Επισκέπτης
Αν ειναι μονο Izabel.εδω και τρεις μερες με εχει λυσαξει ο rob στα email με αυτες τις πατσαβουρες που στελνει τι λες μακρια?
Αν ειναι μονο Izabel.εδω και τρεις μερες με εχει λυσαξει ο rob στα email με αυτες τις πατσαβουρες που στελνει τι λες μακρια?
ναι ε, τι λεει αυτη ?Αν ειναι μονο Izabel.
Ποιο απο τα δυο.ωπα τωρα ειδα το review baby για angelika τι εγινε ρε πουστη και φαινεται καλο μουνι, τι εγινε τοσο χαλι?
ακου ρε τους πουστηδες δηλ αλλη κοπελα καμια σχεση με τις φωτο?Ποιο απο τα δυο.
Η μια ηταν FAKE αλλη κοπελα .
Παιδιά για λαμπροβδομάδα έχει κανείς πληροφορίες για τα ct που θα είναι διαθέσιμα? Εγω βασικά θέλω να δοκιμάσω Kimberly - Tiffany αλλά δέν ξέρω αν θα βρίσκονται εδώ αυτή την περίοδο, ξέρει κανείς κάτι?
Καλα ρε παιδια αλλη δεν ηταν να στειλουν???Αχ παλι κολαζομαι αλλα δεν θα παω Electra θα κρατηθω. Μεγαλη Βδομαδα ειναι(δεν νηστευω το κρεας και τα υπολοιπα λογο διατροφης μηπως παρουμε κανενα κιλο με εντολη γιατρου) ειπαμε ομως να νηστευσουμε ποτο και cts.
Τωρα ρε geomix λες για τον Mark. Χρυσο μου ηρθε το τηλεφωνο τον Ιανουαριο με τις βλακιες του για να συνονοηθουμε.
Παιδιά για λαμπροβδομάδα έχει κανείς πληροφορίες για τα ct που θα είναι διαθέσιμα? Εγω βασικά θέλω να δοκιμάσω Kimberly - Tiffany αλλά δέν ξέρω αν θα βρίσκονται εδώ αυτή την περίοδο, ξέρει κανείς κάτι?
Ποιο απο τα δυο.
Η μια ηταν FAKE αλλη κοπελα .
Koιταξε λιγο και στο Ελλας εσκορντ.Παρακαλω
Προσωπικά πάντως δεν νηστεύω καθόλου αυτές τις μέρες
Και μάλιστα λέω να πάρω και για ένα τρίο την Ηλέκτρα