μην διωρθώνεις τα λάθοι , μόνος σου ......κι εγώ περίμενα τον ...φτερούγα να στο <κοκκινίσει>
ροζκροταλία φοβάσαι να πείς 165.000 νεοδραχμές , θα θες να γ........ ,θα έχεις το μωρό μπροστά σου ετοιμο, και τσάκ το μυαλό σου θα πηγαίνει στον γαπ :S ;)
κατσε 1 ευρω=1500 δρχ, οχι 550
Περιπου αυτη ειναι αλλα πρεπει εσυ να οδηγεις.Για αυτη ρε παιδες εχουμε καμια πληροφορια;
Φαινεται πανεμορφη και ειναι και verified, αλλα το γραφειο μου μοιαζει υποπτο...
Προφανως αν αποφασισω να κανω τον κασκαντερ θα ενημερωσω
καμιά ιδέα ποια ειναι τούτη ? στο γνωστο της Λ.Αλεξάνδρας είναι
αστο... πηγα χτες... οχι GFE... ουτε PSE... αλλά ΠΛΕ... = Πεταμενα Λεφτα Εξπηριενςκαμιά ιδέα ποια ειναι τούτη ? στο γνωστο της Λ.Αλεξάνδρας είναι
respect thx alot !!!αστο... πηγα χτες... οχι GFE... ουτε PSE... αλλά ΠΛΕ... = Πεταμενα Λεφτα Εξπηριενς
Mε παρασύρεις στον βούρκο και δεν μου αρέσει.....με το τσιγκέλι θα στα βγάλω?
τι λενε οι πηγές σου?
Μπαινουμε εδω να αλλαξει λιγο η διαθεση και τσουπTo Bloomberg ελεγε σημερα το πρωι οτι η χρεωκοπια ειναι πιθανη κατα 95% τωρα ανεβασε θα σας το γραψω στα Αγγλικα Grecce risk of Default jumbs to 98% einai πια σιγουρο οτι κατι συμβαινει λετε να τρεξουμε στην τραπεζα να παρουμε οτι εχουμε μεσα???? γιατι σε πιθανη χρεωκοπια δεσμευονται οι καταθεσεις????
Tι σημαίνει το περίπου παίχτη?Περιπου αυτη ειναι αλλα πρεπει εσυ να οδηγεις.
αστο... πηγα χτες... οχι GFE... ουτε PSE... αλλά ΠΛΕ... = Πεταμενα Λεφτα Εξπηριενς
Mε βάση αυτά που έγραψε ο Χόρχε αλήθεια σου είπε...αυτή μου λεει πως δεν δούλευε εχθες αδερφέ....
Tι σημαίνει το περίπου παίχτη?
Περίπου έτσι στα μπούτια?
Στα μάτια?
Στα μάγουλα?
Ή περίπου έτσι θα ήταν αν ήταν αυτή?
Υ.Γ. Τελείωσε ο Κάπταιν Αμέρικα, ξεκίνησε και η "σχολική χρονιά" και είπα να διαβάσω λίγο!!!!
Εννοω οτι αυτη ειναι με ενα 15% ρετουσαρισμα και +3,4 κιλακιαTι σημαίνει το περίπου παίχτη?
Περίπου έτσι στα μπούτια?
Στα μάτια?
Στα μάγουλα?
Ή περίπου έτσι θα ήταν αν ήταν αυτή?
Υ.Γ. Τελείωσε ο Κάπταιν Αμέρικα, ξεκίνησε και η "σχολική χρονιά" και είπα να διαβάσω λίγο!!!!
Και μετα θα τις πληρωσουμε κιολας.
....oi φωτός γενικώς αρες μαρες κουκουνάρες, αυτές αλλάζουν ονόματα σαν χαμαιλέοντες , οι κριτικές να δεχθούμε οτι εμπεριέχουν και το προσωπικό γούστο , αλλά τελικά μερικοί φαίνεται να μην ξέρουν τελικά και σε ποια πήγαν !
καμμιαν μέρα ρε, θα πηδήξουμε κατά λάθος τις γυναίκες μας