House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κρύβε λόγια(να πάμε κανά μασατζίδικο λες?)κάτι είναι και αυτό! δεν γαμει που δεν γαμει κανένας, λέμε τωρα
ας παίξουμε λιγη μουσικούλα
Κρύβε λόγια(να πάμε κανά μασατζίδικο λες?)κάτι είναι και αυτό! δεν γαμει που δεν γαμει κανένας, λέμε τωρα
ας παίξουμε λιγη μουσικούλα
Κρύβε λόγια(να πάμε κανά μασατζίδικο λες?)
Aφού 'ναι παλιοσειρά να βάλει τις μπύρες!Τιμη πορτας 300 σωστη τιμη 80 και μονο γλυψιμο γιατι εαν γαμησετε κιολας πεφτη η τιμη και αλλο !!
Λογο ηλικιας !!!
Πρεπει να ειναι ισα με τον Φτερουγα !!!
Ελα ρε Φτερουγα που θες να παρεις και της πιτσιρικας τον κωλο !!!
Απωθημένο εεεεε !!!
Να σου παρω μια Μερεντα καλυτερα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.foodzine.gr/storage/post-images/merenda.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποιο agency?Λοιπόν η αποχή του rebetis και η σθεναρή του στάση στο κατοστάρικο έπιασαν τόπο
Πρώτος λύγισε ο φίλος μας ο Robάκος που έσπασε τις τιμές και μας προσφέρει τις Kate & Mia στην προνομιακή τιμή των 100Ε, για μισή ώρα (μια-μια, όχι μαζί, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας)… Παίρνεις δηλαδή CT σε τιμή studio με full πρόγραμμα!!! Not bad...
Εεεε ρε φτώχιες που έρχονται…
ποιο agency?
Μην ανησυχεις ομως, περνω καλα με μπουρδελοτσαρκες και κατι........ μωρα ;)
Λοιπόν η αποχή του rebetis και η σθεναρή του στάση στο κατοστάρικο έπιασαν τόπο
Πρώτος λύγισε ο φίλος μας ο Robάκος που έσπασε τις τιμές και μας προσφέρει τις Kate & Mia στην προνομιακή τιμή των 100Ε, για μισή ώρα (μια-μια, όχι μαζί, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας)… Παίρνεις δηλαδή CT σε τιμή studio με full πρόγραμμα!!! Not bad...
Εεεε ρε φτώχιες που έρχονται…
"100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι" λέει μια παροιμία...Το είδαμε Ωραίε!
...
Καλή η Μία αλλά συνηθισμένη!
Επομένως θα σε πετύχω σε κανένα σαλονάκι να περιμένουμε παρέα!!!
Θα σε παρω μαζι μου κατω απο την Πλ.Βικτωριας την επομενη φορα να δεις τι χανεις !!!Εγω καμια φοιτητρια περιμενω να μου κανεις κονε!!!!
"100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι" λέει μια παροιμία...
Βρε σαν πολύ δεν μεγάλωσες εσύ μικρό αλεπουδάκι-Furby και ξεπέρασες και την αλεπού;
Άκου "συνηθισμένη η Μία", που τα έμαθες εσύ όλα αυτά από τώρα;
Μια = Καμια !!!
Τη δοκίμασα πριν καιρό!
Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει τι έλεγε η Μία και για τα παζαρέματα με το Ρομπ?
Αν δεν ήσουν εσύ τότε ήταν ο μέντορας!
Ε, τη συνάντησα και μου άρεσε, πέρασα καλά αλλά όχι και συγκλονιστικά!
Μου φάνηκε σαν μία από τα άλλα!
Για αυτό το λέω!
Μια χαρά κοπελίτσα αλλά ως εκεί και σίγουρα συμφωνείς και εσύ με την άποψη μου για τη νεαρή Σλοβάκα! ;)
Εγω καμια φοιτητρια περιμενω να μου κανεις κονε!!!!