Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (5 μέλη και 88 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
το μονο που ξερει ειναι το "no"
no touch...
no fingers... no hard
no... no... no...
No, απ' όλους μας λοιπόν μπας και βάλει μυαλό το πρακτορείο και την αποσύρει και φέρει καμμία που τιμάει τα λεφτά που θα της δώσουμε.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
No, απ' όλους μας λοιπόν μπας και βάλει μυαλό το πρακτορείο και την αποσύρει και φέρει καμμία που τιμάει τα λεφτά που θα της δώσουμε.
Λες και είναι μόνο αυτή που δεν τιμάει τα λεφτά της!
Σιγά μη την αποσύρει.Μια στο τόσο έρχεται,βρίσκει μερικούς
που δεν έχουν ιδέα τι παίζει και βγαίνει το χρήμα.
Το no από όλους μας είναι για να μη χάσουμε εμείς χρόνο και
χρήμα που θα τα κλαίμε και το πρακτορείο δεν παθαίνει τίποτα από το site.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Κοίτα για αυτή την εβδομάδα έχει την Λίντι που αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύεις (και την προηγούμενη είχε τουλάχιστον 2 εξαιρετικές παρουσίες, μία σε PSE και μια σε GFE)

Όμως δεν υπάρχει μόνο ο Ζ, οπότε γιατί να περιορίσεις τις επιλογές σου μόνο απο εκεί/

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κοίτα για αυτή την εβδομάδα έχει την Λίντι που αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύεις (και την προηγούμενη είχε τουλάχιστον 2 εξαιρετικές παρουσίες, μία σε PSE και μια σε GFE)

Όμως δεν υπάρχει μόνο ο Ζ, οπότε γιατί να περιορίσεις τις επιλογές σου μόνο απο εκεί/
Συμφωνώ, έχω καταλάβει πόσο καλή είναι η Λίντι, απλώς είναι αλμυρή, όπως ήταν και η Emily που δοκίμασα πολύ πρόσφατα, και δεν είμαι για να δίνω τόσα κάθε βδομάδα. Ξέρω, είναι ακριβό το σπορ κλπ. κλπ. Απλά έφερα τη Savanna ως παράδειγμα προς αποφυγή, που αν βασιστείς στις φωτό μόνο, όπως κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ, μπορεί να παρασυρθείς και να τη πατήσεις. Και φυσικά δεν υπάρχει μόνο ο Ζ, το ξέρω.
Άλλωστε το έγραψα, πάμε γι' άλλα. Απλά θέλω να ελπίζω ότι και τα πρακτορεία παίρνουν που και που το μήνυμα, και κάνουν τις απαραίτητες "διορθωτικές κινήσεις", είτε ως προς τις τιμές, είτε ως προς τις κοπέλες που αποφασίζουν να μας στέλνουν.

MikeR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όλες αυτές οι citytour γκόμενες κάνουν καθόλου εξετάσεις?
Τις υποχρεώνουν από το πρακτορείο ή το αφήνουν πάνω τους και όποια θέλει?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Όλες αυτές οι citytour γκόμενες κάνουν καθόλου εξετάσεις?
Τις υποχρεώνουν από το πρακτορείο ή το αφήνουν πάνω τους και όποια θέλει?
Τι να σου πω ρε φίλε...δεν το έχω ρωτήσει αυτό!!!! :huh:
Πάντως ο γιατρός μου έδωσε.....50 χρόνια ζωής ακόμα!!!! :new_shocked:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Picture 176.jpg
    Picture 176.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
άλλαξα το ονομα του blog που γράφω τα reviews μου γιατι το ct-lover μου ακουγόταν πολύ αγαπουλίστικο..  :P το νεο ονομα του blog ειναι

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
άλλαξα το ονομα του blog που γράφω τα reviews μου γιατι το ct-lover μου ακουγόταν πολύ αγαπουλίστικο..  :P το νεο ονομα του blog ειναι
Πολύ χρήσιμο αυτό το blog, όπως και να το ονομάζεις. Μια απορία έχω μόνο: η "Nicole", η οποία είναι η μόνη χωρίς link, είναι η Νικόλ στη κατηγορία "συνοδοί" στο athens ladies (, όπου στη θέση των αστερίσκων βάζεις: αθενςλαντιες.κομ με λατινικά στοιχεία, γιατί το ρημάδι δεν μ' αφήνει να το κοπιάρω) ή καμμία σχέση;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Πολύ χρήσιμο αυτό το blog, όπως και να το ονομάζεις. Μια απορία έχω μόνο: η "Nicole", η οποία είναι η μόνη χωρίς link, είναι η Νικόλ στη κατηγορία "συνοδοί" στο athens ladies (, όπου στη θέση των αστερίσκων βάζεις: αθενςλαντιες.κομ με λατινικά στοιχεία, γιατί το ρημάδι δεν μ' αφήνει να το κοπιάρω) ή καμμία σχέση;

καμια σχεση η νικολ ειναι η γνωστη μινα ι. αλλα επειδη δεν ξερω το σιτε τις γίαυτο και δεν υπαρχει λινκ.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
lindi φοβερη... αυριο θα ανεβασω ριβιου.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επιστροφη απο ντολτσε αφου δεν καθησε το ντουο αλλα μαλλον καλυτερα. καi μολις διαβασα κριτικη Geopa στην οποια συμφωνω οχι 100 αλλα 1000 τις εκατο.οπως ακριβως τα γραφει ο συναδελφος δεν θα ηθελα κατι να προσθεσω.απιστευτη διαθεση εκπληκτικο κορμι με εναν απο τους πιο υπεροχους κολους υπο γωνια,και ισως ενα απο τα καλυτερα βυζια Β που υπαρχουν σφηχτο και στητο.ομως αυτο που με εκανε πραγματικα να μελανχολησω που γεννηθηκα στην ελλαδα και ποτε δεν αντικρυσα οχι σε κοριτσια της ηλικιας της αλλα και σε πολυ μεγαλυτερα, ειναι η απιστευτη επικοινωνιακη και πνευματικη διαυγεια αυτης της κοπελας.σε φτανει στο διλλημα αν θες να μιλας μαζι της  η να την πηδας.δεν ξερω πως φτανουν σε αυτο το επικοινωνιακο επιπεδο 20 χρονα κοριτσια αλλα ακομα και αν της εχουν κανει σκληρα μαθηματα υποκριτικης ,εγω θα ηθελα μια τετοια ηθοποιο στην καθημερινοτητα μου.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
tresurert φιλε tresurert με λενε !!
Τωρα για αυτο που ρωτας θα σου πω πως ειναι λαχειο οπως και με την Lada kai τα υπολοιπα κοριτσια και θελει λιγο μελετη πριν πας οπουδηποτε και βεβαια αυτο που αρεσει σε σενα δεν σημαινει οτι θα αρεσει και σε μενα !!
Τωρα για τις Star εγω εχω σηναντησει κυριες οι οποιες καναν τρελλα πραγματα και ηταν πυραυλοι και εαν θες στις γραφω κιολας και κυριες που ειχαν καμενα Μοτερ οπως λες και πεταξα τα λεφτα μου αλλα το ιδιο συμβαινει και με φρεσκα κοριτσακια της δουλιας που σου αρεσουν οποτε ειναι τελειως υποκιμενικο αυτο που λες !!!
Οποτε ο καθενας διαλεγει αυτο που του αρεσει αναλογα με τα γουστα του και μελεταει και περνει τα ρισκα του !!!
Αυτα τα ολιγα εαν εγινα αντιληπτος !!!!!!

104d4e.jpg

Zafira oτι καλυτερο εχει περασει και ναι ειναι Star !!! ;)

1000_uw9LtdX52SCBWXOFhQjixo0FHBvIRN7V.jpg
τωρα το πρόσεξα αν κάποιος παίχτης πάει london town κια έχει την καλή διάθεση και το χρήμα για scouting ας μας
ενημερώσει ... όχι τίποτα άλλο για να μας φύγει η περιέργεια..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom