Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (16 μέλη και 193 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Την καλησπέρα μου απο πολύ μακριά σε όλα τα αλάνια.

War, κάντο πιο λιανά αυτό. Είμαι μακριά, μόνος, απέχω από όλα τα αθλήματα, οπότε έχω χρόνο να αναλύσω και να σκεφτώ. Κάτι σαν Πουαρώ, ή καλύτερα Κλουζώ.

Που εισαι αλανι στα ξενα?Την linda την πηρες? :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
  αφου εβαλε κιλακια ακυρονω λοπον το αυριανο μου ραντεβου οποιος  θελει ας παει σιγα να μην παω με τη φαλαινα την τιφφανυ (χο χο...)

Μπορω να παω εγω στη θεση σου Ala και θα την κανω εγω να τα χασει ευκολα το κοριτσι!
Βαθεια καθισματα ασταματητα,κοιλιακους με ψηλα ποδια και τετοια πολλα ακομα.... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο hellas esc βλεπω αρκετα αξιολογα τεμαχια!!Εχει τιμησει κανεις κανενα μωρο?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Μπορω να παω εγω στη θεση σου Ala και θα την κανω εγω να τα χασει ευκολα το κοριτσι!
Βαθεια καθισματα ασταματητα,κοιλιακους με ψηλα ποδια και τετοια πολλα ακομα.... :2funny: :2funny:
θα παω να της αφησω ενα προγραμμα καλο για διαιτα και θα φυγω ουτε να την δω δεν θελω .......που να παρακαλαει εγω δεν καθομαι πανω απο 2 ωρες ποια νομιζει μορε πως ειναι
η βουβαλα ......ti ti tiffany !!!!!!!  ti ti tiffany!!!!!    λοιπον το βραδη θα σας  πω περισσοτερα  (σιγα που δεν τα ξερετε).

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αυριο θα παω να παρω την ρεβανς απο την krystal γιατι την προηγουμενη εβδομαδα με ειχε βγαλει νοκ νταουν :2funny: αντε να δουμε τωρα ποιος θα βγει νικητης! :2funny:  :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά μου ήρθε μύνημα για tiff αύριο στις 11:30 , μάλλον κάποιος ακύρωσε αλλά δυστυχώς δε μπορώ οπότε όποιος συνάδελφος προλάβει...... 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε τι γινεται ο μαρκουλης στελνει την ηλεκτρα πασχαλιατικα, αρε απιστε θωμα μαρκ θες να μας χαλασεις ενω δεν θελουμε! τραβατε με και ας κλαιω :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε τι γινεται ο μαρκουλης στελνει την ηλεκτρα πασχαλιατικα, αρε απιστε θωμα μαρκ θες να μας χαλασεις ενω δεν θελουμε! τραβατε με και ας κλαιω :2funny: :2funny:
Εγω παντως Πασχα ξεπασχα θα περασω να το δω σημερα το κοριτσοπουλο. :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εδω και τρεις μερες με εχει λυσαξει ο rob στα email με αυτες τις πατσαβουρες που στελνει τι λες μακρια? :think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom