Βρε πιλοτε, το γραφειο εχει και αλλες σκοτουρες εδω στην Αθηνα. Ξεχνας τις σκουπες που περνουν κατα διαστηματα?
Οσο για τις τιμες τι παραπανω θελεις?? τσαμπα???
200Ε/1ω - 300Ε ή το πολύ 350Ε/2ω, λόγω κρίσης, αυτό θέλω.
Βρε πιλοτε, το γραφειο εχει και αλλες σκοτουρες εδω στην Αθηνα. Ξεχνας τις σκουπες που περνουν κατα διαστηματα?
To κλεβω απο το αδελφι !!!
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....
Στα 70 θα αρχίσω τα long dates που λέει και ο Tipos !!!
Μαλλον η λεγαμενη σε πρειζει οτι δεν θα εχει δουλια και γι αυτο ασχολεισαι !!Το ξέρω, το ξέρω, μου το 'στειλαν και μένα πρωί-πρωί το ραβασάκι, βέβαια στο παρά πέντε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Το θέμα είναι, εσύ κι εγώ και αρκετοί σαν κι εμάς ο.κ. το μαθαίνουμε και ίσως και πιο πριν, από "εσωτερική" πληροφόρηση, οι υπόλοιποι όμως, οι μη υφιστάμενοι πελάτες πότε θα το μάθουν, όταν θα κοντεύει να τελειώσει το τουρ; Θα μου πεις, τι κάθομαι και ασχολούμαι, χέστηκα κι αν αυτός που έχει το πρακτορείο θα βγάλει λεφτά ή όχι. Αλλά μαζί του παίρνει στο λαιμό του και τις λεγάμενες, που δεν φταίνε σε τίποτα.
Χτυπαγα συμμαθητριουλες !!! ;)στα 18 τι λέμε?
στα 18 τι λέμε?
Μαλλον η λεγαμενη σε πρειζει οτι δεν θα εχει δουλια και γι αυτο ασχολεισαι !!
Χτυπαγα συμμαθητριουλες !!! ;)
Na προσεχεις !!!Ναι ρε, όταν τη παντρευτώ θέλω να έχει φτιάξει τη προίκα της, όχι να τη πάρω ξεβράκωτη!
Na προσεχεις !!!
http://[URL unfurl="true"]www.solarnavigator.net/animal_kingdom/animal_images/cat_yawning_canine_teeth.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πήρα μια γεύση το καλοκαίρι, μην ανησυχείς! Έχουνε γνώση οι φύλακες.
Χτυπαγα συμμαθητριουλες !!! ;)
Τι λέμε ή τι λέγαμε; Γιατί δεν σε "κόβω" για 18άρη
Πάντως, εγώ στα 18 (ή λίγο νεώτερος, για να ακριβολογώ) έλεγα ότι αφού δεν μου καθόντουσαν οι κατά τι μικρότερες φίλες μου (τέλη δεκαετίας '70 βλέπεις), εξ ανάγκης θα ξεδώσω σε πουτάνα, πράγμα το οποίο και έκανα. Προκειμένου να γαμήσω τις κλειδαρότρυπες και τα καλοριφέρ, με τις κάβλες που είχα...
Γεια σου ρε καρντάσι Νικηφόρε.....Συναγωνιστή Tres προχθές έκανα salto mortale παίρνοντας για 2ωρο Lauryn και συνέχισα για long date με Stella/alena........ Και σου βγάζω το καπέλο. Tην Stella την έχω πάρει πολλές φορές, οπότε πέρασα εγγυημένα ΚΑΛΑ! Η Lauryn όμως με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Μα να τα καταπιεί ΟΛΑΑΑ??? Φυσικά μου είπε για την εκτίμηση που έχει για σένα!
Όλα τα λεφτά όμως η Στέλλα καθώς την κυκλοφόρησα στη νυχτερινή Αθήνα και το καταφχαριστήθηκα.
Να και μια κριτικη που δεν μιλαει για γαμησια , Μουνια και Πουτσους !!!
Μπραβο ρε Νeopa !!!!
Πολυ ευστοχη !!!
Ναι ρε, όταν τη παντρευτώ θέλω να έχει φτιάξει τη προίκα της, όχι να τη πάρω ξεβράκωτη!
200Ε/1ω - 300Ε ή το πολύ 350Ε/2ω, λόγω κρίσης, αυτό θέλω.
Αυτοι ενημερωνονται με εμαιλ πρωτα!
τα σεβη μου στον γεοπα .τα ειπε ολα
Καλά, αναρωτιέμαι δημόσια, πότε πρόκειται το πρακτορείο να γνωστοποιήσει στα γνωστά sites το τουρ των κοριτσιών;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Τι περιμένει, να έρθουν πρώτα και μετά; Μα σε 5 μέρες φεύγουν, δεν κάθονται και κανένα μήνα.
Εκτός κι αν στο βωμό της περικοπής εξόδων κόπηκαν και οι διαφημίσεις. Αλλά δεν βλέπω αυτό να έχει κανένα αντίκρυσμα και στη τσέπη μας.
Γιατί οι χρεώσεις των κοριτσιών παραμένουν στα αυτά, αρκετά υψηλά επίπεδα των προηγουμένων τουρ.
Δινει προτεραιοτητα στους ειδη υπαρχοντες πελατες Αεροπορε !!!