Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (10 μέλη και 100 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Picture 505.jpg
    Picture 505.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
να σου πω , αυτη η ρωσικη παπαβασιλειου που λες το στρωνει καλα ?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
με πειραζεις...αφου ξερεις οτι ειμαι μυστικος πρακτωρ.
τοσα χρονια σου εχω ζητησει κατι ? οχι πες εδω ανοιχτα :grin:
παντως ενημερωθηκα τυχαια...οτι κατεφθασε τρομερα ανωμαλο πορνιδιο απο το παρελθον το οποιο εχει φαει καποιες απο τις καλυτερες παρτουζες ...
για ομολογα τυπε :grin: :grin: :grin: :grin:ποιο ειναι αυτο το πορνιδιο :grin:? :grin: :grin:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
για ομολογα τυπε :grin: :grin: :grin: :grin:ποιο ειναι αυτο το πορνιδιο :grin:? :grin: :grin:

δεν ξερω αν με δουλευεις και εισαι τοσο νεος ... αλλα θα σου πω...

μην ξαχνεις για supermodel δεν ειναι , ηταν ομως superbed...τωρα δεν ξερω αλλα δεν μπορει να εχει αλλαξει το ειχε στο αιμα της .
ειδικοτητα τα σκληρα κ οι καθε ειδους παρτουζες. εχουν γινει χοντραδες σε αυτην κ στις κολλητες της...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν ξερω αν με δουλευεις και εισαι τοσο νεος ... αλλα θα σου πω...

μην ξαχνεις για supermodel δεν ειναι , ηταν ομως superbed...τωρα δεν ξερω αλλα δεν μπορει να εχει αλλαξει το ειχε στο αιμα της .
ειδικοτητα τα σκληρα κ οι καθε ειδους παρτουζες. εχουν γινει χοντραδες σε αυτην κ στις κολλητες της...
νεος ειμαι αλλα δεν δουλευω κανενα σε τοσο σοβαρα θεματα :cheesy: :cheesy:

αξιζει οντως δηλαδη για ντουο γτ και πριν την ειχαν αναφερει η συναθλητες?πρωτοβουλιες παιρνει Η θελει να οδηγεις εσυ κλπ?
να ξερω που παταω δλδ

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
νεος ειμαι αλλα δεν δουλευω κανενα σε τοσο σοβαρα θεματα :cheesy: :cheesy:

αξιζει οντως δηλαδη για ντουο γτ και πριν την ειχαν αναφερει η συναθλητες?πρωτοβουλιες παιρνει Η θελει να οδηγεις εσυ κλπ?
να ξερω που παταω δλδ

δεν με διαβαζεις τζαμπα γραφω κ τα χαμογελακια δεν ξερω πως να τα ειπραξω τελικα... :grin:
λεμε ειδικοτητα καθε ειδους παρτουζα ... τι αλλο να πω . ειτε ειναι με κολλητους σου ειτε ειναι γκομενα σου/της ειτε ειναι με την γυναικα σου...

στο οδηγημα αμα σε δει light αναλαμβανει τα παντα . αν μπεις με δυο αναποδες μπατσες καθεται σαν καλο υπακουο σκυλακι κ τρωει κ αλλες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν με διαβαζεις τζαμπα γραφω κ τα χαμογελακια δεν ξερω πως να τα ειπραξω τελικα... :grin:
λεμε ειδικοτητα καθε ειδους παρτουζα ... τι αλλο να πω . ειτε ειναι με κολλητους σου ειτε ειναι γκομενα σου/της ειτε ειναι με την γυναικα σου...

στο οδηγημα αμα σε δει light αναλαμβανει τα παντα . αν μπεις με δυο αναποδες μπατσες καθεται σαν καλο υπακουο σκυλακι κ τρωει κ αλλες.
παρτα απο την καλη πλευρα... ;) ;)
οραια με εψησες φιλε ...να σε καλα ..
επειδη δεν εχω ξαναπαρει ντουο οι τιμες πως πανε ?πληρωνεις αναλ και τις γαμας και τις δυο απο κωλο Η μονο την μια?το ιδιο ισχυει στο σιμ?

να δω αν θα μου πιασει αυτη τον κωλο τελικα η εγω :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
παρτα απο την καλη πλευρα... ;) ;)
οραια με εψησες φιλε ...να σε καλα ..
επειδη δεν εχω ξαναπαρει ντουο οι τιμες πως πανε ?πληρωνεις αναλ και τις γαμας και τις δυο απο κωλο Η μονο την μια?το ιδιο ισχυει στο σιμ?

α κοιτα δεν εχω κανεναν σκοπο κ λογο να σε ψησω κ ολα αυτα αν προσεξες αναφερονται στο παρελθον . εχω να την παρω πολυ καιρο . μα υπαρχουν τοσες...

γενικοτερα γινοντουσαν ειδικες συμφωνιες ακομα κ παλια.τωρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο.

ποτε δεν μας τον πιανει μια πουτανα ή τουλαχιστον το φχαριστιομαστε τοσο ωστε να μην το παραδεχτουμε... ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

πώ πω !!! πέστου φόρ γουίλ παντός καιρού κ εδάφους  :rockon: :2funny: :2funny:
εχω btw επαγγελμ Β , κάνει? :2funny: ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
α κοιτα δεν εχω κανεναν σκοπο κ λογο να σε ψησω κ ολα αυτα αν προσεξες αναφερονται στο παρελθον . εχω να την παρω πολυ καιρο . μα υπαρχουν τοσες...

γενικοτερα γινοντουσαν ειδικες συμφωνιες ακομα κ παλια.τωρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο.
το παρατησες το αθλημα εσυ τυπε?ο γιωργακης φταιει :2funny: :2funny: Η παντρευτηκες?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
το παρατησες το αθλημα εσυ τυπε?ο γιωργακης φταιει :2funny: :2funny: Η παντρευτηκες?

χομπυ ειναι , λατρεια , εθισμος δεν το παρατας ποτε απλα το παιζεις αλλιως .
ποιος ειναι δαυτος?
παντα παντρεμενος ημουνα.

ειπα μα υπαρχουν τοσες...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
χομπυ ειναι , λατρεια , εθισμος δεν το παρατας ποτε απλα το παιζεις αλλιως .
ποιος ειναι δαυτος?
παντα παντρεμενος ημουνα.

ειπα μα υπαρχουν τοσες...
βρηκες καλυτερους τροπους δλδ?μαχιμος :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τελικα δεν θα το σταματησω ποτε :think: :think: :think:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
.... ο τρεσάκος που είναι ? ....την κοπάνησε μου ...φαίνεται !  :rockon:
άμα την ....βάλει στην καλίμπρα ..καλά κρασιά  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την εχει περασει κ αυτος στο παρελθον θα επιβεβαιωσει...
ειναι σκυλα εχει περασει απο δυσκολες συνθηκες λεμεεεεε

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
την εχει περασει κ αυτος στο παρελθον θα επιβεβαιωσει...
ειναι σκυλα εχει περασει απο δυσκολες συνθηκες λεμεεεεε

Μόνο δύσκολες συνθήκες; Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει.

Πάρτε και ένα δείγμα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom