Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (3 μέλη και 115 επισκέπτες)

timber1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
0
Παιδιά ο zuzanas λεεί οτι επειδη δεν είμαι regular πελάτης δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού.Τι είναι αυτές οι παπαριές?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

PE PATH θα αρχίσω τις γρήγορες σε ΛΕΩ οεεεοοοο!!! Και ξέρω ένα φίλο πιστολά με κάτι πιστόλια ΝΑ!!!! Να σε πιστολίσω....

Σου είπα? Ερχομαι ΘΕΣ/ΚΗ επαγγελματικό και μετά θα γίνω POOLMAN  :2funny: :2funny: :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά ο zuzanas λεεί οτι επειδη δεν είμαι regular πελάτης δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού.Τι είναι αυτές οι παπαριές?
KAΛΑ εσυ ΤΩΡΑΑΑΑ το πήρε χαμπάρι για τον :jerking: τον Ζορό? Μάλλον η ζέστη σε πείραξε!

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1

Από οικονομικής πλευράς λογικότατο. Έλα όμως που με καλύπτει το χρονικό διάστημα της μιας ώρας. Τα νουμεράκια που θέλω να κάνω χωράνε άνετα στο σύντομο πρόγραμμα. Και πάντοτε και παντού με τα ct αγοράζω την ωριαία εκδοχή. Το ξέρω κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν καλύτερα το πολύωρο, αλλά γούστα είναι αυτά...

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
welcome to the club παρε πρωτα μια δευτεροκλασατη και μετα περνεις το πασσο :2funny:

Επισκέπτης
Lassie & Lyndie
Αδελφουλες φρεσκες στην μπιζνα ψιλοαπειρες και ευκολες στο κουμανταρισμα , τι αλλο να θελει ο παππους για να παει να κοιμηθη ευχαριστημενος.
Αντε ενα τιλιο μου λειπει και παω να δω το ματσακι .
Ο ενας μουνος περιοπης δεν το συζηταμε και ο αλλος πιο γλυκος και πιο φυσικος στα μετρα μας για να φερνει ισοροπια στην τριπλετα.
Ασε που ειναι και καλες στην αμπαριζα εκει που εισαι με την μια σου δινει αμπαριζα η αλλη και συνεχιζεις και παει λεγοντας.
Ενα πολυ καλο δυωρο για να ξαναμπουμε στις μαχες δυναμικα τωρα που μαυρισαμε και γιναμε και τεκνα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• L0.jpg
    L0.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • L0_big.jpg
    L0_big.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • L3_big.jpg
    L3_big.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • L3_small.jpg
    L3_small.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Αντε ενα τιλιο μου λειπει και παω να δω το ματσακι .

Ενα πολυ καλο δυωρο για να ξαναμπουμε στις μαχες δυναμικα τωρα που μαυρισαμε και γιναμε και τεκνα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τιλιο, σαλεπι, τσαγια αρωματικα. Για μαυρισμενα τεκνα!!!!!

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει η ζέστη αμα υπάρχει άγνοια επι του θέματος.Μια λύση ζήτησα.
Το θεμα εχει συζητηθει πολυ φιλαρακι, ο Ζ. εχει αυτη την  :jerking: πολιτικη. Για να παρεις τα ''πρωτα'' πρεπει να σε τεσταρει, ας το πουμε ετσι, με καποια πιο ''δευτερη''. Στειλε mail και ρωτα ποια μπορεις να παρεις και αν σου αρεσει παρτην ετσι ωστε να γινεις πελατης. Ελπιζω να σε καλυψα.

timber1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
0
Το θεμα εχει συζητηθει πολυ φιλαρακι, ο Ζ. εχει αυτη την  :jerking: πολιτικη. Για να παρεις τα ''πρωτα'' πρεπει να σε τεσταρει, ας το πουμε ετσι, με καποια πιο ''δευτερη''. Στειλε mail και ρωτα ποια μπορεις να παρεις και αν σου αρεσει παρτην ετσι ωστε να γινεις πελατης. Ελπιζω να σε καλυψα.
Σε ευχαριστώ  με κάλυψες

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε ρεμπετη εβγαλα βολτα την λασι...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε κυκλοφορει μια κολοιωση αυτον τον καιρο..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom