MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
και απο δω πέρασε!για Παρίσι γιατι αναφερεσαι αποκλειστικα;Ψαξε ΕG. Εχει περασει απο Παρισι το μωρο!
και απο δω πέρασε!για Παρίσι γιατι αναφερεσαι αποκλειστικα;Ψαξε ΕG. Εχει περασει απο Παρισι το μωρο!
και απο δω πέρασε!για Παρίσι γιατι αναφερεσαι αποκλειστικα;
Υπολόγιζε +10-12 κιλά παραπάνω από αυτό που βλέπεις και πιο γυφτέ πρόσωπο...λέω να παω για ενα γεια!
δηλ ταυτόχρονο τουρ αθηνα-Παρίσι;Την εχω δει να διαφημηζει και εκει!
δηλ ταυτόχρονο τουρ αθηνα-Παρίσι;
οι φωτο ειναι παλιές αλλα εσυ υποθετεις η την είδες;Υπολόγιζε +10-12 κιλά παραπάνω από αυτό που βλέπεις και πιο γυφτέ πρόσωπο...
A ok !με μπερδεψες παλι!Μαριε μην μπερδευεσαι. Το κοριτσι εκανε τουρισμο και στο Παρισι οποτε μπορει να εχουν βαλει και οι Γαλλοι κριτικες για ενημερωση και μονο.
Την έχω συναντήσει περίπου 1.5 χρόνο πριν. Το στήθος τεράστιο αλλά τα υπόλοιπα όπως προείπα...Μανιακή επίσης με την καθαριότητα (προτέρημα αυτό) και αρκετά τσαμπουκαλού!οι φωτο ειναι παλιές αλλα εσυ υποθετεις η την είδες;
Την έχω συναντήσει περίπου 1.5 χρόνο πριν. Το στήθος τεράστιο αλλά τα υπόλοιπα όπως προείπα...Μανιακή επίσης με την καθαριότητα (προτέρημα αυτό) και αρκετά τσαμπουκαλού!
καλημερα λέει ο κόσμος πρωτα!που εισαι αγάπη;Παρεμπιπτόντως πήγε κανείς με Layla να μας πει εντυπώσεις; ()... Αυτό το κωλί το έσκιζα άνετα.
καλημερα λέει ο κόσμος πρωτα!που εισαι αγάπη;
εισαι στα πάτρια εδάφη η έξω;ρε παπαρι τη σερενα-εογκ Βρυξέλλες την πήρες;αν εισαι έξω σου δίνω αποστολή για μια να μου πεις πως ειναι !Καλημέρα!
εισαι στα πάτρια εδάφη η έξω;ρε παπαρι τη σερενα-εογκ Βρυξέλλες την πήρες;αν εισαι έξω σου δίνω αποστολή για μια να μου πεις πως ειναι !
οκ!για ολιβια έχεις προσωπική εμπειρία;Παρίσι, Βρυξέλλες, Αθήνα πήρα την σερενατα... στείλε πμ για την αποστολή! μην σπαμάρουμε εδώ...
οκ!για ολιβια έχεις προσωπική εμπειρία;