Επισκέπτης
Αλλοι ναι και αλλοι οχι.το μόνο της αρνητικό....αλλά είναι τόσο μούναρος που της το παραβλέπουμε αυτό...
Εγω ειμαι με τους οχι.
Αλλοι ναι και αλλοι οχι.το μόνο της αρνητικό....αλλά είναι τόσο μούναρος που της το παραβλέπουμε αυτό...
Βάλε και εμένα στους "ΟΧΙ"!!!!Αλλοι ναι και αλλοι οχι.
Εγω ειμαι με τους οχι.
Βάλε και εμένα στους "ΟΧΙ"!!!!
Σωστός! Εχεις απόλυτο δίκιο...Οταν το είπες μπήκα και την έψαξα αλλά οι φωτό που είδα ήταν διαφορετικές από αυτές που είχε δημοσιευμένες...Πολύ καλό νιμου πάντως...Κρίμα που έχει τόσο καιρό να έρθει...Θα ψάξω να δω τι γίνεται με την πάρτη της!Είχε έρθει τέλη Ιανουαρίου
Οι φωτό είναι αληθινές...Ορμα και δεν θα χάσεις! Είναι ανοιχτόμυαλό κορίτσι,ευχάριστο και σε κάνει να περνάς καλάΡε παδια αυτην την Sandra την έχει παρει κανεις;
Εχω παθει πλάκα από τις φωτο της και αυτό γιατι δείχνουν απολυτα αληθινές χωρις την επέμβαση επεξεργασίας όπως γινετε στις περισσότερες των περιπτώσεων…
Από τις Φώτο που εχουν βάλει μου θυμίζει κατι θεϊκά μουνιά από Σερβια που κυκλοφορούν στις παραλίες της Χαλκιδικής το καλοκαίρι
Επιμένω ότι τα προσωπικά γούστα του καθενός διαφέρουν και παίζουν μεγάλη σημασία στο πώς τελικά θα περάσει ο καθένας. Εσένα δεν σου άρεσε καθόλου και την αποκαλείς μπάζο (??). Οκ αποδεκτό, γνώμη σου είναι. Εμένα πάλι αν εξαιρέσεις το πρόσωπο το υπόλοιπο σώμα είναι αυτό ακριβώς που με φτιάχνει !!! Curvy χωρίς να είναι παχιά, με ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ , σχεδόν τέλειο στήθος και μια κωλάρα ( ) που την δίνει κιόλας
Γενικά όλοι έχουμε φάει ήττα με ορισμένες που άλλοι πέρασαν μια χαρά. Όλα τελικά καταλήγουν στο τι σε φτιάχνει προσωπικά.
Δεν το αφηνεις καλυτερα λεω εγω.Janny Athens 6-13/05 Website
Services : OWO , CIM , COB , CIF, domination , foot fetish, role play , strap on.
Rates : 1h250e 2h-350e
ξερει κανεισ τιποτα για αυτην.μιν παω τζαμπα
Τελικα μπερδευτικα για την Αννα(και οχι τιποτα αλλα αλλα την εχω για μια ωρα σημερα και δεν ξερω τι να κανω, να παω η οχι).
Αλλος την λεει χοντρη και ασχημη, αλλος Curvy με υπεροχα πιασηματα και τελειο κωλο, αλλος μπουτου με ασχημα ποδια, αλλος οτι πηδιετε καλα, αλλος.......
Γυναικα ειναι αυτη η χαμαιλεωντας.
Πού κοιτάτε ρε σεις αυτή έρχεται