Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (9 μέλη και 105 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
To κλεβω απο το αδελφι !!!
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....

Στα 70 θα αρχίσω τα long dates που λέει και ο Tipos !!! :grin:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Μέχρι τα 70 έχουμε μερικά χρόνια μπροστά μας

Το κακό είναι ότι όταν φτάσουμε 70 τότε όλα θα είναι πιο long  για τους πρισσότερους.
Αφού για όλα θα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο αφού θα έχουμε χάσει τη σπιρτάδα της νιότης μας

Όσο πιο short θα γίνεται το περιθώριο ζωής που έχουμε μπροστά μας, τόσο πιο long θα χρειαζόμαστε για να ανταποκρινόμαστε.... Αντιστρόφως ανάλογα μεγέθη

Άτιμο πράγμα τα γηρατειά...

εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Μέχρι τα 70 έχουμε μερικά χρόνια μπροστά μας

Το κακό είναι ότι όταν φτάσουμε 70 τότε όλα θα είναι πιο long  για τους πρισσότερους.

Είσαι σίγουρος παίχτη ότι ΟΛΑ θα είναι πιο long???????

Ισως κάτι πάνω μας να έχει γίνει πιο short................. :2funny: :2funny: :2funny:

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Για τα ψάρια σωστά τα λες. Για τις γυναίκες όμως θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες αντιρρήσεις. Έχω την άποψη ότι για τα δικά μου μέτρα και σταθμά από άποψη ηλικίας (είμαι κοντά στα 48), οι γυναίκες περί τα 30 (± φυσικά) συνδυάζουν την εμπειρία με μια ικανή δόση φρεσκάδας, γιαυτό και κατά κανόνα τις προτιμώ. Πάντα με τις εξαιρέσεις του αυτό φυσικά, γιατί υπάρχουν και 30άρες που όση εμπειρία και να 'χουνε, δεν θέλεις ούτε να τις ξέρεις, ενώ υπάρχουν και 20+ ηλικιακά έσκορτς που είναι σαν τα κρύα τα νερά και σε εμπειρία και ταμπεραμέντο βάζουν τα γυαλιά σε πολλές 30άρες (βλ. Stella/Alena).

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο kon.air.

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Σηκωθείτε από καρέκλες,ντιβάνια,ντιβανοκασέλες ...

"Ο πολέμαρχος γαρ εγγύς"

κατατρόπωσε την GFE απόγονο του Μογγόλου Κουμπλάι Χαν εγγονού του μεγάλου Τζεκις Χαν σήμερα στα Πατήσια

λεπτομέρειες προσεχώς....
ΥΓ: οι φωτογραφίες είναι αληθινές κατά 99% (δεν απεικονίζουν την μία και μοναδική αιμορροίδα)

και μια ερώτηση  :offtopic:

Γιατί δεν "βλέπω" το youtube του NITRO??

Πρέπει να σεταρω κάτι???

asteriks

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Τεσσερις εχουν μεινει για να κλεισουμε την φωτο !!! :grin: :grin: :grin:

4 x 250 = 1000  plus  50 - 100 για τα κολλαρακια = κανενα 400 ακομα = με 1500 χιλιαρικακι σε βλεπω μεσα στην φωτο την αλλη φορα.

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Συναγωνιστή Tres προχθές έκανα salto mortale παίρνοντας για 2ωρο Lauryn και συνέχισα για long date με Stella/alena........ Και σου βγάζω το καπέλο. Tην Stella την έχω πάρει πολλές φορές, οπότε πέρασα εγγυημένα ΚΑΛΑ! Η Lauryn όμως με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Μα να τα καταπιεί ΟΛΑΑΑ??? Φυσικά μου είπε για την εκτίμηση που έχει για σένα!
Όλα τα λεφτά όμως η Στέλλα καθώς την κυκλοφόρησα στη νυχτερινή Αθήνα και το καταφχαριστήθηκα.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Την έχω πατήσει ήδη σε long date με κοπέλα που ήδη ήξερα κι ήταν 2 μέρες ραντεβού είχα κανει όλα τα έξοδα κλπ κλπ και τότε που αρχίσαμε για περισσότερα μου άρχισε τα ψυχολογικά της και μου γάμησε τη διάθεση.Αν με ρωτάς στην τελική αν έπρεπε να χάσω αυτά τα χρήματα ή να σηκωνόμουν και να την άφηνα μόνη της με κλειστά μάτια θα διάλεγα τη δεύτερη επιλογή.Με όλο το σεβασμό σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά γενικά.Μερικές τελικά είναι για 2 ωρα 3 ωρα ραντεβού που έχει πολύ πήδημα και λιγότερο μιλητό αλλά πάσχουν σε κάτι παραπάνω.Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;)

Για να το κλείσουμε το θέμα, η συγκεκριμένη (για τη Vanessa LL μιλάμε από χθες, για να μη ξεχνιόμαστε) είναι σίγουρα κατάλληλη για 2ωρα και 3ωρα ραντεβού, γιατί για τα δικά μου γούστα είναι τοπ εμφανισιακά ενώ και σε επίπεδο υπηρεσιών είναι μια χαρά, αλλά και για longdates θέλω να πιστεύω (απλά κρατάω μια επιφύλαξη) ότι είναι κατάλληλη, αρκεί να μην είναι μαζί με την άλλη (τη Paris LL), που κι αυτή με τη σειρά της όταν είναι μόνη της μπορεί (δεν το ξέρω) να είναι σούπερ. Εκεί που χαλάει η συνταγή, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα και απαιτήσεις, είναι όταν είναι μαζί.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οκ θα το θυμαμαι οταν 70αρισω !!! :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Συναγωνιστή Tres προχθές έκανα salto mortale παίρνοντας για 2ωρο Lauryn και συνέχισα για long date με Stella/alena........ Και σου βγάζω το καπέλο. Tην Stella την έχω πάρει πολλές φορές, οπότε πέρασα εγγυημένα ΚΑΛΑ! Η Lauryn όμως με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Μα να τα καταπιεί ΟΛΑΑΑ??? Φυσικά μου είπε για την εκτίμηση που έχει για σένα!
Όλα τα λεφτά όμως η Στέλλα καθώς την κυκλοφόρησα στη νυχτερινή Αθήνα και το καταφχαριστήθηκα.

Μεγάλε, δεν λέω, από τις καλύτερες επιλογές έκανες και με τη μια και με την άλλη, αν όχι τις καλύτερες γι' αυτή την εβδομάδα, και μακάρι να ήμουν στη θέση σου, αν μπορούσα, δεν το συζητώ, αλλά αδελφέ μου εσένα η κρίση δεν σ' έχει αγγίξει ακόμα; Σου εύχομαι μακάρι να μην σ' αγγίξει ποτέ!  :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Δεν πειράζει......έρχονται τα θηριάκια Βανέσσα και Πάρις!!!!! ;) :grin: :grin:

Καλά, αναρωτιέμαι δημόσια, πότε πρόκειται το πρακτορείο να γνωστοποιήσει στα γνωστά sites το τουρ των κοριτσιών;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Τι περιμένει, να έρθουν πρώτα και μετά; Μα σε 5 μέρες φεύγουν, δεν κάθονται και κανένα μήνα.
Εκτός κι αν στο βωμό της περικοπής εξόδων κόπηκαν και οι διαφημίσεις. Αλλά δεν βλέπω αυτό να έχει κανένα αντίκρυσμα και στη τσέπη μας.
Γιατί οι χρεώσεις των κοριτσιών παραμένουν στα αυτά, αρκετά υψηλά επίπεδα των προηγουμένων τουρ.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δινει προτεραιοτητα στους ειδη υπαρχοντες πελατες Αεροπορε !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά, αναρωτιέμαι δημόσια, πότε πρόκειται το πρακτορείο να γνωστοποιήσει στα γνωστά sites το τουρ των κοριτσιών;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Τι περιμένει, να έρθουν πρώτα και μετά; Μα σε 5 μέρες φεύγουν, δεν κάθονται και κανένα μήνα.
Εκτός κι αν στο βωμό της περικοπής εξόδων κόπηκαν και οι διαφημίσεις. Αλλά δεν βλέπω αυτό να έχει κανένα αντίκρυσμα και στη τσέπη μας.
Γιατί οι χρεώσεις των κοριτσιών παραμένουν στα αυτά, αρκετά υψηλά επίπεδα των προηγουμένων τουρ.

Βρε πιλοτε, το γραφειο εχει και αλλες σκοτουρες εδω στην Αθηνα. Ξεχνας τις σκουπες που περνουν κατα διαστηματα?

Οσο για τις τιμες τι παραπανω θελεις?? τσαμπα??? :2funny:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.969
Πόντοι
5.235
Μεγάλε, δεν λέω, από τις καλύτερες επιλογές έκανες και με τη μια και με την άλλη, αν όχι τις καλύτερες γι' αυτή την εβδομάδα, και μακάρι να ήμουν στη θέση σου, αν μπορούσα, δεν το συζητώ, αλλά αδελφέ μου εσένα η κρίση δεν σ' έχει αγγίξει ακόμα; Σου εύχομαι μακάρι να μην σ' αγγίξει ποτέ!  :rockon:
οπως φαινεται και παραπανω, δεν ειναι ο μονος που δεν τον εχει αγγιξει η κριση... ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Δινει προτεραιοτητα στους ειδη ήδη  :grin: υπαρχοντες πελατες Αεροπορε !!!

Το ξέρω, το ξέρω, μου το 'στειλαν και μένα πρωί-πρωί το ραβασάκι, βέβαια στο παρά πέντε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Το θέμα είναι, εσύ κι εγώ και αρκετοί σαν κι εμάς ο.κ. το μαθαίνουμε και ίσως και πιο πριν, από "εσωτερική" πληροφόρηση, οι υπόλοιποι όμως, οι μη υφιστάμενοι πελάτες πότε θα το μάθουν, όταν θα κοντεύει να τελειώσει το τουρ; Θα μου πεις, τι κάθομαι και ασχολούμαι, χέστηκα κι αν αυτός που έχει το πρακτορείο θα βγάλει λεφτά ή όχι. Αλλά μαζί του παίρνει στο λαιμό του και τις λεγάμενες, που δεν φταίνε σε τίποτα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom