Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (10 μέλη και 132 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωραια πραγματα διαβαζω για Vanesa, λεω να περασω αυριο το μεσημερακι και το Σαββατο το πρωι για μια γνωριμια χε χε χε
Των φρονιμων τα παιδια .....  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα λεμε στο λομπι του ξενοδοχιου τοτε. :rockon:
Κρατα την γκλιτσα μαζι σου για να σε γνωρισω ΤΣΟΠΑΝΙ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]_fnaP6Z9ilk[/youtube]

Επισκέπτης
E AMA δέν έχεις ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ να σε βλογάει αυτά ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ρε ΒΑΒΥ καλά φαντάρος είσαι και χτυπάς ΚΑΡΤΑ πρωι πρωι? ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ακους εκει 6.30.  :headbang: ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ πήρες?

ΟΛΑ ΚΑΛΑ απο ΔΙΠΛΑ!

Να περνάτε καλά! :rockon: :rockon: :rockon:

Maniakos
Αφου ξερεις ρε οτι οσο μεγαλωνεις δεν χρειαζεσαι υπνο σε τρεφουν αλλα πραγματα καλυτερα . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μετα τα 60 θα ξανακοιμηθουμαι εαν δεν εχουμαι κοιμηθει για τα καλα με την ζωη που κανουμαι. :headbang:
Τωρα με 4 - 5 ωριτσες ειμαστε περδικες ετοιμες για απογειωση. :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα παιδια,εχω κλεισει σημερα αννα απο σουεντις χαρμονι,επειδη ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα,θελω να ρωτησω,αν εκανα καλα..

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Με δουλεύετε ρε παιδιά?? Μαύρα χάλια η Gabrielle!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Και η φίλη της η Mia ήταν απίστευτο μπάζο. Έβγαινε από το δωμάτιο όταν έμπαινα εγώ

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Και η φίλη της η Mia ήταν απίστευτο μπάζο. Έβγαινε από το δωμάτιο όταν έμπαινα εγώ

Χάλια και η Μία? Την έχω κλείσει για αύριο.
Αφού έφαγα έμεση πόρτα για Βανέσα. Το μύνημα ακόμα ταξιδεύει κάποιες μέρες για εκεί χωρίς να έχει παραληφθεί καν. Θα στείλω ταχυδρομικό περιστέρι άλλη φορα για πιο σίγουρα αποτελέσματα  :S

Τελοσπάντων θα πάω στη Μία μπάζο ξεμπάζο γιατί καμμία άλλη δε μου έκανε το κάτι παραπάνω σε concept. Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει  :rockon: Κι έλεγα να κάνω τη Μία extend για τρίωρο από σήμερα.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Μού έφαγαν €600 και 2 ώρες από τη ζωή μου τα βρωμόμπαζα (Anna, Gabrielle) μέσα σε μία εβδομάδα!!

trelidis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μού έφαγαν €600 και 2 ώρες από τη ζωή μου τα βρωμόμπαζα (Anna, Gabrielle) μέσα σε μία εβδομάδα!!
τελικα μαλλον οι εννιαμιση στις δεκα και καλα μοντελα :2funny: που ερχονται και ζητανε τη μανα τους και τον πατερα τους ειναι για ξυλο με βρεμμενη σανιδα.ΜΠΑΖΑ ε ΜΠΑΖΑ!!!!

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0

Η γκαντεμοβδομάδα σου σε εξέλιξη.
Μπορεί και η δικιά μου στο τελείωμα, αν και μία local κατάσταση χτες ήταν μία χαρά.

Το μόνο ενθαρυντικό είναι ότι συνήθως μετά από καταιγίδα έρχεται λιακάδα!

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
τελικα μαλλον οι εννιαμιση στις δεκα και καλα μοντελα :2funny: που ερχονται και ζητανε τη μανα τους και τον πατερα τους ειναι για ξυλο με βρεμμενη σανιδα.ΜΠΑΖΑ ε ΜΠΑΖΑ!!!!

Βασικά δε θέλουν ξύλο. Έτσι τους δίνεις και αξία. Μετά από 1-2 αρνητικά review αυτό που πρέπει είναι μαύρο ώστε να αξιοποιούν το τουρ τους με zapping στην υψηλού επιπέδου ελληνική τηλεόραση μόνες στο ξενοδοχείο. Έτσι νομίζω βάζουν μυαλό.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
τι να σου πω ρε baby. και εγώ τις κριτικές σας διάβασα και για αυτό την πήρα. μου κάνει εντύπωση πως έχουμε τοσο διαφορετικές απόψεις. αντικειμενικά όμως δεν μπορείς να πεις ότι η γκόμενα είναι όμορφη ούτε ότι ξέρει να πηδιέται!!
Γιατι ρε Ροζ μια χαρα ηταν την προηγουμενη φορα το κοριτσακι. :think:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
τι να σου πω ρε baby. και εγώ τις κριτικές σας διάβασα και για αυτό την πήρα. μου κάνει εντύπωση πως έχουμε τοσο διαφορετικές απόψεις. αντικειμενικά όμως δεν μπορείς να πεις ότι η γκόμενα είναι όμορφη ούτε ότι ξέρει να πηδιέται!!
και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση και για το ότι μου λες ότι είναι μπάζο η Gabriel και για το ότι δεν ήταν καλή...Με βάζεις σε σκέψεις γιατί είχα σκοπό να τιμήσω σε κάποιο από τα επόμενα της tours...Και μιλάμε οι κριτικές ήταν αποθεωτικές την προηγούμενη φορά.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Δεν ξέρω για Gabriel αλλά για την Άννα δεν συμφωνώ. Επιμένω ότι τα προσωπικά γούστα του καθενός διαφέρουν και παίζουν μεγάλη σημασία στο πώς τελικά θα περάσει ο καθένας. Εσένα δεν σου άρεσε καθόλου και την αποκαλείς μπάζο (??). Οκ αποδεκτό, γνώμη σου είναι. Εμένα πάλι αν εξαιρέσεις το πρόσωπο το υπόλοιπο σώμα είναι αυτό ακριβώς που με φτιάχνει !!! Curvy χωρίς να είναι παχιά, με ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ , σχεδόν τέλειο στήθος και μια κωλάρα ( :booty: :booty:) που την δίνει κιόλας  :dancing: :dancing:
Γενικά όλοι έχουμε φάει ήττα με ορισμένες που άλλοι πέρασαν μια χαρά. Όλα τελικά καταλήγουν στο τι σε φτιάχνει προσωπικά.

Επισκέπτης
Παιδική χαρά
Ετσι ειχα γραψει εαν θυμαμαι καλα , τωρα εαν χαλασε μεσα σε τρεις μηνες και περασε καμμια ανεμοβλογια τοτε sorry. :headbang:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δίκιο έχεις. Υπάρχει όμως κανένας που να διαφωνεί ότι η Mercedes Dragon είναι μούναρος??????
Δεν ξέρω για Gabriel αλλά για την Άννα δεν συμφωνώ. Επιμένω ότι τα προσωπικά γούστα του καθενός διαφέρουν και παίζουν μεγάλη σημασία στο πώς τελικά θα περάσει ο καθένας. Εσένα δεν σου άρεσε καθόλου και την αποκαλείς μπάζο (??). Οκ αποδεκτό, γνώμη σου είναι. Εμένα πάλι αν εξαιρέσεις το πρόσωπο το υπόλοιπο σώμα είναι αυτό ακριβώς που με φτιάχνει !!! Curvy χωρίς να είναι παχιά, με ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ , σχεδόν τέλειο στήθος και μια κωλάρα ( :booty: :booty:) που την δίνει κιόλας  :dancing: :dancing:
Γενικά όλοι έχουμε φάει ήττα με ορισμένες που άλλοι πέρασαν μια χαρά. Όλα τελικά καταλήγουν στο τι σε φτιάχνει προσωπικά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom