giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ειχε ερθει για κα'ι'φε, αλλα μετα εφυγε..Kαλησπερα παιδες!Μηπως ειδατε πουθενα τον Ztod ??????????????
ειχε ερθει για κα'ι'φε, αλλα μετα εφυγε..Kαλησπερα παιδες!Μηπως ειδατε πουθενα τον Ztod ??????????????
Μπααααα.Aυτος κολυμπαγε σε crystal ινα νερα σημερα ολο το απογευμα !![size=10pt]Ελπιζω να μην πνιγηκε μονο[/size]....!
Mπα θα πήρε μπρατσάκια μαζί του
τι κακό παιδί αυτός ο γουόρ.....παμε ενα κουιζ......
που βρισκονται τωρα 2 καλοπαιδα,που πηγαιναν σε στουντιο και δειχναν κριτικες απο το σαιτ αυτο και απαιτουσαν να μπαινουν τσαμπα για να γραφουν καλα λογια?βεβαια τωρα αναβαθμιστηκαν και ασχολουνται με σιτυ τουρ.....
αυτα τα λαμογια εχουν παρει πολυ αερα τελευταια και αμα συνεχισουν να διαδιδουν μαλακιες και ψεμματα,θα εχουμε σοου....... ;) ;) ;) ;)τι κακό παιδί αυτός ο γουόρ.....
με τις συστασεις σου και την ευλογια του πατερ πως να μη περασει καλα ο ανθρωπας?? ;)Καλημερα!Μολις διαβασα την κριτικη του Ztod!
Ημουν σιγουρος οτι θα περναγε καλα!!!!
με τις συστασεις σου και την ευλογια του πατερ πως να μη περασει καλα ο ανθρωπας?? ;)
ειμαι νεος ακομα για τετοια lala μου θελω τη καθοδηγηση σου!!Αντε να δουμε και σενα ποτε θα κανεις κανα τουρ ρε Αnimal!
Θα σου δειξω εγω το δρομο της αμαρτιας...
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
να με παρεις απο το χερακι να με πας στη Tifany ως απολολο...animal
H Donna πια αλλη ρε Rebetis.Αυτος εισαι μορτη μου, αν ειναι να ξεκινησεις να το κανεις με τα καλυτερα και αντε μετα να δουμε ποια θα σε ικανοποιήσει οταν φύγει η Τif
H Donna πια αλλη ρε Rebetis.
Για λεγε ρε Warhol ποιοι μαγκες σε εχουν τσαντισει.