Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (16 μέλη και 181 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωπα τωρα ειδα το review baby για angelika τι εγινε ρε πουστη και φαινεται καλο μουνι, τι εγινε τοσο χαλι?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Sorry guys, αλλά αυτή εδώ και www.theofania.gr/]εδώ[/url] δεν είναι ίδια η Donna Bell?

Κάνω λάθος?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Ολες οι καριόλες όταν βάφονται μοιάζουν μεταξύ τους.
Τώρα και εγώ τι να πω μάλλον αυτή είναι και αν σκεφτείς πως το Ρουμάνικο ονομάτης είναι πολύ κοντά στο Theofania.
Πάντως έτσι και άλλως είναι Μούνος τρομερός ο συγκεκριμένος

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ευτυχως που τα ραντεβου της elektra τα κλεινεις με τον zuzana γιατι με τον αλλον δεν εβγαζες ακρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :S  :S  :S  :S  :S

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια αλλη δεν ηταν να στειλουν???Αχ παλι κολαζομαι αλλα δεν θα παω Electra θα κρατηθω. Μεγαλη Βδομαδα ειναι(δεν νηστευω το κρεας και τα υπολοιπα λογο διατροφης μηπως παρουμε κανενα κιλο με εντολη γιατρου) ειπαμε ομως να νηστευσουμε ποτο και cts.
Τωρα ρε geomix λες για τον Mark. Χρυσο μου ηρθε το τηλεφωνο τον Ιανουαριο με τις βλακιες του για να συνονοηθουμε.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά για λαμπροβδομάδα έχει κανείς πληροφορίες για τα ct που θα είναι διαθέσιμα? Εγω βασικά θέλω να δοκιμάσω Kimberly - Tiffany αλλά δέν ξέρω αν θα βρίσκονται εδώ αυτή την περίοδο, ξέρει κανείς κάτι?

Επισκέπτης
Παιδιά για λαμπροβδομάδα έχει κανείς πληροφορίες για τα ct που θα είναι διαθέσιμα? Εγω βασικά θέλω να δοκιμάσω Kimberly - Tiffany αλλά δέν ξέρω αν θα βρίσκονται εδώ αυτή την περίοδο, ξέρει κανείς κάτι?

Kimberly παει αυτη εφυγε.Tiffany ειναι ακομα εδω αλλα  ειναι κλεισμενη ολες τις μερες,οποτε λιγο δυσκολα να βρεις κενο.Αρα, για αυτα που ειναι τωρα ή θα ερθουν συντομα μπορεις να κοιταξεις  www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/] εδώ[/url]

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Καλα ρε παιδια αλλη δεν ηταν να στειλουν???Αχ παλι κολαζομαι αλλα δεν θα παω Electra θα κρατηθω. Μεγαλη Βδομαδα ειναι(δεν νηστευω το κρεας και τα υπολοιπα λογο διατροφης μηπως παρουμε κανενα κιλο με εντολη γιατρου) ειπαμε ομως να νηστευσουμε ποτο και cts.
Τωρα ρε geomix λες για τον Mark. Χρυσο μου ηρθε το τηλεφωνο τον Ιανουαριο με τις βλακιες του για να συνονοηθουμε.

εγω παντως νηστευω απο κρεας αλλα οχι απο ct...  :dancing:  :dancing:  :dancing:
εκλεισα ηδη!!!!!!

Επισκέπτης

Tiffany Is Now In Brussels  :2funny: :2funny:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Μην με κολαζεις και ειμαι επιρεπεις στην αμαρτια!!!!

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κοίτα να δεις μια φορά είπα να παρω και εγώ ενα ct και μου βγαίνει ξινό, οι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή δέν με καλύπτουν ελπίζω απο 28 απριλίου να έχουμε καλές αφίξεις...thanks

Επισκέπτης
Koιταξε λιγο και στο Ελλας εσκορντ.Παρακαλω

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ποιο απο τα δυο.
Η μια ηταν FAKE αλλη κοπελα .

Ρε ΒΑΒΥ σε πείραξε η νηστία ΜΕΓΑΛΗ εβδομάδα? Επεσες σε τέτοιες καταστάσεις? Ξύλο απο την μία φόλα απο την ΑΛΛΗ. Καλά πως την πάτησες έτσι
εμπειρος τουρίστας?  :think:

Με μπέρδευσες τώρα και έδειχνες έμπειρος.... μάλλον μεταξεταστέος στο 3 τρίμηνο και με το κηεμόνα σου παρακαλώ!  :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προσωπικά πάντως δεν νηστεύω καθόλου αυτές τις μέρες  :P :P :P

Και μάλιστα λέω να πάρω και για ένα τρίο την Ηλέκτρα  :dancing: