Επισκέπτης
Δεν ξερω και δεν εχω παρει για να σου πω .Δίκιο έχεις. Υπάρχει όμως κανένας που να διαφωνεί ότι η Mercedes Dragon είναι μούναρος??????
Δεν ξερω και δεν εχω παρει για να σου πω .Δίκιο έχεις. Υπάρχει όμως κανένας που να διαφωνεί ότι η Mercedes Dragon είναι μούναρος??????
Δεν ξέρω για Gabriel αλλά για την Άννα δεν συμφωνώ. Επιμένω ότι τα προσωπικά γούστα του καθενός διαφέρουν και παίζουν μεγάλη σημασία στο πώς τελικά θα περάσει ο καθένας. Εσένα δεν σου άρεσε καθόλου και την αποκαλείς μπάζο (??). Οκ αποδεκτό, γνώμη σου είναι. Εμένα πάλι αν εξαιρέσεις το πρόσωπο το υπόλοιπο σώμα είναι αυτό ακριβώς που με φτιάχνει !!! Curvy χωρίς να είναι παχιά, με ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ , σχεδόν τέλειο στήθος και μια κωλάρα ( ) που την δίνει κιόλας
Γενικά όλοι έχουμε φάει ήττα με ορισμένες που άλλοι πέρασαν μια χαρά. Όλα τελικά καταλήγουν στο τι σε φτιάχνει προσωπικά.
Δεν ξερω και δεν εχω παρει για να σου πω .
Μιλαμε για τις κοπελες του zuzana Anna & Gabriel η για αλλες?
NAIΜιλαμε για τις κοπελες του zuzana Anna & Gabriel η για αλλες?
Moni (erito) πρώην (call-us) Αυτήν θέλω να την παντερυτώ εγώοκ. υπάρχει κανείς που να διαφωνεί ότι η Moni κάνει σούπερ πήδημα??
Πρωτος και καλυτερος το ειπα.οκ. υπάρχει κανείς που να διαφωνεί ότι η Moni κάνει σούπερ πήδημα??
NAIMoni (erito) πρώην (call-us) Αυτήν θέλω να την παντερυτώ εγώ
Κάθε φορά που έρχεται χάνω και τα αυγά και τα πασχάλια
Προσεξε xilnik γιατι και οι τεσσερις που συγκρινεις εχουν θεσει πολυ ψηλα τον πηχη.διαβαζω τα reviews ρε baby,δεν εισαι σταθερος,φοβερη η dona,καλυτερη η λολιτα,πιο καλη η tiffany,αλλα καλυτερη τωρα η vanessa,πρεπει να το παραδεχτεις εισαι ενθουσιωδης και ερωτευεσαι ευκολα,ΚΑΙ επιπλεον μας εχεις KATAKAΒΛΩΣΕΙ
Πρωτος και καλυτερος το ειπα.
Μαζι σου.
Τωρα τι θα παιξουμε τις 10 ερωτησης.
Πηγες δεν βγηκε μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο.
Και εγω πηγα στην ΑΕΚΤΖΟΥ την Lola21 και αποφασισα να κατσω δεν ζηταω τα ρεστα απο κανεναν .
Εαν δεν σου αρεσει το γκομενι δεν μπαινεις φευγεις και στελνεις πολυ απλα ενα sms που λεει
I left because she is ugly .
Thank you
Regards Rozkrotalias
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ.
Τελικα μπερδευτικα για την Αννα(και οχι τιποτα αλλα αλλα την εχω για μια ωρα σημερα και δεν ξερω τι να κανω, να παω η οχι).
Αλλος την λεει χοντρη και ασχημη, αλλος Curvy με υπεροχα πιασηματα και τελειο κωλο, αλλος μπουτου με ασχημα ποδια, αλλος οτι πηδιετε καλα, αλλος.......
Γυναικα ειναι αυτη η χαμαιλεωντας.
Είπαμε αυτή που τον έναν τον φτιάχνει τον άλλον τον χαλάει. Δοκίμασε και βλέπεις......Τελικα μπερδευτικα για την Αννα(και οχι τιποτα αλλα αλλα την εχω για μια ωρα σημερα και δεν ξερω τι να κανω, να παω η οχι).
Αλλος την λεει χοντρη και ασχημη, αλλος Curvy με υπεροχα πιασηματα και τελειο κωλο, αλλος μπουτου με ασχημα ποδια, αλλος οτι πηδιετε καλα, αλλος.......
Γυναικα ειναι αυτη η χαμαιλεωντας.
Κάνει όμως ct???Δίκιο έχεις. Υπάρχει όμως κανένας που να διαφωνεί ότι η Mercedes Dragon είναι μούναρος??????
Κάνει όμως ct???
Κανει αλλα ολα με σκουφο .Κάνει όμως ct???
Κανει αλλα ολα με σκουφο .