Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (0 μέλη και 87 επισκέπτες)

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
τωρα το πρόσεξα αν κάποιος παίχτης πάει london town κια έχει την καλή διάθεση και το χρήμα για scouting ας μας
ενημερώσει ... όχι τίποτα άλλο για να μας φύγει η περιέργεια..

Η Zafira κορυφή αλλά το πρακτορείο του Λονδίνου μούφα μεγάλη...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
απατεώνες δηλαδή...
ευχαριστώ φίλε

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι μουνι ειναι αυτο
URL]]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τι να πω..δυστυχώς δεν βρήκα καλύτερα λόγια να περιγράψω αυτό που πέρασα!!!! :o :o
Dolce....η καινούργια μου μούσα!!!!! :rockon: :rockon:
Να το λάβεται σοβαρά υπόψιν σας διότι μπορεί πλέον να είμαι προκατηλειμένος με την κορασίδα!!!!
Αλλά να σεβαστείτε τον.....πόνο μου!!! :sunglasses:
Ευτυχώς δεν έχω οικογένεια...θα το έκλεινα το σπίτι μου απόψε!!!! :rockon: :rockon:
Εντάξει το σέρβις.....αλλά τέτοια mind games από 19χρονο....δεν το περίμενα!!!
Σου μιλάει και κάθεσαι σαν τον μαλάκα με ανοιχτό το στόμα.....πωπωπω....ένιωσα ΜΑΛΑΚΑΣ..που?..σε 19χρονο!!!!
Σε κάποια φάση εκεί που μιλάγαμε...τα πετάει όλα έξω και μένω πάλι ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!
Εγώ τέτοιο φυσικό βυζί δεν έχω ξαναπιάσει....στητό, σφιχτό, ρόγα που ερεθίζεται με την μία!!!!!
Κωλί....ajajajaja...και να σου λέει...."εντάξει κύριε δεν έχω και τόσο ωραίο κορμί".....πάρτα ΜΑΛΑΚΑ στην μάπα!!!!!! :headbang:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πω..δυστυχώς δεν βρήκα καλύτερα λόγια να περιγράψω αυτό που πέρασα!!!! :o :o
Να το λάβεται σοβαρά υπόψιν σας διότι μπορεί πλέον να είμαι προκατηλειμένος με την κορασίδα!!!!
Ευτυχώς δεν έχω οικογένεια...θα το έκλεινα το σπίτι μου απόψε!!!! :rockon: :rockon:
Σου μιλάει και κάθεσαι σαν τον μαλάκα με ανοιχτό το στόμα.....πωπωπω....ένιωσα ΜΑΛΑΚΑΣ..που?..σε 19χρονο!!!!
Σε κάποια φάση εκεί που μιλάγαμε...τα πετάει όλα έξω και μένω πάλι ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!
Εγώ τέτοιο φυσικό βυζί δεν έχω ξαναπιάσει....στητό, σφιχτό, ρόγα που ερεθίζεται με την μία!!!!!
Κωλί....ajajajaja...και να σου λέει...."εντάξει κύριε δεν έχω και τόσο ωραίο κορμί".....πάρτα ΜΑΛΑΚΑ στην μάπα!!!!!! :headbang:

Ετσι ακριβως φιλε.απιστευτη κριτικη αλλα και με εμφαση στο διαφορετικο.στη προσωπικοτητα αυτων των νεαρων κοριτσιων. γιατι το ιδιο πιστευω ειναι και η αλλη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αφιερωμένο......ααααα ρε πούστη μου κάηκα!!!!!! :helpplea: :helpplea:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

AXAXAXAXA welcome to the lithuanian pipinia fan club Geopa!!  :dancing: :dancing:

και είμαστε αρκετά μέλη ήδη  :2funny: :2funny: :2funny: ... ρώτα και τον συναθλητη που νοικιασε διαμέρισμα στο vilnius ...  ;) ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τι λες τώρα......να με βρήκε τέτοιο κακό? ;)
Απαπαπα.....ακόμα να κοιμηθώ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
έτοιμο σε βλέπω!

Το έχω ξαναπεί. Τα πιπίνια αυτά είναι άπαιχτα, σε όλα! το έχουν στο DNA τους μάλλον :)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Έστειλα sms για συνάντηση και δεν πήρα ούτε απάντηση. Αν μάθει κάποιος κάτι ας το πεί
συναγωνιστη, με το συγκεκριμενο πρακτορειο πρεπει να εχεις υπομονη... βιβλιο γραφω με οσα εχω παθει απο αυτους... και να ζητησεις αριθμο δωματιου απο την αρχη, γιατι οταν φτασεις εκει, μπορει να περιμενεις μιση ωρα μεχρι να σου στειλουν το sms αν εισαι τυχερος... Παιζει και να μην στο στειλουν καθολου!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Άνοιξα προ ολίγου τον Zouzana, μήπως και έχει προγραμματίσει τίποτα αξιόλογο για την επόμενη εβδομάδα, και το μάτι μου καρφώθηκε στην Savanna (), που την έχω σταμπάρει από καιρό, και περίμενα πως και πως πότε θα έρθει κι από τα μέρη μας. Έλα όμως που διάβασα αυτό "" και αμέσως έκανα στροφή 180°. Τις ευχαριστίες μου λοιπόν σε όλους τους συναθλητές για τις κριτικές τους και τη προστασία που μας προσφέρουν από τις κακοτοπιές. Πάμε για άλλα.
Θεος φυλαξοι!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
έτοιμο σε βλέπω!

Το έχω ξαναπεί. Τα πιπίνια αυτά είναι άπαιχτα, σε όλα! το έχουν στο DNA τους μάλλον :)
εχουν class τα λιθουανα Τipos... οπως ακριβως και οι ρουμανες!!! :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τωρα το πρόσεξα αν κάποιος παίχτης πάει london town κια έχει την καλή διάθεση και το χρήμα για scouting ας μας
ενημερώσει ... όχι τίποτα άλλο για να μας φύγει η περιέργεια..

Δεν ειναι Λονδινο η Ζαφιρα! Μουφα ανακοινωση!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21

Παρόμοια θέματα

Stories