Παρεμπιπτόντως πήγε κανείς με Layla να μας πει εντυπώσεις; ()... Αυτό το κωλί το έσκιζα άνετα.
Moύναρος φαίνεται!
Για Ολίβια τα είπαμε 100 φορές.
Ψηλή κορμάρα,μπουτια κώλος κλπ
λίγο χαλάει στη φάτσα,που μοιάζει με την ελίζα βόζεμπεργκ
Παρεμπιπτόντως πήγε κανείς με Layla να μας πει εντυπώσεις; ()... Αυτό το κωλί το έσκιζα άνετα.
Μια φορα στα τηλεπαραθυρα ενας δημοσιογραφος μπερδευτηκε και αντι για Βοζεμπεργκ,την ειπε Ροζεμποργκ,τη φιλη μας την Ελιζα.Moύναρος φαίνεται!
Για Ολίβια τα είπαμε 100 φορές.
Ψηλή κορμάρα,μπουτια κώλος κλπ
λίγο χαλάει στη φάτσα,που μοιάζει με την ελίζα βόζεμπεργκ
Ασε που δεν θα παει και ο Δικολαβος μιας και δειχνει οτι ειναι μουνι αξιολογο και δεν θα μαθουμε ποτε τιποτα για την κυρια !!!
Ασε που δεν θα παει και ο Δικολαβος μιας και δειχνει οτι ειναι μουνι αξιολογο και δεν θα μαθουμε ποτε τιποτα για την κυρια !!!
ελα ρε φέρνει και το gae Pamela- jasmin!ξεμενουμε ποτε;για Oxana ουτε κατα διάνοια μολις είδα κσι extra dt ,ουτε οι ps δεν το είχαν !κοροιδια!Χμμμμμμμμμμμμμ
Μέχρι τις 6-07 όμως τί κάνουμε? ? ? :-
ελα ρε φέρνει και το gae Pamela- jasmin!ξεμενουμε ποτε;για Oxana ουτε κατα διάνοια μολις είδα κσι extra dt ,ουτε οι ps δεν το είχαν !κοροιδια!
Πολυ ομορφη οντος !!!Εδώ με βλέπω.
Καμία κριτική μεν αλλά ένας φίλος πριν μέρες είπε οτι πρόκειτε περί εξαιρετικής εμφάνισης.... Το οτί είναι ψύρα με την καθαριότητα δεν με πειράζει. Ϊσα ίσα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο γέροι να παρασημοφορηθούμε.
ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΡΕΣ.... Νομίζαμε για λαυράκι με την καινούρια φωτογράφιση αλλα......
Η ίδια σαβουροξάνα είναι που χε γράψει ο Νίτρος εδώ:
Πώ πω ευτυχώς το πήρα γραμη...
Αντμίνα.... συγχώνευσε να σώσουμε κανάν άνθρωπο!!!
Εδώ με βλέπω.
Καμία κριτική μεν αλλά ένας φίλος πριν μέρες είπε οτι πρόκειτε περί εξαιρετικής εμφάνισης.... Το οτί είναι ψύρα με την καθαριότητα δεν με πειράζει. Ϊσα ίσα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο γέροι να παρασημοφορηθούμε.
έχει και παρασκήνιο ...πριν κάνα δίμηνο μου ζήτησαν με pm να αποσύρω την κριτική μου ένας περίεργος και τον παρέπεμψα στην διεύθυνση...
αν θες την άποψή μου όσο αυτό ήταν ψαρωμένο τα δινε όλα ...μετά κάηκε ...τώρα αν με το καινούργιο γραφείο βάλει μυαλό δεν ξέρω αλλά έχει έφεση στο social παρά στη δουλειά
Πολυ ομορφη οντος !!!
Κομοδιναρα ομως !!!
Ακου και τον γερο !!! ;)
έχει και παρασκήνιο ...πριν κάνα δίμηνο μου ζήτησαν με pm να αποσύρω την κριτική μου ένας περίεργος και τον παρέπεμψα στην διεύθυνση...
αν θες την άποψή μου όσο αυτό ήταν ψαρωμένο τα δινε όλα ...μετά κάηκε ...τώρα αν με το καινούργιο γραφείο βάλει μυαλό δεν ξέρω αλλά έχει έφεση στο social παρά στη δουλειά