Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (29 μέλη και 216 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mαγκες,επιστροφη απο Τifanny!Tι να πρωτο πω για αυτη την γυναικα!Οτι καλυτερο μου εχει τυχει σε citytour μακρααααααααν!Τρελος μουναρος!Ξεχασα ηδη τη  Bibi black,ξεχασα Sheila grant τις ξεχασα ολες τις αλλες!Πραγματικα οποιος δεν εχει κλεισε εχασε μαγκες!Το λεω και ας με πουνε και αφανταδορο μερικοι, τους γραφω στα @@@@@ μου!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Mαγκες,επιστροφη απο Τifanny!Tι να πρωτο πω για αυτη την γυναικα!Οτι καλυτερο μου εχει τυχει σε citytour μακρααααααααν!Τρελος μουναρος!Ξεχασα ηδη τη  Bibi black,ξεχασα Sheila grant τις ξεχασα ολες τις αλλες!Πραγματικα οποιος δεν εχει κλεισε εχασε μαγκες!Το λεω και ας με πουνε και αφανταδορο μερικοι, τους γραφω στα @@@@@ μου!
Aντε τη δευτερα θα γευτω το γλυκο αυτο φρουτο να σου πω λαλακυκακι το βυζι ειναι πολυ σιλικονενιο κανει μπαμ ????

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ρε παλικαρια περα απο εναν που εδωσε και ρεβιου (χο χο) θα παω σαυτη τη jasmin στο αγνωστο αυτο το τουρ μεγαλη επιτυχια εγω και αλλος ενασ δυο τρελη, την καταλυπηθηκα 1 πελατη την ημερα , τουλαχιστον θα ειναι ξεκουραστη ,

Επισκέπτης
Aντε τη δευτερα θα γευτω το γλυκο αυτο φρουτο να σου πω λαλακουκακι το βυζι ειναι πολυ σιλικονενιο κανει μπαμ ????

To τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεις Alaleon οταν φυγεις απο το δωματιο θα ειναι αυτο,να μου το θυμηθεις και να το επιβεβαιωσεις οτι στο ειπα κοιολας οταν γυρισεις παρακαλω! :2funny: :2funny: :2funny:

Διαβασε review μου και θα καταλαβεις τι εννοω!

Επισκέπτης
Μερικοι παντως το χαβα τους εδω μεσα!!Μονο υπονοουμενα,ειρωνιες και υποδειξεις ειναι!!!!Κανενα REVIEW ομως δεν βλεπουμε!

Τσαμπα μαγκες τους λεω εγω αυτους και οταν  διαβασει αυτο το μηνυμα εχω να του πω το εξης :

''ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ''!

Εισαι ''ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ''

Χαιρετισματα! ;)

Επισκέπτης
Σιγα μην κοιμηθω μετα απο τοσο υπερανταση που  εχω απο Tiffany!Αληθεια γιατι δεν εμφανιζεται το Review μου αγαπητοι μου  Mods?

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή, μην αρπάζεσαι, δεν πήγαινε σε εσένα η σπόντα. Εάν δεις, στην παράθεση του κειμένου σου από πάνω έχω κάνει edit και έχω γράψει "Quote from: Somebody, δεν έχει σημασία ποιος on Today at 15:57:04".

Προσωπικά πιστεύω πέφτει κάποιο δούλεμα. Μπορεί να κάνω και λάθος, ως συνήθως άλλωστε.

Ελαστικό πρόγραμμα ή μη, δεν το κρίνω εγώ.

Συγνώμη Yorgos, δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου. Σε αυτό έχεις δίκιο την αλήθεια κανείς δεν την ξέρει.

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0

Διάβασα το ριβιού. Πω πω ζημιά πρωί πρωί.  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
KAΛΑ είπα ο άνθρωπος να φάω ήρεμα λίγο έξω και μόλις γύρισα και βλέπω ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ και ΟΛΟ το γνωστό ακροατήριο ΒΑΒΥ μαζί σου...
ΑΛΛΑ εδώ θα συμφωνήσω είναι δύναμη το παιδί, ειπα φίλος κολλητος σε ΠΜ μαζί της  ακόμη να συνέλθει τον έχω χάσει... 

:2funny: :2funny: :2funny:

Ασε έχω μια αμυδρά εντύπωση ΟΤΙ το συγκεκριμένο ξέκωλο  ξεπερνάει τις Ρωσίδες στα σημεία!  :think:
Ειναι απολυτα φυσιολογικο ο PATH να εχει ξεχασει το ονομα του οχι μονο να τον εχεις χασει.
Εδω παμε για δυο ωριτσες και κανουμε μια βδομαδα να συνελθουμε με την συγκεκριμενη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ειναι πολυ καλη και εχει κατι ιδιαιτερο .
Νομιζω απο τα καλυτερα. :think:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μερικοι παντως το χαβα τους εδω μεσα!!Μονο υπονοουμενα,ειρωνιες και υποδειξεις ειναι!!!!Κανενα REVIEW ομως δεν βλεπουμε!

Τσαμπα μαγκες τους λεω εγω αυτους και οταν  διαβασει αυτο το μηνυμα εχω να του πω το εξης :

''ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ''!

Εισαι ''ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ''

Χαιρετισματα! ;)

KAΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ μην ΖΟΡΙΖΕΣΕ πες και κανένα ΟΝΟΜΑ δέν πειράζει. Είπαμε review δεν βάζω εκτός εαν είναι φόλα για τα περαιτέρω.
Τώρα τον Λαλάκη το είσαγώμενο το ξέρεις?.... Αγόρι μου εσυ πήγες 2 ώρες και τρελλάθηκε ΛΕΣ και δεν έχεις ξαναδεί ΝΙΜΟυ στην
ζωή σου... Στην παρέα αγόρι μου τέτοια κορίτσια τα κλείνουμε για ΠΜ, μετά τον PATH και όλες τις λεπτομέρειες ακολουθώ....
(Και ΠΜ reviews ΔΕΝ δέχονται εδώ πέρα μέσα θα τα ποστάρω αλλού)

Φιλάκια και καλή ανάρωση, εχεις δρόμο παλληκάρι ακόμη να διαβείς...

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΒΑΒΥ its friday today no hard work!

Επισκέπτης
Tiffany.
Εγω τα εχω γραψει απο την προηγουμενη φορα οποτε δεν θα αναφερθω στα του sex αναλυτικα.
Αυτο που θα πω ειναι οτι λογο ηλικιας και προσωπικου γουστου , οταν συνανταω ενα CT κουβαλαω μαζι μου δυο κανονακια maximum.
Με αλλα λογια παω να ριξω ενα πολυ καλο πηδο μεγαλης διαρκειας και το δευτερο κανονακι το αφιερωνω στην εκαστοτε γκομενα η οποια πρεπει να ασχοληθει μονη της και με την τεχνικη της για να τα καταφερει.
Μεχρι στιγμης μονο η ΒΙΒΙ ειχε καταφερει μεσα σε ενα δυορο να με κανει να παραμιλησω και να χασω το μετρημα. :headbang:
Χτες τα καταφερε και η Tiffany πραγμα που της βγαζω το καπελλο γιατι οπως καταλαβαινετε ειμαι και δυσκολος. :rockon:
Οποτε τι να παραπανο να λεω .
Αφηνω τους νεους να γραψουν και να παραληρισουν.
Ναι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει και εγω θα το τιμαω καθε φορα και μια και δυο φορες.
Εαν δε μπορουσα θα εκλεινα και PM  μαζι της ευκολα , ελα ομως που εχουμε και αλλες προτεραιοτητες και εχουμαι να βολεψουμαι και τα ενγχωρια .
Δεν γινετε να τα εχουμε ολα δικα μας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
RESPECT ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. :rockon:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Σου είπα BABY κανόνισε κανένα επαγγελματικό ταξίδι? ΔΕΝ με ΑΚΟΥΣ χρόνια ταξιδιάρικο πουλί μιλάμε οτι καλλίτερο.
Ισως τα καλλίτερα που θυμάμε σαν παλιόγερος.... Μολις δοκιμάσω θα σου πω, πάντως το μέτρημα τοχασε με μια
Σλοβάκα νυμφο τετρολογία στο 2ώρο.... Πήγα σε γιατρό να με κοιτάξει μετά ότι κάτι έχω και δεν μουπεφτε ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Morning
Εγω τελειωσα με CT και με σκληρη δουλια , την κανω για δεκαημερο ΠΑΣΧΑ holiday.
Το κλεινω το γραφειο κολαω και την 1Μαγια και τα λεμε σε δυο βδομαδες.
Με καλυψε η Tiff για ολο τον καιρο που θα λοιπω. :2funny: :2funny: :rockon:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Morning
Εγω τελειωσα με CT και με σκληρη δουλια , την κανω για δεκαημερο ΠΑΣΧΑ holiday.
Το κλεινω το γραφειο κολαω και την 1Μαγια και τα λεμε σε δυο βδομαδες.
Με καλυψε η Tiff για ολο τον καιρο που θα λοιπω. :2funny: :2funny: :rockon:

Aσε ΒΑΒΥ να φιλάμε ΕΜΕΙΣ την ΑΘΗΝΑ μην φοβάσε! ΞΕΡΙΕΣ κάτι προσωπικές υποχρεώσεις για να είμαι καλό παιδί ΑΛΛΑ μετά....

Θα βγώ να ΠΙΑΣΩ τον ΜΑΗ και το ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ καλά να περάσεις και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, μην ξεχάσεις να στείλεις το φιλι της ΑΓΑΠΗΣ εκεί που αγαπάς (παρόντες και απόντες, haraso?  :think:)

Επισκέπτης
KAΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ μην ΖΟΡΙΖΕΣΕ πες και κανένα ΟΝΟΜΑ δέν πειράζει. Είπαμε review δεν βάζω εκτός εαν είναι φόλα για τα περαιτέρω.
Τώρα τον Λαλάκη το είσαγώμενο το ξέρεις?.... Αγόρι μου εσυ πήγες 2 ώρες και τρελλάθηκε ΛΕΣ και δεν έχεις ξαναδεί ΝΙΜΟυ στην
ζωή σου... Στην παρέα αγόρι μου τέτοια κορίτσια τα κλείνουμε για ΠΜ, μετά τον PATH και όλες τις λεπτομέρειες ακολουθώ....
(Και ΠΜ reviews ΔΕΝ δέχονται εδώ πέρα μέσα θα τα ποστάρω αλλού)

Φιλάκια και καλή ανάρωση, εχεις δρόμο παλληκάρι ακόμη να διαβείς...

Kαλημερα!Παρακαλω να επιστραφει η μυγα πισω....

Αγορινα,γιατι τσιμπησες?Σε σενα απεθυνοταν το μηνυμα?

Δεν πειραζει ομως.Οπως τα λες ειναι,εχεις απολυτο δικιο.

Φιλακια.

P.s  Οταν την κλεισεις καμοια βδομαδουλα,Δωσε της χαιρετισματα απο τον ψηλο...Θα καταλαβει ;)

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
για ellen petit ενα τσεχοπουλο που μενει αθηνα  γνωριζει κανενας φιλος τιποτα? thank yoy

Καλημέρα φίλοι μου
Σήμερα μόλις μπήκα και είδα το μύνημα. Οπως τα έχουν πει και οι φίλοι παρακάτω. Κομοδίνο και πολύ της πάει. Πήγαινε οπουδήποτε αλλού. Μπάζο του κερατά.........

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Πάντως παίδες πολύ αργή ενημέρωση έχουμε για τα citytours που έρχονται και τα βλέπουμε αφού έχουν έρθει. Δεν ξέρω σε ποια site τα βλέπετε αλλά καλό θα ήταν οι φίλοι που ξέρουν να ρίχνουν ένα update από πριν να ξέρουμε τι μας έρχεται να προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Δεν πρόλαβα ούτε TIFFANY ούτε CRYSTAL      :headbang: :headbang: :headbang: >:(

DJ PUSSY RIDER

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνδιαμαρτυρομαι κι εγω :- :-
ειχα παρει την tiffany την προηγουμενη φορα που ηρθε μια ωρα και ειχα πει οτι επειδη η τσεπη μου δεν σηκωνει
τουριστριες ,να τιμαω μονο αυτην!
χτες το απογευμα την ειδα στο citytours in greece και εστειλα sms.καμια απαντηση..... :huh: :huh: :huh:
Σημερα το πρωι πηρα τηλ και μου λεει κλεισμενη ολες τις ωρες μεχρι και Μ.Τριτη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μηπως θα μπορουσε καποιος να ακυρωσει γιατι θα αμαρτησω μεγαλοβδομαδα :idiot: :idiot: :idiot:

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Ναι ρε παιδιά
Ποιός έχει κλείσει σήμερα 13:00 για 2 ώρες ; Είναι οι μόνες ώρες που μπορώ και αν και πήρα από χθές ήταν ήδη κλεισμένη. Ποιός φίλος είναι ; Μήπως το σκέφτεται να ακυρώσει ; Θα του το χρωστάω χάρη    :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Και που να δεις ποσοι εχουν μεινει απ εξω ακομα.

[youtube=425,350]sQaXT0sTxUI[/youtube]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom