Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (0 μέλη και 81 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παρεμπιπτόντως πήγε κανείς με Layla  :tits: να μας πει εντυπώσεις;  :fuck2: ()... Αυτό το κωλί το έσκιζα άνετα.

Moύναρος φαίνεται!
Για Ολίβια τα είπαμε 100 φορές.
Ψηλή κορμάρα,μπουτια κώλος κλπ
λίγο χαλάει στη φάτσα,που μοιάζει με την ελίζα βόζεμπεργκ

Συνημμένα

• Converted_file_09782c14.jpg
    Converted_file_09782c14.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 19

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Moύναρος φαίνεται!
Για Ολίβια τα είπαμε 100 φορές.
Ψηλή κορμάρα,μπουτια κώλος κλπ
λίγο χαλάει στη φάτσα,που μοιάζει με την ελίζα βόζεμπεργκ
Μια φορα στα τηλεπαραθυρα ενας δημοσιογραφος μπερδευτηκε και αντι για Βοζεμπεργκ,την ειπε Ροζεμποργκ,τη φιλη μας την Ελιζα.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ασε που δεν θα παει και ο Δικολαβος μιας και δειχνει οτι ειναι μουνι αξιολογο και δεν θα μαθουμε ποτε τιποτα για την κυρια !!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε που δεν θα παει και ο Δικολαβος μιας και δειχνει οτι ειναι μουνι αξιολογο και δεν θα μαθουμε ποτε τιποτα για την κυρια !!!

Γιατί όχι? Θα μας πεί ρε. Κουτσά στραβά ρίχνει καμιά κριτική... Κωλί έχει φοβερό πάντως γιατί δεν μπορεί να παίζει τόσο πολυ φότοσοπ σε σχήμα. Αλλά από πρόσωπο φοβάμε μήπως δρακουμελίζει!!!!

Αυτή η φωτό στο κομοδίνο πάντως με το κορμί τόξο είναι για πολλά γαμίσια το στανίο μου.  :s&m_3:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εγω το ξερω οτι εισαι ξυπνιος οι αλλοι δεν το ξερουν !!! ;)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΡΕΣ.... Νομίζαμε για λαυράκι με την καινούρια φωτογράφιση αλλα......

Η ίδια σαβουροξάνα είναι που χε γράψει ο Νίτρος εδώ:

Πώ πω ευτυχώς το πήρα γραμη...  :grin: :grin: :grin:

Αντμίνα.... συγχώνευσε να σώσουμε κανάν άνθρωπο!!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε φέρνει και το gae Pamela- jasmin!ξεμενουμε ποτε;για Oxana ουτε κατα διάνοια μολις είδα κσι extra dt ,ουτε οι ps δεν το είχαν !κοροιδια!

Πάμελα φίλος δεν μπορώ να μπώ, είναι φούλ συνέχεια. Παρόλου που δεν είναι του τύπου μου θέλω να το συλλέξω το ρουμανοειδές. Τσασμίν πήρα μία φορά μετά την κριτική του Νίτρου πέρασα πολύ καλά, αλλά κάθε μέρα μακαρόνια???  :- :-

Οξάνα ήμου φούλα καυλωμένος μέχρι που διάβασα την κριτική του Νίτρου οπότε γιόκ ξανά.  :grin: :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ με βλέπω.
Καμία κριτική μεν αλλά ένας φίλος πριν μέρες είπε οτι πρόκειτε περί εξαιρετικής εμφάνισης.... Το οτί είναι ψύρα με την καθαριότητα δεν με πειράζει. Ϊσα ίσα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο γέροι να παρασημοφορηθούμε.  :grin: :grin: :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εδώ με βλέπω.
Καμία κριτική μεν αλλά ένας φίλος πριν μέρες είπε οτι πρόκειτε περί εξαιρετικής εμφάνισης.... Το οτί είναι ψύρα με την καθαριότητα δεν με πειράζει. Ϊσα ίσα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο γέροι να παρασημοφορηθούμε.  :grin: :grin: :grin:
Πολυ ομορφη οντος !!!
Κομοδιναρα ομως !!!
Ακου και τον γερο !!! ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΡΕΣ.... Νομίζαμε για λαυράκι με την καινούρια φωτογράφιση αλλα......

Η ίδια σαβουροξάνα είναι που χε γράψει ο Νίτρος εδώ:

Πώ πω ευτυχώς το πήρα γραμη...  :grin: :grin: :grin:

Αντμίνα.... συγχώνευσε να σώσουμε κανάν άνθρωπο!!!

έχει και παρασκήνιο ...πριν κάνα δίμηνο μου ζήτησαν με pm να αποσύρω την κριτική μου ένας περίεργος και τον παρέπεμψα στην διεύθυνση...

αν θες την άποψή μου όσο αυτό ήταν ψαρωμένο τα δινε όλα ...μετά κάηκε ...τώρα αν με το καινούργιο γραφείο βάλει μυαλό δεν ξέρω αλλά έχει έφεση στο social παρά στη δουλειά

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Εδώ με βλέπω.

IKEA....

Παλιότερα τραγουδούσε και σαν Ivancka... Δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές...

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έχει και παρασκήνιο ...πριν κάνα δίμηνο μου ζήτησαν με pm να αποσύρω την κριτική μου ένας περίεργος και τον παρέπεμψα στην διεύθυνση...

αν θες την άποψή μου όσο αυτό ήταν ψαρωμένο τα δινε όλα ...μετά κάηκε ...τώρα αν με το καινούργιο γραφείο βάλει μυαλό δεν ξέρω αλλά έχει έφεση στο social παρά στη δουλειά

Αααααααααααααχαχαχαχαχα ημαρτον!  :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ομορφη οντος !!!
Κομοδιναρα ομως !!!
Ακου και τον γερο !!! ;)

Δε γαμίεται. Θα πάω να γεμίσω κανά συναισθηματικό κενό. Ξέρεις τώρα. Να της πώ πως συμφωνώ που είναι τόσο καθαρή, πως συμφωνώ που είναι κομοδίνο και οτί είναι λογικό με το αγόρι της να τα δίνει όλα αλλά με τους πελάτες όχι, πως συμφωνώ που δεν κάνει ακάποτο, πως συνφωνώ που δεν αφήνει δαχτύλιασμα, να τα βρούμε κανα τεταρτάκι στο σόσιαλ και μετά που θα με συμπαθήσει δεν το γλιτώνει το φίστινγκ...  :grin: :grin: :grin:

Αγγλικά μιλάει τίποτα? Η και αυτή από το γραφικό χωριουδάκι Τασσεβο είναι που ακόμα ψάχνουν καθηγητές αγγλικών στα σχολία και δεν παέι κανείς να διδαξει τα πορνίδια?  

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Πάλι με τους ΕΟΓΚ έρχεται. Πιό καινούριο γραφείο λες?  :think:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Πολυ καλα Αγγλικα .