jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
πηγες γιατρε?
Το θεμα ειναι αν μπορεσε να μπει απο πισω Jorge οχι αν πηγε !!
Μπραβο Doc που περασες καλα με την Μπραζιλα !!!Hi Doc !! ;)
σε γενικες γραμμες ο γιατρος τα λεει καλα για την καρολ... βεβαια τα σιδερακια ειναι προβλημα μεγαλο, και στην πιπα παιρνει επιεικως ασσο γιατι μαλλον δεν θελει καν να παιρνει πιπες... τον κωλο θελει να τον προσφερει ως βραζιλιανικη σπεσιαλιτε αλλα δεν το'χει... μετα την γιουλια και την παλια ντονα, ειναι επιεικως αματουρι του κωλου... για το πασαλειμα στην μουρη μου κανε την δυσκολη, οποτε εκει γιατρε δεν μας τα λες καλα... μπορει να φταιει οτι σε δυωρο ραντεβου για ολα τα εξτρα της αφησα μονο + 50... οποτε 450 συνολο φουλ του κωλου με πιπες για μια 25χρονη βραζιλιανα οντως αγαλματενια... παλι καλα.
Σιγουρα το κορμι της θα το θυμαμαι για παντα... οπως τα λεει ο γιατρος... το σερβις το ξεχασα ηδη.
συστηνεται μονο για μια φορα
αντιπροσωπευτικη φωτο + σιδερακια
Γιά τη πρώτη έχεις δίκιο...καλή μεγαλοκοπέλλα. Η δεύτερη Yana στοΗ απο κατω δεν ειναι αυτη που ειχε το Creece με ξανθο κοντο αγοριστικο μαλλι ?
Αυτη ποια ειναι ?
Μηπως καποια του Ροδολφου .
Φιλεναδες παντως ειναι .
Και αυτό, εάν υπάρχει, έχει ΤΟ βυζί... Αλλά δυστυχώς μυρίζομαι μούφα...
Φίλε μου έχει κριτικές στο μπου η τύπισσα!!!
γιατρε μου εσυ παντα περνας καλυτερα ετσι κι αλλοιως !!!Κατάρχάς ότι πληρώνεις παίρνεις. Εντυπωσιάζομαι όμως γιατί απ ότι καταλαβαίνω σε μία ωρίτσα (250 +100anal + λοιπα free) μάλλον πέρασα καλύτερα.
σε γενικες γραμμες ο γιατρος τα λεει καλα για την καρολ... βεβαια τα σιδερακια ειναι προβλημα μεγαλο, και στην πιπα παιρνει επιεικως ασσο γιατι μαλλον δεν θελει καν να παιρνει πιπες... τον κωλο θελει να τον προσφερει ως βραζιλιανικη σπεσιαλιτε αλλα δεν το'χει... μετα την γιουλια και την παλια ντονα, ειναι επιεικως αματουρι του κωλου... για το πασαλειμα στην μουρη μου κανε την δυσκολη, οποτε εκει γιατρε δεν μας τα λες καλα... μπορει να φταιει οτι σε δυωρο ραντεβου για ολα τα εξτρα της αφησα μονο + 50... οποτε 450 συνολο φουλ του κωλου με πιπες για μια 25χρονη βραζιλιανα οντως αγαλματενια... παλι καλα.
σωμα 10,00
προσωπο 7,00
σερβις 7,00
συμμετοχη και περιποιηση 8,00
Σιγουρα το κορμι της θα το θυμαμαι για παντα... οπως τα λεει ο γιατρος... το σερβις το ξεχασα ηδη.
συστηνεται μονο για μια φορα
αντιπροσωπευτικη φωτο + σιδερακια