερη''. Στειλε mail και ρωτα ποια μπορεις να παρεις και αν σου αρεσει παρτην ετσι ωστε να γινεις πελατης. Ελπιζω να σε καλυψα.
Επισκέπτης
φιλε ρεμπετη εβγαλα βολτα την λασι...
Και εγω εμεινα με το λουρακι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K