Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (9 μέλη και 196 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφου ξερεις οτι ειμαι ευαλωτος στο αλλο φυλλο ετσι βρηκα ενα 2ορο ελευθερο στην ξιλεγκα την Kimper και μπηκα οποτε η αναχωρηση πηγε για λιγο μετα.
Παντως η ψιλεγκα απο τον Γιεναρη που την ειχα τιμηση εχει γινει πιο ποιοτικη και την εχει μαθει την τεχνη του ερωτα.
Αισθητα καλυτερη απο την πρωτη φορα.
Τωρα για την Angelica απο Swedish θα τα γραψω οταν βρω χρονο και μου ερθει η εμπνευση ωστε να υπαρχει αλλη μια γνωμη.
Την Καλημερα μου.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αφου ξερεις οτι ειμαι ευαλωτος στο αλλο φυλλο ετσι βρηκα ενα 2ορο ελευθερο στην ξιλεγκα την Kimper και μπηκα οποτε η αναχωρηση πηγε για λιγο μετα.
Παντως η ψιλεγκα απο τον Γιεναρη που την ειχα τιμηση εχει γινει πιο ποιοτικη και την εχει μαθει την τεχνη του ερωτα.
Αισθητα καλυτερη απο την πρωτη φορα.
Τωρα για την Angelica απο Swedish θα τα γραψω οταν βρω χρονο και μου ερθει η εμπνευση ωστε να υπαρχει αλλη μια γνωμη.
Την Καλημερα μου.

Βρε χατήρια ΕΪΠΑΜΕ ΔΕΝ χαλάω οπότε? ΝΟ PROBLEM... Ασε την συγκεκριμένη ΔΕΝ έχω πάρει ΞΕΡΕΙΣ με τον  :jerking: τον ΖΟΡΟ δεν
τα πάω καλά, αλλά στις ψηλές πές για ιεραποστολικό και τα πόδια γυρώ απο το κορμί σου.... και μετά μου λές....  :rockon:
Η έκτη αίσθηση  :think:

Και πάλι καλημέρα ώρα για παραλία, κερνάω καφέ όπου αρχίζουν σιγά σιγά να σκάνε τα χελιδόνάκια ασπρα σαν το γάλα και θέλουν μητρική στροργή...

Επισκέπτης
Η ψηλη του zuzuna εκτος οτι εβγαλε το σκουλαρικακι απο το γατακι της εμαθε να πιπωνει καλυτερα να στηνεται καλυτερα και ρε μαγκες πεστε μου και μενα δεν εχει το μικροτερο και στενο μουνακι που εχεται δει.
Σκετη απολαυση σας λεω.
Και εχει και ποδαρες οπως λεει και ο συναγωνιστης ατελιωτες ρε πουστη μου.
Αναθεορω για την μοντελα , ναι εχει γινει καλυτερη απο πριν.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και πάλι καλημέρα ώρα για παραλία, κερνάω καφέ όπου αρχίζουν σιγά σιγά να σκάνε τα χελιδόνάκια ασπρα σαν το γάλα και θέλουν μητρική στροργή...

Κρασακι ειπιαμε (ο Baby έλειπε)λες να πιούμε κια καφεδάκι. Αντε σε περιμενω

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Καλημερα σας!Ρε παιδια Crystal και Tiffany δεν απαντανε ουτε σε e-mail ουτε σε τηλεφωνα τι συμβαινει?

Επισκέπτης
Καλημερα σας!Ρε παιδια Crystal και Tiffany δεν απαντανε ουτε σε e-mail ουτε σε τηλεφωνα τι συμβαινει?

Τιποτα δεν εγινε φιλε,απλα δεν υπαρχει ωρα ουτε για δειγμα και δεν μπαινουν στο κοπο καν να απαντανε.....

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Λογικο ειναι αφου ειναι οι μονες της προκοπης που υπαρχουν αυτη τη στιγμη σε city tour!

Επισκέπτης
Την Καλημερα μου.

Eλα αγορινα μου γραψε το review σου για Angelika γιατι θα τα πω εγω ολα!!!

Να σου θυμισω λιγο τι σου εκανε στο δωματιο μπας και σου ερθει εμπνευση....? :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
επιστροφη απο 2ωρακι με τιφφανυ...αψογη οπως παντα,δεν γραφω κριτικη ισχυουν τα οσα ηδη εχω αναφερει αλλα κ τα σχολια των υπολοιπων...(εβαλε λιγα κιλακια η ιδεα μου ειναι?λολ).ετοιμαζομαι να παρω εμφανιση της ουγγαριας... :rockon:

Επισκέπτης
επιστροφη απο 2ωρακι με τιφφανυ...αψογη οπως παντα,δεν γραφω κριτικη ισχυουν τα οσα ηδη εχω αναφερει αλλα κ τα σχολια των υπολοιπων...(εβαλε λιγα κιλακια η ιδεα μου ειναι?λολ).ετοιμαζομαι να παρω εμφανιση της ουγγαριας... :rockon:

Kαι που εβαλε χαλια που ειναι....!Θα μας τρελανεις Aplos? :2funny: :2funny:

kissifer

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea:παιδια ριξτε κανενα pm πως βρισκουμε αυτη την tiffany ευχαριστω παιδες... :rockon: :dancing:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Λογικο ειναι αφου ειναι οι μονες της προκοπης που υπαρχουν αυτη τη στιγμη σε city tour!

MA ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να λές τέτοια πράγματα? ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ το αστέρι του ΓΑΛΑΞΙΑ η ΜΑΓΔΑ....
απο τον Rob (ako)

OΠΟΙΟΣ θέλει νυστία και προσευχή την ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ συνίστατε [size=10pt]ΑΝΕΠΙΦYΛΑΚΤΑ[/size] 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε ξύλο που θέλει ο Rob! :headbang: :headbang: :headbang:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Kαι που εβαλε χαλια που ειναι....!Θα μας τρελανεις Aplos? :2funny: :2funny:
  αφου εβαλε κιλακια ακυρονω λοπον το αυριανο μου ραντεβου οποιος  θελει ας παει σιγα να μην παω με τη φαλαινα την τιφφανυ (χο χο...)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Την καλησπέρα μου απο πολύ μακριά σε όλα τα αλάνια.

War, κάντο πιο λιανά αυτό. Είμαι μακριά, μόνος, απέχω από όλα τα αθλήματα, οπότε έχω χρόνο να αναλύσω και να σκεφτώ. Κάτι σαν Πουαρώ, ή καλύτερα Κλουζώ.
παμε ενα κουιζ......
που βρισκονται τωρα 2 καλοπαιδα,που πηγαιναν σε στουντιο και δειχναν κριτικες απο το σαιτ αυτο και απαιτουσαν να μπαινουν τσαμπα για να γραφουν καλα λογια?βεβαια τωρα αναβαθμιστηκαν και ασχολουνται με σιτυ τουρ.....

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου απο πολύ μακριά σε όλα τα αλάνια.

War, κάντο πιο λιανά αυτό. Είμαι μακριά, μόνος, απέχω από όλα τα αθλήματα, οπότε έχω χρόνο να αναλύσω και να σκεφτώ. Κάτι σαν Πουαρώ, ή καλύτερα Κλουζώ.
Την καλημέρα(?)μας Yorgos απ' όλα τα παιδιά του Ιδρύματος που την έχουν πέσει γιατί το Σ/Κ ήταν εξαντλητικό...
Το μυστήριο είναι πολύ εύκολο για σένα και περιμένουμε το πόρισμά σου για να ξέρουμε που θα ρίξουμε τα γιαούρτια... :2funny: :rockon: :2funny:

Επισκέπτης
Eδω ειμαι θηριο στο ιδρυμα μεσα....Αλλα ειμαι πολυ ησυχος να μην με καταλαβουν και με βαλουν μεσα....!Εχουμε κανα θεμα συντροφε?Παμε για μουσικη?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom