Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Aυτη δεν ειναι λεκανη...ειναι ολοκληρη μπανιερα...κοινος κλασομπανιερα
μαλλον καλτσον εννοει ο παιχτης
Κάτι σαν αυτές που φαίνονται στη τελευταία φωτό: . Γιατί, κάλτσες δεν λέγονται;
και 3 ώρες 400!!!!!!!!!!!!!
αλλος τωρα....εγω το εκανα εδω το χρεος μου...δεν εχασα κιολας...το αντιθετο...Όντως αυτή η επιλογή είναι η πιο δελεαστική! Αρκεί οι ώρες αυτές να είναι ωφέλιμες και δημιουργικές για τον πελάτη. Αλήθεια, ποιός προσφέρεται να κάνει τον κασκαντέρ για να πάρει τη 1η κρυάδα ή αντίστροφα τη δόξα του "μεγάλου εξερευνητή" της κυρίας;
Εκεί που πίστευα ότι για το επόμενο 10ήμερο θα υπάρχει ξεραίλα, κι ότι θα παίζανε σε άδειο γήπεδο μόνο η Martina με την Ewa, και για τους φανς της η Karolina, νάτο και το βαρύ πυροβολικό του GES:
Είδανε φως και μπήκαν!
Eλα που δεν το ηξερες βρε !!Εκεί που πίστευα ότι για το επόμενο 10ήμερο θα υπάρχει ξεραίλα, κι ότι θα παίζανε σε άδειο γήπεδο μόνο η Martina με την Ewa, και για τους φανς της η Karolina, νάτο και το βαρύ πυροβολικό του GES:
Είδανε φως και μπήκαν!
Μην φωναζεις γιατι τις ανεβαζει !!και 3 ώρες 400!!!!!!!!!!!!!
Καρινα πολυ καλυτερη απο την Daisy !!Ewa ψηναμαι και εγω
η Martina ποια ειναι?
Karolina παλαιοτερα, καλη αλλα να χαμηλωσει τις τιμες
Απο τις δυο που παραθετεις μονο Daisy εχω τιμησει και ηταν καλουτσικη εμπειρεια ειδικα στην "πισω κινηση"
Karina δεν την εχω τιμησει ακομα
Καρινα πολυ καλυτερη απο την Daisy !!
Kαι ακομα καλυτερα και οι δυο μαζι !!!
Απλα τα χαπια της πιεσης στην κωλοτσεπη !!
Ακους Ποιητη !!!
Απλα θα σου πεσει το σαγονι !!!Κρατιεμαι για μια εβδομαδα για κατι αξιολογο
Μην μου βαζεις ιδεες Προεδρε!
Λες να παιξω ντουετακι?
Χμμμμμ
Λεσβιακο κανονικο κανουν τα κοριτσια ή ειναι σαν του Ροδολφου η κατασταση και απλα κοιτιουνται?
ΑΑΑΑΑ μαγκες οσοι δεν εχεται παρει την Μαρλεν απο την Γερμανικη αλυσιδα αξιζει λογο τιμης !!
Τετοιο κορμι δυσκολο να βρουμε σε CT και η κουρμπα της μεσης στα 4 ειληκρινα μετα την μικρη μου πειρα να την εχω ξαναδει δυο φορες !!!
Ευχαριστω για τον χρονο σας !!
Το Γαλλι ολα τα λεφτα !! ;)
Μην φωναζεις γιατι τις ανεβαζει !!
1h/200 2h/350, 3h/450, ANAL EXTRA 70E
Απλα θα σου πεσει το σαγονι !!!
Τιποτα αλλο !! ;)