giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Φίλε φαντομά με έσωσες :o
Σόρρυ αλλά στην Ελλάδα, ελάχιστες φορές ισχύει το "ότι πληρώνεις, παίρνεις"!!!!
Άρα με βάση τις περιγραφές του γιατρού και του Χόρχε και το μυαλό που κουβαλάω.....
Να πληρώσω 300 ευρώ ένα ωραίο κορμί και μόνο δεν το κάνω!!!!
Τις καλημέρες μου!!!
Χόρχε ξέχασα να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που κάνατε και εσένα και τον μουνογιατρό!!!!ειμαι μαζι σου γενικα... απλα ηταν πολυ ωραιο κορμι... και αν δεν βρεξεις κωλο...
ετσι τεκνο μου ευγε αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις... μια εσυ, μια εγω ετσι θα παμε ολοι οι γαμηκοι μπροστα !!!Χόρχε ξέχασα να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που κάνατε και εσένα και τον μουνογιατρό!!!!
Γιατί αν δεν πηγαίνατε δεν θα ήξερα!!!!
Αυτό ακούγεται λίγο εγωϊστικό επειδή εσείς πληρώσατε τελικά για να μάθετε, ενώ εγώ έμαθα χωρίς κόπο...
Γράφει ο Fantom για την Romy....
"Υπάρχουν ήδη 2 αναφορές εκ διαμέτρου αντίθετες, εγώ θα συνταχτώ με την ακριβώς από κάτω."
Σόρρυ συμπαίχτη, αλλά πάντα μία ήταν οι αναφορές και μπήκε μόλις χτες!!!!!
ερχεται και η τελειωμενη πρωην πορνοσταρ Αντι Μπραουν... αποριας αξιον ενω στις τσοντες το πηγαινε μονο κωλο και η σουφρα της πρεπει να εχει αρπαξει την μιση ευρωπη... δεν εχει πρωκτικο στις υπηρεσιες της...
μας δουλευει?
γενικα απο στοματικο ειναι στουρνος... και ενω ειναι ενα ποιημα να την βλεπεις και να την αγγιζεις, ισως απο τα καλυτερα κορμια που εχω ποτε παρει... θελει να εχει τον ελεγχο συνεχως και δεν αφηνεται να την κανεις οτι θέλεις... σου δινει 80% απο αυτο που εχει και το καταλαβαινεις... δεν μετανιωνω που πηγα αλλα PSE που θελω εγω δεν ειναι... ενω θα μπορουσε...
Στην γυρα !!!
Elizka. Κάνει λεσβιακά και solo photoshhots και videos
Σκυλι πολεμου μου φαινεται αυτη..
Αδελφι σαν διαολος παει .κοίτα μη στουκάρεις πουθενά με την Jaguar bro, μαλακά το γκάζι...