να ενημερωσω οτι πηγα Δευτερα αργα να συναντησω Ρεμπεκα... οι παλιες συνηθειες - κασκαντεριλικι - δεν κοβονται ευκολα! Φτανω κατω απο το Ζ-χοτελ, στελνω μηνυμα να μου πουνε το δωματιο... δεν παιρνω απαντηση... ξανα σμσ, τιποτα... Πλακωνω τα τηλεφωνα - και τα δυο - σε μια φαση καποιος το σηκωνει και με το "hello" το ξανακλεινει... Μετα απο λιγο λαμβανω επιτελους τον αριθμο δωματιου...
Ανεβαινω, χτυπαω κουδουνακι - που ξυπναει και μοσχαρι - τιποτα... χτυπαω με τα δαχτυλα, ακρα ησυχια...
Ξανα σμσ, ξανα τηλεφωνα... το σηκωνει ενας αντρας, καλα αγγλικα, με ρωτουσε αν ειμαι σιγουρα στο σωστο ξενοδοχειο... μετα απο λιγο με παιρνει μια γκομενα και μου λεει οτι δεν μπορει να καταλαβει τι εχει συμβει, οτι ανησυχει κλπ. Την ωρα που μιλαμε ανοιγει το ασανσερ - το δωματιο ειναι πολυ κοντα - βγαινει μια χοντρη ξανθια και αρχιζει κι αυτη να χτυπαει την πορτα της Ρεμπεκας!!! Το αναφερω σε αυτην που μιλουσα στο τηλεφωνο, μου λεει εστειλα τη χοντρη να δει τι γινεται...
Μετα απο καμμια ωρα, αφου εχω πιει δυο ποτα στο Λιντο, λαμβανω σμσ: "did you left hotel??", απαντηση "yessss"... "sorry very much, Rebeca was sleeping"!!!
Επαγγελματιες...
ΥΓ: εκτος κι αν δεν φταιει ουτε το πρακτορειο ουτε η κοπελα, αλλα ο... Kaloeros, που οπως διαπιστωσα εκ των υστερων, ειχε παει πριν... Τι της εκανες βρε συναγωνιστη και κοιμοταν ετσι??