Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
γάτος είσαι που το κατάλαβες ρε ότι την προμοτάρω...αφού προτείνω κιόλας 140 το full από 230 που ζητάει....πόσο μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα

ειπα λιγο οτι την βοηθας , δεν ειναι κακο αλλωστε να βοηθας ανθρωπους
γιατι τσατιζεσαι ? ολοι το εχουμε κανει καποια φορα στην ζωη μας ..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ειπα λιγο οτι την βοηθας , δεν ειναι κακο αλλωστε να βοηθας ανθρωπους
γιατι τσατιζεσαι ? ολοι το εχουμε κανει καποια φορα στην ζωη μας ..

όχι αγαπητέ... όπως και να σε λένε, έχω πάψει προ πολλού να είμαι ελεήμων με τις πουτάνες...αλλά από το να κρίνεις το τί γράφω γιατί δεν γράφεις την δική σου κριτική να μας πεις τη γνώμη σου από το να πετάς εξυπνάδες?

ούτε ξέρει ποιος είμαι ούτε αν γράφω ούτε χρησιμοποιώ το νικ μου στα ραντεβού μου αγαπητέ ,δεν το έχω ανάγκη...μόλις οι πουτάνες δουν το μαρούλι στο κομοδίνο, λίγο αρρενωπός να είσαι (που δεν είμαι) και αρωματισμένος παίρνεις το 100%...

πάντως διάβασε καλά την κριτική ,κοίτα και τις βαθμολογίες  ...ούτε τρελάθηκα ούτε είπα την προτείνω όπως έχω κάνει με άλλες ...άλλα λέω, αλλά προφανώς μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τι καθεσε και ασχολεισε ρε Bro ?
Ο μονος που γραφεις εισαι και τους ανοιγης τα ματια καθε τοσο ασε να μας δοσουν τιποτα καλο απο αυτα που εχουν οι παλλικαραδες να δουμε τα γουστα τους !!!
Οσο για τον Δικολαβο απλα σε ζηλευη γιατι δεν του βγαζουν τα γουστα που βγαζουν σε σενα !!!  :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
δε νομίζω να ειναι και το καλύτερο vfm(bj with,no kiss,no cim/cif),καταγραφή δεν υπαρχει εκτος και αν την κρύβουν και δε μας λενε τιποτα και ειναι τοσο καλη!για μη μου απτο την κόβω και για τα δικα σου anal standards,no way!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δε νομίζω να ειναι και το καλύτερο vfm(bj with,no kiss,no cim/cif),καταγραφή δεν υπαρχει εκτος και αν την κρύβουν και δε μας λενε τιποτα και ειναι τοσο καλη!για μη μου απτο την κόβω και για τα δικα σου anal standards,no way!

Για τα δικα μου στανταρντ ....................μια χαρα!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
δηλ δε θεωρείς το πακέτο της αλμυρο ;μη φασκεις και αντιφασκεις με την καθεμια!εγω βλεπω για μια ώρα τα 270 ειναι πολλα για το studio service που προάγει!ειναι και ανεξάρτητη !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δηλ δε θεωρείς το πακέτο της αλμυρο ;μη φασκεις και αντιφασκεις με την καθεμια!εγω βλεπω για μια ώρα τα 270 ειναι πολλα για το studio service που προάγει!ειναι και ανεξάρτητη !

Παλι μπερδευτηκες εσυ?  :think: :grin: :grin: :grin:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Έχω απορία αν το κορίτσι στην φωτογραφία του ΝΙTRO ιδρώνει καλά την φανέλα...  :)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και πως την ειπαμε....
Μαργαριτα...? του Μαη....? 500ροβια?

Παρόμοια θέματα

Stories