Επισκέπτης
τι λες???Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;)
& εγω που νομιζα οτι το site αυτο τον σκοπο εξυπηρετει..
να μαθαινεις χωρις να παθαινεις δηλαδη..
τι λες???Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;)
ετσι..στρατούς κοκκινιστούς
To κλεβω απο το αδελφι !!!
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....
Στα 70 θα αρχίσω τα long dates που λέει και ο Tipos !!!
Μέχρι τα 70 έχουμε μερικά χρόνια μπροστά μας
Το κακό είναι ότι όταν φτάσουμε 70 τότε όλα θα είναι πιο long για τους πρισσότερους.
Για τα ψάρια σωστά τα λες. Για τις γυναίκες όμως θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες αντιρρήσεις. Έχω την άποψη ότι για τα δικά μου μέτρα και σταθμά από άποψη ηλικίας (είμαι κοντά στα 48), οι γυναίκες περί τα 30 (± φυσικά) συνδυάζουν την εμπειρία με μια ικανή δόση φρεσκάδας, γιαυτό και κατά κανόνα τις προτιμώ. Πάντα με τις εξαιρέσεις του αυτό φυσικά, γιατί υπάρχουν και 30άρες που όση εμπειρία και να 'χουνε, δεν θέλεις ούτε να τις ξέρεις, ενώ υπάρχουν και 20+ ηλικιακά έσκορτς που είναι σαν τα κρύα τα νερά και σε εμπειρία και ταμπεραμέντο βάζουν τα γυαλιά σε πολλές 30άρες (βλ. Stella/Alena).
Σηκωθείτε από καρέκλες,ντιβάνια,ντιβανοκασέλες ...
"Ο πολέμαρχος γαρ εγγύς"
κατατρόπωσε την GFE απόγονο του Μογγόλου Κουμπλάι Χαν εγγονού του μεγάλου Τζεκις Χαν σήμερα στα Πατήσια
λεπτομέρειες προσεχώς....
ΥΓ: οι φωτογραφίες είναι αληθινές κατά 99% (δεν απεικονίζουν την μία και μοναδική αιμορροίδα)
Τεσσερις εχουν μεινει για να κλεισουμε την φωτο !!!
To κλεβω απο το αδελφι !!!
εγω στα 20 πλήρωνα από περιέργεια,στα 30 έλεγα πως πληρώνω για να διατηρήσω το δικαίωμά μου να κοιμάμαι μόνος μου, στα 35 για να ξενογαμάω κανα δυο ώρες και στα 40 από συνήθεια...
στα 50 θα το κάνω από μεράκι, και στα εξήντα γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς....
Στα 70 θα αρχίσω τα long dates που λέει και ο Tipos !!!
Την έχω πατήσει ήδη σε long date με κοπέλα που ήδη ήξερα κι ήταν 2 μέρες ραντεβού είχα κανει όλα τα έξοδα κλπ κλπ και τότε που αρχίσαμε για περισσότερα μου άρχισε τα ψυχολογικά της και μου γάμησε τη διάθεση.Αν με ρωτάς στην τελική αν έπρεπε να χάσω αυτά τα χρήματα ή να σηκωνόμουν και να την άφηνα μόνη της με κλειστά μάτια θα διάλεγα τη δεύτερη επιλογή.Με όλο το σεβασμό σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά γενικά.Μερικές τελικά είναι για 2 ωρα 3 ωρα ραντεβού που έχει πολύ πήδημα και λιγότερο μιλητό αλλά πάσχουν σε κάτι παραπάνω.Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;)
Συναγωνιστή Tres προχθές έκανα salto mortale παίρνοντας για 2ωρο Lauryn και συνέχισα για long date με Stella/alena........ Και σου βγάζω το καπέλο. Tην Stella την έχω πάρει πολλές φορές, οπότε πέρασα εγγυημένα ΚΑΛΑ! Η Lauryn όμως με εντυπωσίασε με τις υπηρεσίες της. Μα να τα καταπιεί ΟΛΑΑΑ??? Φυσικά μου είπε για την εκτίμηση που έχει για σένα!
Όλα τα λεφτά όμως η Στέλλα καθώς την κυκλοφόρησα στη νυχτερινή Αθήνα και το καταφχαριστήθηκα.
Δεν πειράζει......έρχονται τα θηριάκια Βανέσσα και Πάρις!!!!! ;)
Καλά, αναρωτιέμαι δημόσια, πότε πρόκειται το πρακτορείο να γνωστοποιήσει στα γνωστά sites το τουρ των κοριτσιών;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Τι περιμένει, να έρθουν πρώτα και μετά; Μα σε 5 μέρες φεύγουν, δεν κάθονται και κανένα μήνα.
Εκτός κι αν στο βωμό της περικοπής εξόδων κόπηκαν και οι διαφημίσεις. Αλλά δεν βλέπω αυτό να έχει κανένα αντίκρυσμα και στη τσέπη μας.
Γιατί οι χρεώσεις των κοριτσιών παραμένουν στα αυτά, αρκετά υψηλά επίπεδα των προηγουμένων τουρ.
Δινει προτεραιοτητα στους ειδη υπαρχοντες πελατες Αεροπορε !!!
Aυτο λεω και εγω βρε Luc !!! ;)Αυτοι ενημερωνονται με εμαιλ πρωτα!
;)Aυτο λεω και εγω βρε Luc !!! ;)
οπως φαινεται και παραπανω, δεν ειναι ο μονος που δεν τον εχει αγγιξει η κριση... ;)Μεγάλε, δεν λέω, από τις καλύτερες επιλογές έκανες και με τη μια και με την άλλη, αν όχι τις καλύτερες γι' αυτή την εβδομάδα, και μακάρι να ήμουν στη θέση σου, αν μπορούσα, δεν το συζητώ, αλλά αδελφέ μου εσένα η κρίση δεν σ' έχει αγγίξει ακόμα; Σου εύχομαι μακάρι να μην σ' αγγίξει ποτέ!
Δινει προτεραιοτητα στουςειδηήδη υπαρχοντες πελατες Αεροπορε !!!