Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οτι πάρει + 400-500 στο νερό  :sunglasses:

Γιωργη, εχουμε θρεντ για long dates αμα θες πληροφοριες  ;) αλλα οπως εχουμε πει ο καλυτερος τροπος ειναι να εχεις γνωρισει την κοπελα απο πριν και να την φερεις εκτος γραφειου!  :grin:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Ρε συ Viper το έχεις τσεκάρει το site ??? DEPOSIT 30% ?????? Oύτε στο πιο άγριο όνειρο σου !!!
Αεροπορικό non refundble και μόνο και σε όποια της αρέσει !!! Στο κάτω κάτω , εσύ είπες ότι τα city tours , λειτουργούν ως Preview των Prive  ;)
το <<DEPOSIT 30%>> δεν ισχυει . ξεχασε το . ποτε δεν το ζητησε καμια , ουτε απο εμενα ουτε απο οσους ξερω οτι δοκιμασαν . αν δοκιμασεις να επιχειρησεις , επικοινωνεις εσυ ο ιδιος με την κοπελα , σου λεει τι ισχυει απο τιμες που σε οσες περιπτωσεις εχω δοκιμασει ηταν στην τιμη που ειπα + τα αεροπορικα εισητηρια (τα οποια αγοραζεις εσυ ηλεκτρονικα και αυτη δεν εχει τροπο εξαργυρωσης (!!!) , τα οποια ισχυουν για παντου . το να στειλεις ενα email και να δεις τι θα σου απαντησει δεν στοιχιζει τιποτα . κι αν σου ζητησει καμια προκαταβολη 30% , η τιμες μακρυα απο αυτες που εγραψα , διαολοστηλε της και πες μου οτι εκανα λαθος . σε οσες ομως δοκιμασα , ισχυαν αυτα που σου εγραψα . δεν ειναι το μοναδικο πρακτορειο που εχω βρει στο νετ να λειτουργει ετσι , αλλα ειναι αυτο που οι τιμες 1100/3ημερο και 1500/4ημερο (plus εισητηρια εννοειται) ταιριαζει σε αυτο που εγραψα και θεωρηθηκε εξωπραγματικο . εγω σου ειπα , ενα email για να ρωτησεις τι παιζει , δεν στοιχιζει τιποτα!

υγ. επειδη ειπα οτι τα ct ειναι το casting των πριβε . για ρωτα οσους εφεραν πριβε , και μετα απο κατ ' ιδιαν συννενοηση με την ιδια την κοπελα , όλες αυτε ςπου εχουν μεσο ορο 9 στις κριτικες να δεις τι απαντησεις θα λαβεις ! δεν μιλω για τιμες πρακτορειου ! για πριβε μιλω και κατευθειαν συνεννοηση μαζι της ! και μην απορησεις αν ακουσεις την ημερα να κοστιζει οσο 3 η 4 ωρες του κανονικου ct

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γιωργη, εχουμε θρεντ για long dates αμα θες πληροφοριες  ;) αλλα οπως εχουμε πει ο καλυτερος τροπος ειναι να εχεις γνωρισει την κοπελα απο πριν και να την φερεις εκτος γραφειου!  :grin:
O ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ τρόπος!

Δε φαντάζομαι να θέλει κανείς γουρούνι στο σακί!!!  ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
προς ολους τους συναγωνιστες:
εχω κεφι για κασκαντεριλικια αποψε! αν ησασταν στη θεση μου, πού θα ριχνατε τη ζαρια??...

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Σε καμια μπαρμπουτιερα ισως να κονομησω κανα φραγκο να φερω το μοντελο της αρεσκειας μου για weekend

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Σε καμια μπαρμπουτιερα ισως να κονομησω κανα φραγκο να φερω το μοντελο της αρεσκειας μου για weekend

δεν με βοηθας...
σε μπαρμπουτι εχω παει ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε ολη μου τη ζωη - οχι για να παιξω -  και κοιμηθηκα στο αστυνομικο τμημα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
κατι τετοιο μηπως? :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• indian-princess-wig.jpg
    indian-princess-wig.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 21

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Μου αρέσει το Oral in Condom (gondom γράφει :2funny:), στοματικό μέσα από το προφυλακτικό δηλαδή... Το φαντάζομαι κάτι σαν να χώνει τη γλώσσα της μεταξύ καπότας και πέους...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
οποιος ψαχνει , βρισκει ! αυτο ξερω , αυτο σου ειπα ! 3 μερες 1100 / 4 μερες 1500 . αν τωρα σου υποσχεθει κανεις <<τοπ μοντελα με 700-900 για 5-6 μερες>> να το πεις και σε εμας

Εσυ έχεις πάρει απο εδώ και το έχεις τσεκάρει οτι έρχεται οι βλέπεις?

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

:thumbsup: :cool2:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εσυ έχεις πάρει απο εδώ και το έχεις τσεκάρει οτι έρχεται οτι βλέπεις?

Γιατί εσύ βλέπεις τίποτα της προκοπής, ακόμη κι αν υποθέσουμε πως αυτές που βλέπεις έρχονται;

Διότι εγώ όλες τις βρίσκω (εμφανισιακά) από μέτριες και κάτω που ούτε το φωτοσόπ ούτε οι στημένες πόζες τις κάνουν να φαίνονται καλές. Αν υπολογίσεις και τον κίνδυνο ενός δύστροπου χαρακτήρα, χαζομάρας, κακής γνώσης αγγλικών κλπ προσωπικά ούτε τζάμπα δεν πήγαινα καμιά τους 3ήμερο...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί εσύ βλέπεις τίποτα της προκοπής, ακόμη κι αν υποθέσουμε πως αυτές που βλέπεις έρχονται;

Διότι εγώ όλες τις βρίσκω (εμφανισιακά) από μέτριες και κάτω που ούτε το φωτοσόπ ούτε οι στημένες πόζες τις κάνουν να φαίνονται καλές. Αν υπολογίσεις και τον κίνδυνο ενός δύστροπου χαρακτήρα, χαζομάρας, κακής γνώσης αγγλικών κλπ προσωπικά ούτε τζάμπα δεν πήγαινα καμιά τους 3ήμερο...
ειναι εντελως ερασιτεχνικη κατασταση.οι περισσοτερες κανουν το ντεμπουτο τους κ το πιο σιγουρο οτι δε θα συνεχισουν :2funny:.

απο μετριες εως πολυ χαλια.ειναι δυσκολο να σε αρεσει καποια εστω και απο τις φωτογραφιες :rockon:.

γι αυτο και οι τιμες τους ειναι τοσο χαμηλες.με το ρισκο που παιρνεις θα πρεπε να ειναι χαμηλοτερες :helpplea:.

στελνεις μυνημα και μιλας απ ευθειας μαζι τους.πιστευω οτι για να βρεις κατι αξιολογο ειναι απιθανο...

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
, full service... :grin:, ακόμα και american style sex :think: :think: :think:, τι είναι αυτό το αμερικάνικο?????

Στην πολυετή καριέρα μου, έχω πάει 6 φορές με Belarus και τις 6 ήταν κούκλες και συγχρόνως ΠΑΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε απέξω πλέον.

Μολδαβές 100% επιτυχία. Στατιστικά τις προτιμώ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom