Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (26 μέλη και 181 επισκέπτες)

ak47

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι σιγουρος αγορινα?Και ειναι δω τουτη?

Σε νομίζω να παράτησε την Αμερική για να κάνει city tour στην Αθήνα...Μάλλον είναι fake η όλη φάση.

Εάν δεις στο Google με το όνομα που σου έδωσα έχει αρκετά sites με φωτογραφίες, Playmate of the Year 2004

Επισκέπτης
Σε νομίζω να παράτησε την Αμερική για να κάνει city tour στην Αθήνα...Μάλλον είναι fake η όλη φάση.

Εάν δεις στο Google με το όνομα που σου έδωσα έχει αρκετά sites με φωτογραφίες, Playmate of the Year 2004

Eχεις δικιο,και μενα μουφα μου φαινεται,σιγα μην ειναι εδω,αλλα ποτε δεν ξερεις.

Σου βγαζω το καπελο παντως για την ερευνα σου παντως! :thumbsup:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Χτυπησα Electra χτες η οποια ηταν περιποιημενη με exte και μαυρισμενη απο solarioum εχει βαλει και κανα δυο κιλακια και ειχε πολλα κεφια που ηρθε στο Ελλαδα.
Μαλλων με εχει καρφωσει ο Yura γιατι δεν πολυπερασα καλα.
Το κοριτσι ηταν ΟΚ αλλα δεν το ευχαριστηθηκα.
Μαλλων πρεπει να ξαναγραψω εξετασεις οπως λεει και ο ΜΕΓΑΣ ανταποκριτης των αλλων.
Την καλημερα μου.
Μαλλων θα με στρωσει η Tiffany σημερις.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Χτυπησα Electra χτες η οποια ηταν περιποιημενη με exte και μαυρισμενη απο solarioum εχει βαλει και κανα δυο κιλακια και ειχε πολλα κεφια που ηρθε στο Ελλαδα.
Μαλλων πρεπει να ξαναγραψω εξετασεις οπως λεει και ο ΜΕΓΑΣ ανταποκριτης των αλλων.
Την καλημερα μου.
και αν δεν και η κορασιδα σημερα θα :headbang: εγω παντως σου εκανα την ευγενικη παραχωρηση να δεις ποσο μεγαλη καρδια εχω :2funny: :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Την καλημερα μου.

κατι εχεις παθει... κανε εξετασεις... ολα θα πανε καλα... οι φιλοι σου θα σταθουν διπλα σου!!!!!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

Παιδια παντως το πρακτορειο υπαρχει και απαντανε στο τηλεφωνο.Τωρα αν εμφανιστει καμια αλλη απο αυτη που δειχνει στις φωτογραφιες αγνωστο.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
επισκεψη χθες σε elekta...

ανανεωμενη και ολο ορεξη!!!!
περασα πολυ καλα... τιμαει τα λεφτα της και με το παραπανω.
οχι σαν κατι αλλα μπαζα που μας ερχονται και ζητανε οτι ζητανε
χωρις να κανουν τιποτα!!!!
  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παλικάρια ξέρει κανείς μέχρι ποτε θα είναι στην Αθήνα αυτή η Ναταλία? Καλό νιμου φαίνεται

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Την καλημερα μου.

ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΑ?  ΑΠΟ & ΚΛΕΙΕΤΕ!!! Μάλλον σε λάθος μέρα πήγες. ΣΗΜΕΡΑ έπρεπε να πας που είναι της ΚΑΣΙΑΝΗΣ της περι πολλών πεσούσης γυνής!
(ΤΑΝΑ της εποχής της)  :2funny:

ΜΑΛΛΟΝ άλλος είναι μέγας ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ που σε άλλο και της αλλοδαπής μάλιστα εβαλε ΜΑΖΕΜΕΝΑ 3 reviews.... ΔΕΝ θυμάμαι ΟΝΟΜΑ αλλά κάτι στα χρόνια
του Χριστού έμοιαζε (33 για την ιστορία) Που θα μου πάει θα το βρώ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω πάντως γύρισα απο ένα ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ μασσάζι που ήταν και BODY to BODY. Ασε τι να πώ, αναφορά σ' άλλο thread ΑΛΛΑ αποφεύγω λόγω τον ημερών
τον ΚΛΗΡΟ & διάφορους τραγόπαπες.

Την καλημέρα μου να περνας καλά και ΟΧΙ πολύ SUSHI .... Ευχές? Τις επόμενες μέρες.

(Aσε το μαγαζί γίνεται ΑΣΤΕΡΙ θα τρελλαθούν οι τουρίστριες αμα τους πας εκεί για Σουσομάγαζο (tops of the tops) παρ Αθιν Αλώς οκ?)  :think:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ντρεπεσαι μεγαλη εβδομαδα. Αυτα τα παραδειγματα θα δωσεις.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Η κριτική σου με φωτογραφίζει. Μου λες μάλλον ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάω? Ή κάνω λάθος?

Αφού σε πήρα τηλ. από το δωμάτιο και το είχες κλειστό.
Το τεμάχιο είναι ίδιο η Β....ΣΑ ,είναι υπάκουο ,ομιλεί την Γερμανικήν,έχει ύψος 1,75 και φέρει όνυχους στα λεπτά της ακροδάχτυλα πολύ περιποιημένους.
Θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα καθότι γνωρίζω και την ΑΜΑΝΤΑ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αφού σε πήρα τηλ. από το δωμάτιο και το είχες κλειστό.
Το τεμάχιο είναι ίδιο η Β....ΣΑ ,είναι υπάκουο ,ομιλεί την Γερμανικήν,έχει ύψος 1,75 και φέρει όνυχους στα λεπτά της ακροδάχτυλα πολύ περιποιημένους.
Θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα καθότι γνωρίζω και την ΑΜΑΝΤΑ

Έφυγε ήδη RFB...με αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και επιθυμιών.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστώ Νιτρο, δεν την προλαβαίνω ουτε αυτή γαμώ την γκαντεμιά μου! Καμμιά καλή πρόταση για το διάστημα 29/4 εώς 2/5 υπάρχει? Είμαι νέος στο χώρο και θέλω τα φώτα σας!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας!
Μετά από κάποιες μέρες αποχής μπήκα να σας χαιρετήσω για Πάσχα!
Πάμε με την παρέα σε ένα χωριό ΄λίγο έξω από το Περτουλι να απομονωθουμε,να ηρεμήσουμε,να φάμε και να πιουμε.Επειδή δεν ξέρω πως θα πηγαίνουν κινητά και wireless Internet συνδέσεις δεν παίρνω όρκο για το πόσο συχνά θα ενημερώνομαι για την δράση σας πάντως υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να είμαι κοντά σας και μετά το Πάσχα πάλι στις επάλξεις!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας!
Μετά από κάποιες μέρες αποχής μπήκα να σας χαιρετήσω για Πάσχα!
Πάμε με την παρέα σε ένα χωριό ΄λίγο έξω από το Περτουλι να απομονωθουμε,να ηρεμήσουμε,να φάμε και να πιουμε.Επειδή δεν ξέρω πως θα πηγαίνουν κινητά και wireless Internet συνδέσεις δεν παίρνω όρκο για το πόσο συχνά θα ενημερώνομαι για την δράση σας πάντως υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να είμαι κοντά σας και μετά το Πάσχα πάλι στις επάλξεις!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ZTOD και να θυμάσαι τώρα το ΠΑΣΧΑ:
"Καλύτερα αρνάκι με παρέα παρά γίδα μόνος σου"

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom