Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αφεντη ξυπνα και ανανεωσε τον καταλογο !!!
Νεο Φρουτο !!!
ξαδερφη της Παπαβασιλειου ειναι ρε?
Αφεντη ξυπνα και ανανεωσε τον καταλογο !!!
Νεο Φρουτο !!!
Ελα ρε ποια ?μαζι με την Κρυσταλω ιδιατερα εκει στο ιντερ...
Ελα ρε ποια ?
Να τον ακους τον Μουγγο , Μικρε !!! ;)
για ομολογα τυπε ποιο ειναι αυτο το πορνιδιο ?με πειραζεις...αφου ξερεις οτι ειμαι μυστικος πρακτωρ.
τοσα χρονια σου εχω ζητησει κατι ? οχι πες εδω ανοιχτα
παντως ενημερωθηκα τυχαια...οτι κατεφθασε τρομερα ανωμαλο πορνιδιο απο το παρελθον το οποιο εχει φαει καποιες απο τις καλυτερες παρτουζες ...
για ομολογα τυπε ποιο ειναι αυτο το πορνιδιο ?
νεος ειμαι αλλα δεν δουλευω κανενα σε τοσο σοβαρα θεματαδεν ξερω αν με δουλευεις και εισαι τοσο νεος ... αλλα θα σου πω...
μην ξαχνεις για supermodel δεν ειναι , ηταν ομως superbed...τωρα δεν ξερω αλλα δεν μπορει να εχει αλλαξει το ειχε στο αιμα της .
ειδικοτητα τα σκληρα κ οι καθε ειδους παρτουζες. εχουν γινει χοντραδες σε αυτην κ στις κολλητες της...
νεος ειμαι αλλα δεν δουλευω κανενα σε τοσο σοβαρα θεματα
αξιζει οντως δηλαδη για ντουο γτ και πριν την ειχαν αναφερει η συναθλητες?πρωτοβουλιες παιρνει Η θελει να οδηγεις εσυ κλπ?
να ξερω που παταω δλδ
παρτα απο την καλη πλευρα... ;) ;)δεν με διαβαζεις τζαμπα γραφω κ τα χαμογελακια δεν ξερω πως να τα ειπραξω τελικα...
λεμε ειδικοτητα καθε ειδους παρτουζα ... τι αλλο να πω . ειτε ειναι με κολλητους σου ειτε ειναι γκομενα σου/της ειτε ειναι με την γυναικα σου...
στο οδηγημα αμα σε δει light αναλαμβανει τα παντα . αν μπεις με δυο αναποδες μπατσες καθεται σαν καλο υπακουο σκυλακι κ τρωει κ αλλες.
παρτα απο την καλη πλευρα... ;) ;)
οραια με εψησες φιλε ...να σε καλα ..
επειδη δεν εχω ξαναπαρει ντουο οι τιμες πως πανε ?πληρωνεις αναλ και τις γαμας και τις δυο απο κωλο Η μονο την μια?το ιδιο ισχυει στο σιμ?
δεν με διαβαζεις τζαμπα γραφω κ τα χαμογελακια δεν ξερω πως να τα ειπραξω τελικα...
λεμε ειδικοτητα καθε ειδους παρτουζα ... τι αλλο να πω . ειτε ειναι με κολλητους σου ειτε ειναι γκομενα σου/της ειτε ειναι με την γυναικα σου...
στο οδηγημα αμα σε δει light αναλαμβανει τα παντα . αν μπεις με δυο αναποδες μπατσες καθεται σαν καλο υπακουο σκυλακι κ τρωει κ αλλες.
το παρατησες το αθλημα εσυ τυπε?ο γιωργακης φταιει Η παντρευτηκες?α κοιτα δεν εχω κανεναν σκοπο κ λογο να σε ψησω κ ολα αυτα αν προσεξες αναφερονται στο παρελθον . εχω να την παρω πολυ καιρο . μα υπαρχουν τοσες...
γενικοτερα γινοντουσαν ειδικες συμφωνιες ακομα κ παλια.τωρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο.
το παρατησες το αθλημα εσυ τυπε?ο γιωργακης φταιει Η παντρευτηκες?
πώ πω !!! πέστου φόρ γουίλ παντός καιρού κ εδάφους
εχω btw επαγγελμ Β , κάνει? ;)
βρηκες καλυτερους τροπους δλδ?μαχιμοςχομπυ ειναι , λατρεια , εθισμος δεν το παρατας ποτε απλα το παιζεις αλλιως .
ποιος ειναι δαυτος?
παντα παντρεμενος ημουνα.
ειπα μα υπαρχουν τοσες...
οτι πληρωνεις κανει...
.... ο τρεσάκος που είναι ? ....την κοπάνησε μου ...φαίνεται !
άμα την ....βάλει στην καλίμπρα ..καλά κρασιά
την εχει περασει κ αυτος στο παρελθον θα επιβεβαιωσει...
ειναι σκυλα εχει περασει απο δυσκολες συνθηκες λεμεεεεε