λαλακ ??? καηκε ??? καπνος??? κλεινουν thread ???? εχουμε γουσουρου οπως στα καναλιαΦωτογραφίζεις κάποιον?
Πρόσεχε γιατί αυτό το thread με πολύ κόπο το έχτουμε χτίσει 723 σελίδες έως τώρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (3 μέλη και 103 επισκέπτες)
οχι μη το κανεις αυτο θα σιχαθουμε τη ζωη μας .........γιακιέφτησαν?
μήπως
ή
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Εδώ είμαι,δεν θα με διαγράφουν τελικά γιατί τους κάνω και γελάνε με τα reviews μουNitro Nitro είσαι εδώ? 0 0 0
Όποιος δε διαγράψει τη γάμησε...Εδώ είμαι,δεν θα με διαγράφουν τελικά γιατί τους κάνω και γελάνε με τα reviews μου
ποτε μας διαγραφει ο μεγαλος αδερφος ????Εδώ είμαι,δεν θα με διαγράφουν τελικά γιατί τους κάνω και γελάνε με τα reviews μου
Πρέπει να είναι με τον Tomahoc,πάρε τηλέφωνο
Ψάχνω στον χρυσό οδηγό στο lala αλλά τίποτα, θα προσπαθήσω στο Tomahoc....
Ο BABY τι ώρα γυρνάει?
o lalak εφαγε κοκκινη ενα πραγμα????Όποιος δε διαγράψει τη γάμησε...
σιγα μην εχουμε και γιουσουρουμ.
κατι αλλο θες να πεις... ;)
λαλακ ??? καηκε ??? καπνος??? κλεινουν thread ???? εχουμε γουσουρου οπως στα καναλια
ξερω τι θελω να πω αλλα ειπα να το κανω λιγο ποιο χαριτωδιπλομενο .....τεσπασιγα μην εχουμε και γιουσουρουμ.
Το παλικάρι είναι σε συνέδριο στο εξωτερικο ρε σεις! Τον ενημερώνω εγώ μην ανησυχείτε!Θα εποστρέψει διαβασμένος και είμαι σίγουρος ότι θα ρίξει και καμία σφαίρα εκεί που είναι!o lalakukakis. Τον ψάχνω σε όλα τα ίντερνετ ανάμεσα σε χιλιάδες βυζιά αλλά τίποτα. άκουσα κάτι για το nickname ότι κάηκε καιβγήκε καπνός? Ρε τι γίνεται..
ε πεστο ...!
ξερω τι θελω να πω αλλα ειπα να το κανω λιγο ποιο χαριτωδιπλομενο .....τεσπα
Γουστάααααρω!
Ηταν κούκλα πριν κάνει αυτή την άθλια προσθετική στα χείλια...Κοπελιά εγώ είμαι Valencia αλλά θα τα βρούμε...
Τώρα γιατί χάλασε έτσι την εμφάνιση της δεν ξέρω...
Το παλικάρι είναι σε συνέδριο στο εξωτερικο ρε σεις! Τον ενημερώνω εγώ μην ανησυχείτε!Θα εποστρέψει διαβασμένος και είμαι σίγουρος ότι θα ρίξει και καμία σφαίρα εκεί που είναι!
Βεβαίως, τώρα μάλιστα. Να ξέρουμε ρε αδερφέ. Φεύγεις κύριε, άσε ένα μήνυμα στη ρεσεψιόν του Ιδρύματος "πάω εκεί, έρχομαι τότε, έχω αφήσει το κλειδί κάτω από το χαλάκι".
Δηλ. να ανησυχεί ο άλλος στα καλά καθούμενα?
Εδώ γράφουμε λεπτομέρειες του τύπου :"στις 17.00 πάω στη Jane, είμαι στο δρόμο και έχω κολλήσει στην ομούνοια, μόλις μπήκα και μου ζήτησε να κάνω μπάνιο.Να σας πει δυο λόγια και η ίδια από τη θέση αυτή.Τέλειωσα.Τέλειωσε.Φεύγω δεν θα είμαι στο site για 32 λεπτά διότι θα οδηγώ.Τα λέμε μετά." και ξαφνικά σιωπή...
Ε.Σ.Ρ. εννοεί μάλλον ο alaleon
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
παντως το thread του NITRO (διαγραψτε μας) εγινε καπνος σιγουρα... Εκτος κι αν δε το βλεπω εγω...
Μην τα παρεξηγείς τα πράγματα Ιουλία μου, απλά κάποια threads όταν "βαραίνουν" σβήνουν για να μην φορτώνεται το δίκτυο.
Οπως με την ΔΕΗ που για να αποφευχθεί το γενικότερο black out πέφτει το ρεύμα 2 ώρες στην Δάφνη ,4 ώρες στην Αγία Παρασκευή κοκ
Είμαι σίγουρος πως σε κάνα δύο ώρες θα ξανανάψει
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Ψάχνω στον χρυσό οδηγό στο lala αλλά τίποτα, θα προσπαθήσω στο Tomahoc....
Ο BABY τι ώρα γυρνάει?
Επτά και τριάντα
Επισκέπτης
ok.... > 0Μην τα παρεξηγείς τα πράγματα Ιουλία μου, απλά κάποια threads όταν "βαραίνουν" σβήνουν για να μην φορτώνεται το δίκτυο.
Οπως με την ΔΕΗ που για να αποφευχθεί το γενικότερο black out πέφτει το ρεύμα 2 ώρες στην Δάφνη ,4 ώρες στην Αγία Παρασκευή κοκ
Είμαι σίγουρος πως σε κάνα δύο ώρες θα ξανανάψει
Επισκέπτης
A! Ριξε μια ματια και στα πμ σου Νιτρο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K