λοιπον ... μεσω του γνωστου σαιτ ρωσο-γνωριμιων το μικρό ρωσακι εβαλε αγγελια για να γεμιζει τις ωρες που δεν μπορει να κλεισει μεσω πρακτορειου... Αυτο να ξερετε... παλια γινοταν στην ζουλα και στα κρυφα με ολα τα λεφτα απο το κρυφο ραντεβου να τα κρατανε τα κοριτσια, τωρα με τις ευλογιες των πρακτορείων !!! αφου πλεον παιρνουν κι αυτα το ποσοστο τους, παρ' ολο που εκλεισες απευθειας με την κοπελα... ειδαν κι αποειδαν αλλα αντι να κατεβασουν τις επισημες τιμες, ξαμολησαν τα κοριτσια να κλεινουν αυτα τα ραντεβου τους μπας και σταυρωσουν κανα πελατη... στο μεταξυ ολο και καποιος νεος θα ριξει το 250 τιμη πορτας.... Ξυπνιοι...
Επισης νεο φως στα ποσοστα... οι κυριες του GES διατεινονται οτι το ποσοστο του πρακτορειου ειναι μολις 25%.... εγω πιστευα παραπανω... αλλα ποιος ξερει τελικα.
Επι του πρακτεου, φτανω στο χοτελ του παρκου, ανεβαινω στον 7ο, χτυπαω πορτα... χτυπαω ξανα... τιποτα... παιρνω τηλ, απαντα οτι ειναι εξω και ψωνιζει... Σκατα λεω... με το καλημερα σας... φτανει μετα απο 5 λεπτα με φρουτα... I eat only fruit μου λεει... How about meat baby? την ρωτω... Oh no never... μου λεει. Το δικο μου θα το φας λεω... what? με ρωταει. Nothing dear... και κυτταζα προς την εξοδο σκεφτομενος... σκατα και παλι σκατα... καλο γαμησι απο βετζετεριαν δεν εχω φχαριστηθει ποτε μου... Σκυβω να την φιλησω, τραβιεται πισω και με εντονη απογοητευση μου λεει Aaah you smoke !!! Μεσα μου εχω ηδη σκυλιασει και σκεφτομαι παλιοκαριολα κανονικα πρεπει να φυγω τωρα... αλλα θα κατσω και θα σου κανω την σουφρα 100ρικο (το παλιο, της δραχμης) μεχρι ν΄αρχισεις ξανα το κρεας ή το καπνισμα... Οπως καταλαβαινετε τετοιου ειδους εγωισμοι, που δεν αρμοζουν στην εμπειρια μου, πληρωνονται ακριβα... συγκεκριμενα πληρωνονται με 150 + 100 τα εξτρα = 250... Τεσπα... Μπανιο, κρεβατι και παμε να πιασουμε την πιπα... Πως πρεπει ναναι η πιπα? Βαθεια! Υγρη! και να γλιστρα?... γραψτε Ρηχη, Ξερη και να γδερνει... αστο λεω, παμε να τον βαλουμε μεσα... Για το πρωτο λεπτο γαμησιου η συμμετοχη της παιρνει αριστα!!! μετα σα να βαρεθηκε... Για να παμε κωλο να ξυπνησεις λεω... Τονοι τζελ, μπαινω μεσα και χαλαρα τα πραγματα... σφυροκοπημα 15 λεπτα και ξαφνου you are crazy please finish, finish... ωραια λεω, πιπα φινις λοιπον με αυτη απο πανω για να κανει την την μεγαλη αποδραση την τελευταια στιγμη... μας περασε για πρωταρηδες βλεπεις, την γυρναω κατω στο παρα πεντε και της τα ριχνω τα μισα μεσα και τα μισα στα χειλακια... της τραβαω και μια τσιμπια απροβλεπτη, μπερδευεται και ψιλοκαταπινει... παει να πει κατι το ξανασκεφτεται... τελικα της βγαινει you are crazy.... ντουσακι λοιπον βγαινω ετοιμος για το νταμπλ, και αυτη με ρωταει θες μασαζ? Σεξ μωρη ηρθα να κανω... oh No No baby, one hour one finish!! Me tired, another client after you... μαζευω τα πραγματακια μου της παιρνω ενα πενηνταρικο πισω και μην τον ειδατε... 100% καθαρο (pure) ΠΛΕ....