You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (8 μέλη και 186 επισκέπτες)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Όσοι προλάβουν μέχρι Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Μετά έχει περίοδο...Tiffany 4 ever Baby!
Επισκέπτης
11.30 το βραδυ καποιος ακυρωσε Tiffany για σημερα το βραδυ μολις μου ειρθε sms , για να δω ποιος θα προλαβει να μπει.
Ποιος ειμαι ο πουστης το Roiter.
Ποιος ειμαι ο πουστης το Roiter.
Επισκέπτης
Και του Λαζαρου δεν μας ειπες Path.Όσοι προλάβουν μέχρι Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Μετά έχει περίοδο...
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
...εδωωωωωωω θα είναι το κορίτσι μας. Εδώ! Με τα λαδάκια της, τα τζακούζι της, τα θαλάσσινά της δίπλα στην παραλία, με τα ΟΛΑ της. Κι από 15-16 Μαϊου, ξανά στην πρωτεύουσαΚαι του Λαζαρου δεν μας ειπες Path.
ΥΓ. Προβλέπω Κ-Α-Υ-Τ-Ο καλοκαίρι στην Χαλκιδική φέτος (ΞΑΝΑ!) Μέχρι και οι γυναίκες θα παθαίνουν πλάκα για πάρτη της στην παραλία.
Επισκέπτης
Όσοι προλάβουν μέχρι Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Μετά έχει περίοδο...
Aγωνιστικη περιοδο για οσους δεν καταλαβαν....!!!
Επισκέπτης
Μετα το πουλι του ο ZTOD που εχασε στην Jane τωρα εχασε και την μεση του στην Crystal!!
Παει το παλλικαρι....!Διαλυεται σιγα σιγα...
Παει το παλλικαρι....!Διαλυεται σιγα σιγα...
Επισκέπτης
Βρε Path για την Κυριακη του Θωμα λες εσυ ....εδωωωωωωω θα είναι το κορίτσι μας. Εδώ! Με τα λαδάκια της, τα τζακούζι της, τα θαλάσσινά της δίπλα στην παραλία, με τα ΟΛΑ της. Κι από 15-16 Μαϊου, ξανά στην πρωτεύουσα
ΥΓ. Προβλέπω Κ-Α-Υ-Τ-Ο καλοκαίρι στην Χαλκιδική φέτος (ΞΑΝΑ!) Μέχρι και οι γυναίκες θα παθαίνουν πλάκα για πάρτη της στην παραλία.
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Η γκαντεμιά είναι ότι πρίν και μετά (από 13μμ-15μμ) ήταν ελεύθερη χθες την ώρα που έστειλα μύνημα, αλλά δεν μπορούσα άλλη ώρα εκτός από αυτή.
Ισως και να μηνηταν ελευθερη πριν
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βρε Path για την Κυριακη του Θωμα λες εσυ .
ΒΑΒΥ μην ανησυχείς ανέβα μέχρι Β. Ελλάδα και μετά πας και στις γύρω παραλίες κάτι θα πετύχεις! ΑΝ δεν ξέρεις να σε πω ΕΓΩ που θα τον βρείς
αυτόν τον ΑΛΗΤΟΒΙΟ, που λείπει γυναίκα εις αλλοδαπήν και χωρεύει ο ΓΑΤΟΣ
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όσοι προλάβουν μέχρι Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Μετά έχει περίοδο...
Ρε ΑΛΗΤΟΒΙΕ ο προσωπικός της γιατρός είσαι? Μάλλον μου μοιάζει, αν θυμάμε καλά τις μέρες ότι την έποιασε περίοδο την προηγούμενη φορά και κάθησε
παραπάνω!!! Και αφουν δεν μπορούσε απο μπρός ξέχασε του ενδοιασμούς απο ΠΙΣΩ... πες μου κάνω λάθος...?
Επισκέπτης
Rebeti , πρεπει να μετακομισεις το ξερεις....?
Το Σεπτεμβρη του 2009 θα ειμαι κοντα σας, αλανια. Κανονιστε κανονακια
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Και που να ακούσεις το επίθετό της!!! Με ένα "ΤΣΙ" για πρόθεμα... γίνεται το πιο υπέροχο και ερωτικό επίθετο που έχεις ακούσει ποτε! Ονομα και πράγμα - ΟΥΤΕ παραγγελία να το είχε κάνει.Παντως το ονομα Tiffany ειναι ξενερωτο και δεν δενει με την εικονα της. Και λογικο γιατι δεν ειναι το πραγματικο της, το οποιο και πιο ωραιο ειανι και δενει πιο πολυ με την θεα!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Κάνεις λάθος Άλλωστε δεν γουστάρω κωλαράκιΡε ΑΛΗΤΟΒΙΕ ο προσωπικός της γιατρός είσαι? Μάλλον μου μοιάζει, αν θυμάμε καλά τις μέρες ότι την έποιασε περίοδο την προηγούμενη φορά και κάθησε παραπάνω!!! Και αφουν δεν μπορούσε απο μπρός ξέχασε του ενδοιασμούς απο ΠΙΣΩ... πες μου κάνω λάθος...?
ΑΛΛΟΥΣ ενδοιασμούς ξέχασε - αυτά που στα μονόωρα & δίωρα ΛΕΕΙ πως "κρατάει" μόνο για τον "boyfriend". Παπάρια! When the money talks... the "oh...not that!" walks! Και την προηγούμενη φορά που την είχα (πριν αρκετούς μήνες), έτσι είχε κάνει - προφανώς λόγω πολυήμερου booking που "παίζει" σε διαφορετική κατηγορία συναλλάγματος (και καλοκαιρινών διακοπών σε Ελληνικό νησί που θα θυμάται για πολλά χρόνια).
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Και που να ακούσεις το επίθετό της!!! Με ένα "ΤΣΙ" για πρόθεμα... γίνεται το πιο υπέροχο και ερωτικό επίθετο που έχεις ακούσει ποτε! Ονομα και πράγμα - ΟΥΤΕ παραγγελία να το είχε κάνει.
Εδω μετα την επισκεψη ξεχασα το δικο μου επιθετο.
Το δικο της θα θυμαμαι???
Δεν ξερω γιατι αλλα στην κριτικη μου μπηκαν λαθος 2 πραγματα
α-Φυσικα ΚΑΙ τηρηθηκαν οι υπηρεσιες
β-η επισκεψη εγινε 18
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
Ok, τα διόρθωσα αυτά paracelsus.
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Η Natalia από Best Europe είναι στην Αθήνα; Στη σελίδα τους δε γράφουν τίποτα και το τηλέφωνο δεν απαντάει.
Απο Δευτερα νομιζω φιλε. Παρε να μας πεις και εμας. Την θελω σαν τρελος απο εμφανιση, αλλα θα λειπω απο Αθηνα
Επισκέπτης
Τον Ρουβα στο τελος να μην ειχε και θα ηταν καλυτερο.Και που να ακούσεις το επίθετό της!!! Με ένα "ΤΣΙ" για πρόθεμα... γίνεται το πιο υπέροχο και ερωτικό επίθετο που έχεις ακούσει ποτε! Ονομα και πράγμα - ΟΥΤΕ παραγγελία να το είχε κάνει.
[youtube=425,350]S1A0p0F_iH8[/youtube]
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τον Ρουβα στο τελος να μην ειχε και θα ηταν καλυτερο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ εσύ δεν είπες ΟΤΙ θα λείπεις?? ΜΜΜΜμμμ δεν μπορείς να αφήσεις τα κορίτσια μόνα τους.... ΤΟΝ Ρουβα εεε? Τι ποιητικό εεε?
Σκέτος ιμπρεσάριος είσαι εσύ παιδί μου, με το Ν και με το Σ κάνεις review!
Nα παιρνάς καλά και να προσέχεις...
Υ.Γ. Και ΠΟΥ να ακούσεις στα Ρωσικά πως λέγεται αντίστοιχα? Θα σε στείλω αδιάβαστω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K