Ρε συ Viper το έχεις τσεκάρει το site ??? DEPOSIT 30% ?????? Oύτε στο πιο άγριο όνειρο σου !!!
Αεροπορικό non refundble και μόνο και σε όποια της αρέσει !!! Στο κάτω κάτω , εσύ είπες ότι τα city tours , λειτουργούν ως Preview των Prive ;)
το <<DEPOSIT 30%>> δεν ισχυει . ξεχασε το . ποτε δεν το ζητησε καμια , ουτε απο εμενα ουτε απο οσους ξερω οτι δοκιμασαν . αν δοκιμασεις να επιχειρησεις , επικοινωνεις εσυ ο ιδιος με την κοπελα , σου λεει τι ισχυει απο τιμες που σε οσες περιπτωσεις εχω δοκιμασει ηταν στην τιμη που ειπα + τα αεροπορικα εισητηρια (τα οποια αγοραζεις εσυ ηλεκτρονικα και αυτη δεν εχει τροπο εξαργυρωσης (!!!) , τα οποια ισχυουν για παντου . το να στειλεις ενα email και να δεις τι θα σου απαντησει δεν στοιχιζει τιποτα . κι αν σου ζητησει καμια προκαταβολη 30% , η τιμες μακρυα απο αυτες που εγραψα , διαολοστηλε της και πες μου οτι εκανα λαθος . σε οσες ομως δοκιμασα , ισχυαν αυτα που σου εγραψα . δεν ειναι το μοναδικο πρακτορειο που εχω βρει στο νετ να λειτουργει ετσι , αλλα ειναι αυτο που οι τιμες 1100/3ημερο και 1500/4ημερο (plus εισητηρια εννοειται) ταιριαζει σε αυτο που εγραψα και θεωρηθηκε εξωπραγματικο . εγω σου ειπα , ενα email για να ρωτησεις τι παιζει , δεν στοιχιζει τιποτα!
υγ. επειδη ειπα οτι τα ct ειναι το casting των πριβε . για ρωτα οσους εφεραν πριβε , και μετα απο κατ ' ιδιαν συννενοηση με την ιδια την κοπελα , όλες αυτε ςπου εχουν μεσο ορο 9 στις κριτικες να δεις τι απαντησεις θα λαβεις ! δεν μιλω για τιμες πρακτορειου ! για πριβε μιλω και κατευθειαν συνεννοηση μαζι της ! και μην απορησεις αν ακουσεις την ημερα να κοστιζει οσο 3 η 4 ωρες του κανονικου ct