Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (1 μέλη και 76 επισκέπτες)

Επισκέπτης
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μηπως ειναι αυτο το σκυλι που εχω γραψει και Review .
Ε ρωταω μηπως.

Όχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)
Η Mia Dolores είχε έρθει με www.bourdela.com/content/view/1165/1/]Paradise City Tours[/url] και http://www.bourdela.com/content/view/1343/1/]Sexy girls[/url].

Επισκέπτης
Όχι. Άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=MiaDolores&gender=F]Mia Dolores[/url], άλλο www.iafd.com/person.asp?perfid=Noemi&gender=F]Megan Cole/Mona Green[/url]. Είναι σκυλιά παρόμοιας ράτσας, αλλά είναι διαφορετικά! ;)
Η Mia Dolores είχε έρθει με www.bourdela.com/content/view/1165/1/]Paradise City Tours[/url] και www.bourdela.com/content/view/1343/1/]Sexy girls[/url].

Ειπα και εγω γιατι εαν ειναι η ιδια τοτε μαλλων καποιο λαθος εχω κανει η εγω η ο zuzunas που την πηρε στο Club toy.
Αυτα ειχα βαλει και γραψει.

Συνολική βαθμολογία  5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)  1.0
Εμφάνιση (σώμα)  2.0
Γενική συμπεριφορά  8.0
Επικοινωνία  8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Λοιπον πρεπει να ειναι η πιο ασχημη γκομενα που εχω παρει ποτε στην ζωη μου αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.
Εχει καμμια δεκαρια τατουαζ και πρεπει να εχει πολυ μαλακα πλαστικο χειρουργο γιατι την εχει κανει σαν κωλο.
Ηξερα εκ των προτερων τι θα αντιμετοπισω οποτε δεν με χαλασε η εμφανηση γιατι ακριβως αυτο ηθελα μια γκραν καριολα που να τα κανει ολα και να μην λεει οχι σε τιποτα.
Και να μην εχω κανεναν ενδιασμο σε οτι κανω και οτι ζηταω.
Λοιπον εγιναν ολα οπως τα ειχα σκεφτη , τι δονητες στο κωλο και συγχρονως και μπροστα
μιλαμε κανονικη τσοντα μπορουσαμε να γυρισουμε και θα πουλαγε πολυ.
Ειχε ολα τα εργαλεια μαζι της φουλ αξεσουαρ.
Η φαση κρατησε 40 λεπτα της ωρας και οπως καταλαβαινετε μετα απο 40 λεπτα κωλο και ολα στο στομα σημωθηκα και εκανα μπανακι ειπα ευχαριστω και την εκανα.
Χαλαλι της τα 20 λεπτα αλλα δεν ειναι για δευτερη φορα.
Μονο για πολυ αρρωστους οι υπολοιποι δεν θα το αντεξουν με τιποτα γιατι ειναι πολυ kinky.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Η Mia Dolores είχε έρθει με www.bourdela.com/content/view/1165/1/]Paradise City Tours[/url] και www.bourdela.com/content/view/1343/1/]Sexy girls[/url].
δυο αντιπροσωπευτικές φωτό τους :2funny:

Συνημμένα

• ugly-dog.jpg
    ugly-dog.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 255551316_4534dea8f6.jpg
    255551316_4534dea8f6.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 25

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Παιδιά όταν αύτή την εβδομάδα είναι Αθήνα το τρίδυμο
Lolita -Vanessa -Donna
γιατί πράγμα συζητάμε?
Αντε μέχρι Jane κοντοπούτανο στο 1.60 καθαρό money hunter σαν την lolita μόνο που η μία είνaι μουνάρα και η άλλη μουνάκι.
Kimberly Ok τώρα που έπιασαν οι ζέστες και θέλετε κάτι κρύο ,αλλά το άλλο η Jessica μόνο για φύλακας κάνει

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι ! :think:
Τωρα που θα γραφουμε ρε εσυ στο thread για την Formula 1 ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να γράφω στο" sex χωρίς προφυλακτικό" ;)που δεν είναι και καθόλου στημένο

Επισκέπτης
Παιδιά όταν αύτή την εβδομάδα είναι Αθήνα το τρίδυμο
Lolita -Vanessa -Donna
γιατί πράγμα συζητάμε?
Αντε μέχρι Jane κοντοπούτανο στο 1.60 καθαρό money hunter σαν την lolita μόνο που η μία είνaι μουνάρα και η άλλη μουνάκι.
Kimberly Ok τώρα που έπιασαν οι ζέστες και θέλετε κάτι κρύο ,αλλά το άλλο η Jessica μόνο για φύλακας κάνει
Και εχω Donna αυριο και Vanesa ξανα μεθαυριο τι να κανω που ολες γυρω στο γραφειο ειναι οι κουφαλες που τετοια τυχη ξανα.
Ασε η Lolita κλαταρισε εμεινε απο λαστιχο φευγει και αυριο και σας στελνει και φιλια οπως μου ειπε σημερα . :rockon:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Το αλλο thread που γραφαμε το πρωι μας τελειωσε αδελφακι ! :think:
Τωρα που θα γραφουμε ρε εσυ στο thread για την Formula 1 ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δεν υπάρχει ούτε στον κουβά ,πάει το έφαγε η μαύρη νύχτα.
Κάπως έτσι αδερφέ μου δημιουργούνται οι μύθοι.
Κατά τα άλλα anti δεν το πειράξατε καθόλου έ?
Θα μας βοηθήσεις να το βρούμε γιατί κάτι ξέχασα να πάρω από μέσα και έχω αφήσει και το θερμοσίφωνο αναμμένο? 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Και εχω Donna αυριο και Vanesa ξανα μεθαυριο τι να κανω που ολες γυρω στο γραφειο ειναι οι κουφαλες που τετοια τυχη ξανα.
Ασε η Lolita κλαταρισε εμεινε απο λαστιχο φευγει και αυριο και σας στελνει και φιλια οπως μου ειπε σημερα . :rockon:

Θα μας πεις για το αγόρι που συνάντησες σήμερα?

Επισκέπτης
Θα γραψω στο review αυτη την ωραια ιστορια.
Ν αμε συγχωρει το παλλικαρι που ηρθε στις 6.15 και του ανοιξα την πορτα με το πουλι απεξω και του ειπα να ερθει σε καμμια ωριτσα.
Σιγουρα θα εννοιωσε χειροτερα απο εσενα που σου ανοιξε ο μουστακιας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αντισθενης ασε τις μαλακιες η ιδια ειναι αυτη που τις εχωσα τον ασσο στο προσωπο ειδα το τατου στο ποδαρι την πεταλουδα .
Ασσο ειχα βαλει και πολυ της ηταν.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Λοιπόν για να μην αφήνουμε τον κόσμο να περιμένουμε το κορίτσι Vanesa είναι must για κάθε citytourakia που σέβεται τον εαυτό του.
Το κορίτσι είναι καλόβολο και χαμογελαστό.
Βέβαια πάλι υπήρξε ο παπάρας που έφυγε χωρίς να πληρώσει όταν το κορίτσι έκανε μπάνιο μετά το sex (αφού δεν ζητάει τα χρήματα μπροστά και αυτό αντί να είναι εκτιμητέο το εκμεταλευόμαστε τα κοπρόσκυλα)

Είναι λίγο αλμυρή αλλά και ποιά δεν είναι (εκτός του Planet που έχει γίνει σαν το ΙΚΕΑ)

Απόλυτη ισορροπία GFE με PSE ,χείλη για φίλημα και κλειτορίδα για φάγωμα.
Κώλος απέριττος και καλοδουλεμένος που τον δουλεύει ενεργητικά.

Στα tips  το "Μama mia" που τώρα που ανεβαίνει και η ροκ όπερα στο Φαλήρο είναι επίκαιρο και το "Oh Madonna" eπίσης διαχρονικό αφού Madonna είναι μία.

Το μικρό στήθος το αντισταθμίζει η πεταχτή του ρόγα που είναι και ευαίσθητη.

Μουνί πολυτελείας με τα όλα του το μπόι του, το στήσιμο του,τις φωνές του όταν πρέπει που ξέρει να χαίρεται τον κώλο της και την κλειτορίδα της.

Θέλει προσοχή μόνο μην ερωτευτείς εκεί μέσα  ;)έτσι Tipos?

Επισκέπτης
Εγω θα μπορουσα ευκολα πριν μια δεκαετια και να την ερωτευτω και να την παντρευτω τωρα πια ομως μονο για το κωλι αυτο πηγαινω και για αυτα τα χειλη Χριστε μου.
Review αυριο κατα τις 6.30 το πρωι.
:rockon:

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1