Κάτσε, ακόμα είμαστε μόλις στην 2η...!!!
Τις μετράς βλέπω, τίποτα δεν σου ξεφεύγει εσένα τελικά
Κάτσε, ακόμα είμαστε μόλις στην 2η...!!!
Τις μετράς βλέπω, τίποτα δεν σου ξεφεύγει εσένα τελικά
Αφού μαζί πάμε...! ;)
Και μαζί θα τις φτάσουμε τις 7...!!!
Με την άδειά σου, Πρόεδρε!!! ;)Οποιος δεν εχει παρει την Πολωνη Αγνη απο το Κεφαληνιας 75 καλως ειναι να περασει γιατι την Κυριακη σταματαει οριστικα !!!
Απλα θα καταλαβεται ποσα λεφτα εχουμε πεταξει στα CT !!!
Τιποτα αλλο !! ;)
Kαι του Κωλοπιασίματος!!!...επίτρεψε μου, fabien.Συναγωνιστές, Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (βαθμολογίες πάντα κοντά στο άριστα και λάτρης του Οθωμανικού!!) θα κάτσει κι άλλο στην Αθήνα (δεν πάει Σαλόνικα...) θα είναι λοιπόν στο Κλεινόν Άστυ μέχρι τις 19 του μηνός.
Όσοι πιστοί του κώλου και της υψηλότατης εμπειρίας που προσφέρει, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!
Γιατι το ξαναζεσταμενο φαγητο με πειραζει.
Καλοπροαίρετη απορία προς Medaphoar: Αφού το μόνο που απ' ο,τι γράφεις σε ενόχλησε στην Giselle ήταν τα απεριποίητα νύχια της (θα τα ελέγξω, γιατί έχω κι εγώ μια λόξα με τα δάχτυλα και τα νύχια των άκρων στις γυναίκες), και της βάζεις και τόσο καλή βαθμολογία σε όλους τους επιμέρους τομείς, γιατί ΔΕΝ θα την ξανασυναντούσες; Ή σου ξέφυγε το ΟΧΙ από κεκτημένη ταχύτητα;
Συναγωνιστές, Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (βαθμολογίες πάντα κοντά στο άριστα και λάτρης του Οθωμανικού!!) θα κάτσει κι άλλο στην Αθήνα (δεν πάει Σαλόνικα...) θα είναι λοιπόν στο Κλεινόν Άστυ μέχρι τις 19 του μηνός.
Όσοι πιστοί του κώλου και της υψηλότατης εμπειρίας που προσφέρει, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!
Γιατι το ξαναζεσταμενο φαγητο με πειραζει.
Μεγαλη μπουκια φαε και μεγαλη κουβεντα μην λες !!!Γιατι το ξαναζεσταμενο φαγητο με πειραζει.
Κλαιν μαιν !!!
Γιατί ρε? Δεν σου αρέσει ο ελληνικός καφές?
εμείς στην Φραπεδούπολη μόνο φραπέ
Χαλαράαααααα
μάλον είμαστε πιο bANAL για να υποδεχτουμε την κουλουρου! έχουμε χρόνο αφου όπως δηλώνει δεν πάτησε ακόμα τα 30!
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, θα με παρεξηγήσεις?