giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Εσυ είσαι μωρό και σε πήρε με μωρουδίσια τιμή!!Εγω που ειχα δωσει 150 μαλλον ηταν επειδη την μαζεψα απο την πορτα του Λακομπα .
Εσυ είσαι μωρό και σε πήρε με μωρουδίσια τιμή!!Εγω που ειχα δωσει 150 μαλλον ηταν επειδη την μαζεψα απο την πορτα του Λακομπα .
Εσυ είσαι μωρό και σε πήρε με μωρουδίσια τιμή!!
ρε νιτρο_τεκ ποτε την πήρες τη Μιλενα;γιατι στην κριτικη γράφεις οτι θα ηταν μια βδομάδα ακόμη αθηνα και το πρακτορείο μου ειπε ειναι σαλονικα!έτσι είναι οι τιμές παίζουν ....γενικά όπου σε πιάσουν οι νταβατζοεισπράκτορες
ρε νιτρο_τεκ ποτε την πήρες τη Μιλενα;γιατι στην κριτικη γράφεις οτι θα ηταν μια βδομάδα ακόμη αθηνα και το πρακτορείο μου ειπε ειναι σαλονικα!
οχι !αλλα βλεπω κανει και duo with Tanya!φιλες ειναι;Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτήν; Να πάω ή θα φάω τα μούτρα μου; Ευχαριστώ
Α οκ!βασικα την είχα στοχοποιημενη απο καιρο και τωρα που την πήρες θα παω σίγουρα !btw αυτη ηταν για μεταγραφή στο gge αλλα δεν έκατσε και γύρισε πισω στο ριτς!Για αναλ πως την κόβεις;χθες την πήρα ..θα γυρίσει σε μια βδομάδα Αθήνα ξανά μου είπε ...4-5 μέρες θα κάτσει επάνω
"μου είπε πως την άλλη βδομάδα εδώ θα είναι πάλι...."
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτήν; Να πάω ή θα φάω τα μούτρα μου; Ευχαριστώ
Α οκ!βασικα την είχα στοχοποιημενη απο καιρο και τωρα που την πήρες θα παω σίγουρα !btw αυτη ηταν για μεταγραφή στο gge αλλα δεν έκατσε και γύρισε πισω στο ριτς!Για αναλ πως την κόβεις;
Πω πω φωτοσοπιααααααααά!!!!
Είμαι σίγουρος ότι η 1η πληροφορία για την γκόμενα θα ξεκινάει κάπως έτσι...
"Το γκομενάκι είναι πολύ καλύτερο από τις φωτό και θα πρέπει να απολύσει τον φωτογράφο της"!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μμμμ καλό τσουπωτό κωλί αλλά δεν της τόχω ...μακάρι να βγω ψεύτης αλλά είναι 100% κλειτοριδική και θέλει πολύ υπομονή απ'ότι κατάλαβα ο κώλος να μοιάζει με μουνί...
κώλο - γλυφάδα το χει για πλάκα ...το κώλο - κώλο το βλέπω Χ
Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει οτι προκειται για κομοδινο?
κλασικη περιπτωση βλάβης !Εξαιρετικα ομορφη, σχεδον οπως στις φωτο. Αλλα πολυ μη μου απτου. Με χαρτομαντηλα να καθαριζεται συνεχως...
να'ρθει να καθαρισει σπιτι μου αμα της αρεσει 8ωρο με 25 ευρω...Εξαιρετικα ομορφη, σχεδον οπως στις φωτο. Αλλα πολυ μη μου απτου. Με χαρτομαντηλα να καθαριζεται συνεχως...
να'ρθει να καθαρισει σπιτι μου αμα της αρεσει 8ωρο με 25 ευρω...
Εκτος αυτου μην κανεις το αστειο και πας να της γλυψης το μουνι γιατι θα βαλει τις φωνες .Ενταξει το θεμα με την καθαριοτητα γενικοτερα το εχει πολυ καλα. Ολα αποστειρωμενα. Και η συμμετοχη της. ;-)