Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 427 άτομα (9 μέλη και 418 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αιντε να δωσω 30...
ειμαι πολυ λαρτζ τυπος...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ανέβασα ένα σχόλιο για τον χρήστη ΝΙΤΡΟ και την κριτική του για Μιλένα και περιέργως κόπηκε.

Βασικά έγραφα ότι γράφει μαλακίες,όχι για την κοπέλα που δεν ξέρω,αλλά το στυλ του θυμίζει 16χρονο που γάμησε πρώτη φορά και πάει στην καφετέρια να το πει στους φίλους του

πραγματικά τραγικός...

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
νιτρο ελα πες την αληθεια ...
φευγοντας απο το δωματιο ... δεν την ακουσες να σου λεει το παρακατω σλογκαν : αγκαπη μου , μπορεις γραψεις ενα καλο review ?
αλλα ρε γμτ , αντι να γραψεις γι αυτην review μπερδευτηκες κ εγραψες για σενα !!!!!!!!
ολα τα λεφτα παντως η φραση : fuck me i like it !!!!!!!!!!!!!  αν ακουσε καποιος αλλος που πηγε με την μιλενα να μιλαει στα αγγλικα κ να λεει την φραση i like it του δινω ff με την joshephine

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ανέβασα ένα σχόλιο για τον χρήστη ΝΙΤΡΟ και την κριτική του για Μιλένα και περιέργως κόπηκε.

Βασικά έγραφα ότι γράφει μαλακίες,όχι για την κοπέλα που δεν ξέρω,αλλά το στυλ του θυμίζει 16χρονο που γάμησε πρώτη φορά και πάει στην καφετέρια να το πει στους φίλους του

πραγματικά τραγικός...

Ερμο................να μην γραφεις με δυο νικ!! Ενα ειναι αρκετο!  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• sabrina-call-girl-04.jpg
    sabrina-call-girl-04.jpg
    167,4 KB · Εμφανίσεις: 28

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

πραγματικά τραγικός...

και εσύ τι πρόβλημα έχεις ρε Σικελέ για το πως γράφω εγώ ...τι είσαι η Ροζίτα Σώκου του bou?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
φευγοντας απο το δωματιο ... δεν την ακουσες να σου λεει το παρακατω σλογκαν : αγκαπη μου , μπορεις γραψεις ενα καλο review ?
αλλα ρε γμτ , αντι να γραψεις γι αυτην review μπερδευτηκες κ εγραψες για σενα !!!!!!!!
ολα τα λεφτα παντως η φραση : fuck me i like it !!!!!!!!!!!!!  αν ακουσε καποιος αλλος που πηγε με την μιλενα να μιλαει στα αγγλικα κ να λεει την φραση i like it του δινω ff με την joshephine

λες ρε να μην της άρεσε τελικά και να έλεγε μόνο fuck me? εγώ νομίζω πως έλεγε i like ... εκτός αν έλεγε air nike και εννοούσε ότι της άρεσε που την γαμούσα με τα παπούτσια...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ολα τα λεφτα παντως η φραση : fuck me i like it !!!!!!!!!!!!!  αν ακουσε καποιος αλλος που πηγε με την μιλενα να μιλαει στα αγγλικα κ να λεει την φραση i like it του δινω ff με την joshephine

ασε η ζοζεφίνα το δίνει και μόνη της το ff ρε χουβαρντά,αλλά να βάζεις και κανένα σκούφο γιατί μοιράζει παράσημα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
λες ρε να μην της άρεσε τελικά και να έλεγε μόνο fuck me? εγώ νομίζω πως έλεγε i like ... εκτός αν έλεγε nike και εννοούσε ότι της άρεσε που την γαμούσα με τα παπούτσια...

Παλι στον Ερμο απαντας? Συχωνευσε τα και εισαι κυριος!!  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

γάτος είσαι που το κατάλαβες ρε ότι την προμοτάρω...αφού προτείνω κιόλας 140 το full από 230 που ζητάει....πόσο μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom