Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πλεζουρααααααααααααααα εδω εισαι και με κουλουρι !!!
Στο κουλούρι εσένα το μυαλό σου...!!!
Οχι βρε, για αλλο θα πηγαινα !!!
For 5-15 Men (big Gangbang)
Short (each 1 Shot) - 50
2 x Short (2 Shot) - 60
Long (max Shot) - 100
For Bondage and sm ask me for special offers
Αν και είμαι λίγο καθυστερημένος στα σχόλιά μου : Άψογος ο Πρόεδρος...
Φτανει ρε Παιχτες !!
Ολοι εχουμε καποιο δικιο οπως και αυτη εχει καποιο σε διαφορα σημεια !!!!
Τερμα παμε να πιασουμε καμμια αλλη καριολα γιατι με αυτην κουραστικα !!
... ολες καριολες ειναι μην το παρεις προσωπικα !!
Την ξερω πολυ καλα και ξερω τι ταλεντο εχει να σε κανει δικο της οπως και διαφορες αλλες για να μην πω ολες !!
Αφου το καταφερει και σε κανει μετα απο ενα διαστημα οταν θα βρη τον επομενο περνεις τον πουλο και δεν ξερεις απο που σου ηρθε !!
...
οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει !!
Και οι αντιπαραθεσεις μεσα στο παιχνιδι ειναι και το φαμε και τα μουτρα μας και αυτο μεσα !!
Εδω τα εφαγα εγω μαζι της μετα απο σχεδον 2 χρονια που την εχω συναντηση εντος ,εκτος κλπ κλπ
O Latin Boy μπήκε ξανά δυνατά στον αγώνα, δεν του έκαστε η περίπτωση όμως,Την κοπέλα την επισκέφτηκα το απόγευμα αφού είχα όρεξη για τα γνωστά κασκαντεριλίκια μου!
... ... ...
έτσι απλά χρησιμοποίησα τη γνωστή δικαιολογία με το ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου και ότι θα επέστρεφα...! ;)
O Latin Boy μπήκε ξανά δυνατά στον αγώνα, δεν του έκαστε η περίπτωση όμως,
αλλά είχε τον αυτοέλεγχο και το πήγε by the book !!! Ωραίος και Άψογος
Αυτό το πρόσεξε κανείς; 2010-06-06 - 2015-07-04 in India, Mumbay
Το γεγονός αυτό συν το ότι εμφανισιακά δεν μου άρεσε και πολύ, με έκαναν να σκεφτώ το 200Ε που θα σκότωνα και έτσι απλά χρησιμοποίησα τη γνωστή δικαιολογία με το ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου και ότι θα επέστρεφα...! ;)
Υ.Γ. Για το φίλο που πρότεινε το 2ωρο της ψηλής να γίνει στα 200Ε, έχω απλά να του πω ότι όταν άπειρα τσουτσέκια που δεν έχουν ούτε μια κριτική από κάποιον γνωστό παίχτη, δεν δέχονται μια απλή έκπτωση της τάξης του 10%, περιμένεις εσύ να πάρεις το κορμί με 200Ε το 2ωρο?
Latin Boy...!!!
Alina:
Elena:
Ποιά από τις δύο να πάρω απόψε? Φίλοι και γνωστοί περιμένω πμ!
Αυτό το πρόσεξε κανείς; 2010-06-06 - 2015-07-04 in India, Mumbay
Για να χαρεί κανείς τα κάλλη της, δεν έχει παρά να πεταχτεί μέχρι τη Βομβάη στην Ινδία, 2 τσιγάρα δρόμος
Και τόση σιγουριά ότι θα βρίσκεται εκεί μέχρι τότε;
Βάζω λίγο Στράτο που πάει στην περίπτωση:...
Ας μην μου είχες ξυπνήσει τα συναισθήματα μου για τη Σίντυ και θα σου έλεγα εγώ αν θα με έβλεπε!!! ;)
το καλυτερο ειναι ομως SPECIALITIES:
Bondage - suck/pump/rub on Clitoris to get it will big, tie up Clitoris so it is Exposed for Show and play with Clitoris while this is Exposed (this can everyone also outdoor but only short for photos), also possible walk at the Leash which is bound on the Clitoris and
handcuffs on back.
δηλαδη αν καταλαβα τη δενεις με ενα λουρι απο την κλειτοριδα και την πας βολτα????
το καλυτερο ειναι ομως SPECIALITIES:
Bondage - suck/pump/rub on Clitoris to get it will big, tie up Clitoris so it is Exposed for Show and play with Clitoris while this is Exposed (this can everyone also outdoor but only short for photos), also possible walk at the Leash which is bound on the Clitoris and
handcuffs on back.
δηλαδη αν καταλαβα τη δενεις με ενα λουρι απο την κλειτοριδα και την πας βολτα????