Επισκέπτης
Μηπως ειναι αυτο το σκυλι που εχω γραψει και Review .H Jessica είναι η Mona Green??? Αυτή την είχα πάρει πέρσυ τον Ιανουάριο με το Paradise. Καμία σχέση με τις φωτό αυτές. Αγελαδίτσα ήταν τότε!!
Ε ρωταω μηπως.
Μηπως ειναι αυτο το σκυλι που εχω γραψει και Review .H Jessica είναι η Mona Green??? Αυτή την είχα πάρει πέρσυ τον Ιανουάριο με το Paradise. Καμία σχέση με τις φωτό αυτές. Αγελαδίτσα ήταν τότε!!
Η Βανέσσα είναι επικύνδυνα ερωτεύσιμη,
Όχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)Μηπως ειναι αυτο το σκυλι που εχω γραψει και Review .
Ε ρωταω μηπως.
Όχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)
Η Mia Dolores είχε έρθει με www.bourdela.com/content/view/1165/1/]Paradise City Tours[/url] και www.bourdela.com/content/view/1343/1/]Sexy girls[/url].
δυο αντιπροσωπευτικές φωτό τουςΌχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)
Η Mia Dolores είχε έρθει με www.bourdela.com/content/view/1165/1/]Paradise City Tours[/url] και www.bourdela.com/content/view/1343/1/]Sexy girls[/url].
Η Αποπανω φωτο ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.δυο αντιπροσωπευτικές φωτό τους
Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι !Τί έγινε?
Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι !
Τωρα που θα γραφουμε ρε εσυ στο thread για την Formula 1 !
ωχ!....
Και εχω Donna αυριο και Vanesa ξανα μεθαυριο τι να κανω που ολες γυρω στο γραφειο ειναι οι κουφαλες που τετοια τυχη ξανα.Παιδιά όταν αύτή την εβδομάδα είναι Αθήνα το τρίδυμο
Lolita -Vanessa -Donna
γιατί πράγμα συζητάμε?
Αντε μέχρι Jane κοντοπούτανο στο 1.60 καθαρό money hunter σαν την lolita μόνο που η μία είνaι μουνάρα και η άλλη μουνάκι.
Kimberly Ok τώρα που έπιασαν οι ζέστες και θέλετε κάτι κρύο ,αλλά το άλλο η Jessica μόνο για φύλακας κάνει
Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι !
Τωρα που θα γραφουμε ρε εσυ στο thread για την Formula 1 !
Και εχω Donna αυριο και Vanesa ξανα μεθαυριο τι να κανω που ολες γυρω στο γραφειο ειναι οι κουφαλες που τετοια τυχη ξανα.
Ασε η Lolita κλαταρισε εμεινε απο λαστιχο φευγει και αυριο και σας στελνει και φιλια οπως μου ειπε σημερα .
Αντισθενης ασε τις μαλακιες η ιδια ειναι αυτη που τις εχωσα τον ασσο στο προσωπο ειδα το τατου στο ποδαρι την πεταλουδα .Όχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)
Ε βέβαια ρε συ το δικό σου το πουλί μοιάζει με φίδι και θα τρόμαξε ο άνθρωποςΣιγουρα θα εννοιωσε χειροτερα απο εσενα που σου ανοιξε ο μουστακιας.
Εδώ έπεσε όλο το site από δίπλα εσύ το thread σκέφτεσαι?Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι !