NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.843
- Πόντοι
- 37.127
να'ρθει να καθαρισει σπιτι μου αμα της αρεσει 8ωρο με 25 ευρω...
και να δίνει και κώλο μέσα στα 25? ικανό σε έχω...
Στα 50 παντως εχω !!! ;)και να δίνει και κώλο μέσα στα 25? ικανό σε έχω...
Στα 50 παντως εχω !!! ;)
και να δίνει και κώλο μέσα στα 25? ικανό σε έχω...
Γραφειο ευρεσης εργασιας !!!davatzis bro?![]()
Ανέβασα ένα σχόλιο για τον χρήστη ΝΙΤΡΟ και την κριτική του για Μιλένα και περιέργως κόπηκε.
Βασικά έγραφα ότι γράφει μαλακίες,όχι για την κοπέλα που δεν ξέρω,αλλά το στυλ του θυμίζει 16χρονο που γάμησε πρώτη φορά και πάει στην καφετέρια να το πει στους φίλους του
πραγματικά τραγικός...
αιντε να δωσω 30...
ειμαι πολυ λαρτζ τυπος...
Ανέβασα ένα σχόλιο για τον χρήστη ΝΙΤΡΟ και την κριτική του για Μιλένα και περιέργως κόπηκε.
Βασικά έγραφα ότι γράφει μαλακίες,όχι για την κοπέλα που δεν ξέρω,αλλά το στυλ του θυμίζει 16χρονο που γάμησε πρώτη φορά και πάει στην καφετέρια να το πει στους φίλους του
πραγματικά τραγικός...
νιτρο ελα πες την αληθεια ...
φευγοντας απο το δωματιο ... δεν την ακουσες να σου λεει το παρακατω σλογκαν : αγκαπη μου , μπορεις γραψεις ενα καλο review ?
αλλα ρε γμτ , αντι να γραψεις γι αυτην review μπερδευτηκες κ εγραψες για σενα !!!!!!!!
ολα τα λεφτα παντως η φραση : fuck me i like it !!!!!!!!!!!!! αν ακουσε καποιος αλλος που πηγε με την μιλενα να μιλαει στα αγγλικα κ να λεει την φραση i like it του δινω ff με την joshephine
φευγοντας απο το δωματιο ... δεν την ακουσες να σου λεει το παρακατω σλογκαν : αγκαπη μου , μπορεις γραψεις ενα καλο review ?
αλλα ρε γμτ , αντι να γραψεις γι αυτην review μπερδευτηκες κ εγραψες για σενα !!!!!!!!
ολα τα λεφτα παντως η φραση : fuck me i like it !!!!!!!!!!!!! αν ακουσε καποιος αλλος που πηγε με την μιλενα να μιλαει στα αγγλικα κ να λεει την φραση i like it του δινω ff με την joshephine
λες ρε να μην της άρεσε τελικά και να έλεγε μόνο fuck me? εγώ νομίζω πως έλεγε i like ... εκτός αν έλεγε nike και εννοούσε ότι της άρεσε που την γαμούσα με τα παπούτσια...
Καθαρίστρια?
Χορχε τι σου βρηκα!!![]()
![]()
Παλι στον Ερμο απαντας? Συχωνευσε τα και εισαι κυριος!!![]()