θα με καταστρεψετε ρε! 500άρες αμα δίνω συνέχεια για τα κορμια!
Καντο σωστα !!!
Γιατι βρε alex μου !!!
Καντο σωστα !!!
Γιατι βρε alex μου !!!
Μακάρι να ήταν μόνο 500.....θα με καταστρεψετε ρε! 500άρες αμα δίνω συνέχεια για τα κορμια!
με πεθανε η κουφαλα ο Προεδρος...
ρε σεις τι 500αρες λετε εδω περα .........σοβαρευτείτε..........ΕΜΠΑΡΓΚΟ.....για να παει 200 το δύωρο με φουλ προγραμμα.......Μερικοί δεν βοηθατε καθόλου ....λες και θα τελειώσουν τα μουνια....Μακάρι να ήταν μόνο 500.....
Αυτήν την φορά μου στοίχισε κάτι παραπάνω!!!!! :S :S
Αλλά άμα υπάρχει όρεξη.....γαμιέται και το σύμπαν λέμε!!!!!
Ωραίο ουρανό έχει σήμερα.....γεμάτο αστέρια!!!!!
Καλά.....ξύπνα πιες καφεδάκι και μετά τα ξαναλέμε!!!!!!ρε σεις τι 500αρες λετε εδω περα .........σοβαρευτείτε..........ΕΜΠΑΡΓΚΟ.....για να παει 200 το δύωρο με φουλ προγραμμα.......Μερικοί δεν βοηθατε καθόλου ....λες και θα τελειώσουν τα μουνια....
Γιατί λες ψέματα πιλότε...???
Τόσες πτήσεις δεν έχεις βρει τίποτα άλλο?
Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου πιλότε!
Τα προσωπικά τους δεδομένα μια χαρά ξέρουν και τα κρατάνε και ξέρουν που τα λένε και γιατί τα λένε!
Όσο σίγουρος είσαι εσύ όταν λες δικά σου στοιχεία άλλο τόσο σίγουρες είναι και αυτές όταν λένε δικά τους!
Ξέρουν ότι όλο και κάπου θα τα πούμε!
Όσο για τη μαμά, όποιοι παίκτες δεν το ήξεραν τώρα το έμαθαν!
Δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία που έχει αποκτήσει παιδί σε μικρή ηλικία και κάνει αυτή τη δουλειά!
Πολλά από τα πιπίνια που μας έρχονται πιθανόν να έχουν παιδιά και αυτές!
Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία που να δεις πόσα μικρά και όμορφα στριπάκια έχουν και παιδιά και δείχνουν και τις φωτογραφίες τους στους πελάτες!
Υ.Γ. Δεν μας έχεις πει που κυκλοφορείς αυτές τις μέρες...! ;)
Πολύ σιωπηλός είσαι και ανησυχώ μήπως κακοπερνάς...!!!
τα φωτα σας παρακαλω
Ewa ή Zsa Zsa απο swedish?
Μακάρι να ήταν μόνο 500.....
Αυτήν την φορά μου στοίχισε κάτι παραπάνω!!!!! :S :S
Αλλά άμα υπάρχει όρεξη.....γαμιέται και το σύμπαν λέμε!!!!!
Ωραίο ουρανό έχει σήμερα.....γεμάτο αστέρια!!!!!
γιατί? τοσο καιρό γιατί νομιζεις ότι κρυβόταν μέσα του!
Εφοσον το ηξερες μπορουσες να μας πεις να αποφυγουμε την συγκεκριμενη, ή οποια αλλη μιλαει απο μονη της, τουλαχιστον αυτες που σχολιαζουν συμπαιχτες που χαρη σε αυτους εχουν ενα πιατο φαι να φανε, λιγη σοβαροτητα και επαγγελματισμος δεν βλαπτει.
Αν θελω να πιω καμια μπυρα με κανενα συναθλητη απο΄δω μεσα δεν χρειαζομαι μεσαζοντα πουτανα για να του στειλω ενα pm
τι να λεμε τωρα
Δυό κριτικές πριν τά 'χουμε πει κι ο Τρεζ κι εγώ!
Και μη χτυπάς το κεφάλι σου...Τα κούφια σπάνε εύκολα!
Bρ' αδελφέ, χίλια συγγνώμη να σου ζητήσω...αφού τό 'πα απ' την αρχή!...Εισαι σιγουρος? παντως ετσι για τους τυπους μια συγνωμη μου αρκει....
Μηπως να το ονομασουμε το Γαμο thread της Λιθουανας !!!
Φτανει ρε Παιχτες !!
Ολοι εχουμε καποιο δικιο οπως και αυτη εχει καποιο σε διαφορα σημεια !!!!
Τερμα παμε να πιασουμε καμμια αλλη καριολα γιατι με αυτην κουραστικα !!
Αερπορε ολες καριολες ειναι μην το παρεις προσωπικα !!
Την ξερω πολυ καλα και ξερω τι ταλεντο εχει να σε κανει δικο της οπως και διαφορες αλλες για να μην πω ολες !!
Αφου το καταφερει και σε κανει μετα απο ενα διαστημα οταν θα βρη τον επομενο περνεις τον πουλο και δεν ξερεις απο που σου ηρθε !!
Φτερουγα Τσογλανε μην μου πειραζεις τον Hdonisti της παρεας !!
Και το λεω σε σενα Φτερουγα σαν πιο παλιος που εισαι !!
Τωρα Spyridonas ετσι ειναι ,οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει !!
Και οι αντιπαραθεσεις μεσα στο παιχνιδι ειναι και το φαμε και τα μουτρα μας και αυτο μεσα !!
Εδω τα εφαγα εγω μαζι της μετα απο σχεδον 2 χρονια που την εχω συναντηση εντος ,εκτος κλπ κλπ
Απο CT γενικα δεν εχει τιποτα για μενα λογο του οτι καλο ειναι εδω η ερχεται εχει περασει ξανα και το ξερω οποτε για κανενα καλο Prive με βλεπω..