giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δεν πειραζει εμεις και καλογαμησαμε και το παραγαμησαμε τους νεους λυπαμαι που δεν θα τα δινουν ούτε και σε Δρχ .
;)
Δεν πειραζει εμεις και καλογαμησαμε και το παραγαμησαμε τους νεους λυπαμαι που δεν θα τα δινουν ούτε και σε Δρχ .
Μπα για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρώτησα σε μία πάω και δεν αλλάζω για να μην κλαίω τα λεφτά μου, και τελικά μπέρδεψα την Marina με την Martina που δεν θα έπερνα καμιά από αυτές ούτως ή άλλως, απλώς θέλω να κρατιέμαι στην επικαιρότητα του χώρου για να ξέρω άμα μου έρθει η ανάγξη με πια να το ρισκάρω.πληρωσε για να δεις
Αυτό κάνω, πάντως την πρώτη φορά είχα την τύχη του πρωτάρη με το μέρος μου , καλλή εμπειρία. Αλλά με αυτά που ακούω μάλλον η ποιότητα όλο και παραπάνω θα πέφτει το όλο θέμα για μένα είναι να βρώ ένα στανταράκι όταν το τωρινό σταματήσει.Μάλλον αυτή είναι η μόνη λύση.εεε κανε κανα δυο χρονια scouting... μπορει να πετυχεις τιποτα σιγουρο...
ποιο ειναι το σταδαρακι τυπε?για πες κα σε μαςΑυτό κάνω, πάντως την πρώτη φορά είχα την τύχη του πρωτάρη με το μέρος μου , καλλή εμπειρία. Αλλά με αυτά που ακούω μάλλον η ποιότητα όλο και παραπάνω θα πέφτει το όλο θέμα για μένα είναι να βρώ ένα στανταράκι όταν το τωρινό σταματήσει.Μάλλον αυτή είναι η μόνη λύση.
Δεν πειραζει εμεις και καλογαμησαμε και το παραγαμησαμε τους νεους λυπαμαι που θα τα δινους και σε Δρχ .
Δεν πειραζει εμεις και καλογαμησαμε και το παραγαμησαμε τους νεους λυπαμαι που θα τα δινους και σε Δρχ .
εγώ πάντως πρόεδρε με δραχμές δεν πηδάω ct...δεν ξέρω δεν μου κάθεται με τίποτα να βλέπω τον Κολοκοτρώνη πριν πηδήξω..βέβαια , αν είναι για κάτι σούπερ, μπορεί ν α κάνω και σκόντο...
καλά, βέβαια εξαρτάται και το ποιόν θα βάλουνε τώρα στη θέση του Κολοκοτρώνη..ρε που μπλέξαμε...o kolokotronis τουλάχιστον είχε και κάτι ρωμαλέο ..όταν τον έβλεπες , φαντάζεσαι τώρα να σου βάλουν την μοσχαροκεφαλή ή τον τζιτζιφιόγγο /σπορτσμαν jerry ή τον χαρτογυακά -γκατζετάκια (τον προηγούμενο υπουργό) με τις καινοτόμες ιδέες του ;)
υ.γ σορρυ κρανιδι :S ,δεν το έκανα επίτηδες ;)
Not bad !!!Πως πατε απο καυλες???
Πως πατε απο καυλες???
με πειραζεις...αφου ξερεις οτι ειμαι μυστικος πρακτωρ.Not bad !!!
Τιποτα καλο να προτεινεις ?
με πειραζεις...αφου ξερεις οτι ειμαι μυστικος πρακτωρ.
τοσα χρονια σου εχω ζητησει κατι ? οχι πες εδω ανοιχτα
με πειραζεις...αφου ξερεις οτι ειμαι μυστικος πρακτωρ.
τοσα χρονια σου εχω ζητησει κατι ? οχι πες εδω ανοιχτα
παντως ενημερωθηκα τυχαια...οτι κατεφθασε τρομερα ανωμαλο πορνιδιο απο το παρελθον το οποιο εχει φαει καποιες απο τις καλυτερες παρτουζες ...